yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dalja's Spring / 달자의 봄 (2007)
(04-01-2011, Saat: 20:59)*mygirl* yazdı: Herkes komik diyor bendemi izlesem ne ya. Saskin

Izle tabi first classim, nasil es geçtin ki sen bu diziyi. Çok eglenceli. 16. bölüme geldim. Smile Ben çok seviyorum.
(27-12-2010, Saat: 16:22)wiseacre_daisy yazdı: 7.bölümdeyim ve çok sevdim bu diziyi. Smile Bence çok eglenceli bir dizi. Oh dal ja çok seker. Smile Lee min ki de öyle.

Dizinin tek kötü tarafi Kim jae wook çok küçük rolde. Arada sirada çikiyor. Keske daha çok görünse de gözlerim bayram etse. Biggrin

Yazin izlemistim bu diziyi. Kim jae wook varmiydi ki ya hiç hatirlamiyorum. Hangi rol söylesene abla? Biggrin
(04-01-2011, Saat: 21:59)hyun_bin yazdı:
(27-12-2010, Saat: 16:22)wiseacre_daisy yazdı: 7.bölümdeyim ve çok sevdim bu diziyi. Smile Bence çok eglenceli bir dizi. Oh dal ja çok seker. Smile Lee min ki de öyle.

Dizinin tek kötü tarafi Kim jae wook çok küçük rolde. Arada sirada çikiyor. Keske daha çok görünse de gözlerim bayram etse. Biggrin

Yazin izlemistim bu diziyi. Kim jae wook varmiydi ki ya hiç hatirlamiyorum. Hangi rol söylesene abla? Biggrin

Lee Min ki'nin arkadasi. Kiyafet satiyor hani. Hatta Min ki Dal ja'nin ona aldigi pahalli kiyafetleri ona satiyor 150 dolara. Biggrin Dedesi bunu sikistirip duruyor hani, Min ki'yi bulmak için. Smile
(04-01-2011, Saat: 22:03)wiseacre_daisy yazdı:
(04-01-2011, Saat: 21:59)hyun_bin yazdı:

Lee Min ki'nin arkadasi. Kiyafet satiyor hani. Hatta Min ki Dal ja'nin ona aldigi pahalli kiyafetleri ona satiyor 150 dolara. Biggrin Dedesi bunu sikistirip duruyor hani, Min ki'yi bulmak için. Smile

O Jae Wook'muydu!!! Hiç dikkat etmemistim Biggrin
(04-01-2011, Saat: 22:19)hyun_bin yazdı:
(04-01-2011, Saat: 22:03)wiseacre_daisy yazdı: Lee Min ki'nin arkadasi. Kiyafet satiyor hani. Hatta Min ki Dal ja'nin ona aldigi pahalli kiyafetleri ona satiyor 150 dolara. Biggrin Dedesi bunu sikistirip duruyor hani, Min ki'yi bulmak için. Smile

O Jae Wook'muydu!!! Hiç dikkat etmemistim Biggrin

Evet oydu. Biggrin Orada da çok sekerdi. Smile

Ben bu diziye bayildim. Mutlaka izleyin. Dal ja'nin hayalleri bile basli basina sebep bu diziyi izlemek için. Biggrin

Ayse'm hala baslamadin mi? Biggrin Durtuk
30'lu yaslara yakinsaniz özellikle izleyin. Smile
Tavsiye ederim güzel. Onay
[Resim: gongyooimza.png]
Harika bir diziydi, komikti.Biggrin
Lee Min Ki çok yakisikli. Opucuk
I love BIGBANG.
Paylasim için çok tesekkürler. Smile

Hüzün içinde bi' yerlerdeyim.

Bu nasil bir dizidir yaa muhtesem çok eglenerek izliyorum iyi ki baslamisim diyorum, Tae Bong'a bayildim resmen çok yakisikli bakislari muhtesem. Kalp Ben bu çocugu nasil farketmemisim kendime kiziyorum.. Biggrin Dal Ja muhtesemsin tek kelimeyle oyunculuk süper.. Opucuk Hayallerin öldürdü beni.. Biggrin

Izlemeyen varsa kesinlikle izlenmeli... Smile
YG Family...
lotu-s-ld...
Konu için teşekkürler.

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi