yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cool Highland Potatoes

Cool Highland Potatoes / Serin Yayla Patatesleri

[Resim: hpotato.jpg]

Jeongseon serin yayla patatesleri deniz seviyesinden 600 m yükseklikte ya da temiz hava ve temiz suyun bulunduğu, fazla kirlenmemiş alanlarda yetiştirilmektedir.
Günlük sıcaklık alanı geniş olan yerlerde yetiştirilen, sert yapısı ile sağlıklı, lezzetli ve besleyici bir yiyecektir. Ağustos ve nisan ayları arasında yetiştirilir.

Jeongseon Patateslerinin Yararları

C vitamini açısından zengindir. Cilde ve güzelliğe güçlü bir etkisi vardır, temiz kan yapıcıdır ve dolaşımı geliştirerek hastalıkların kökünün kurumasında rol oynar. Yapılan son çalışmalara göre, bu patateslerin yüksek tansiyon, soğuk algınlığı ve kanser tedavilerinde büyük etkileri olduğu saptanmıştır. Potasyum açısından çok zengindir.

Çeviri = 06_CraZy_06

Kaynak...

NOT: Bir cümleyi çevirmek için seferber olan Nazlı ablama, Sevingül'e, Ayşenur'a ve Melike'ye teşekkürü bir borç bilirim...Smile

-------

English

Cool Highland Potato

Jeongseon cool highland potatoes are cultivated in uncontaminated area that is 600m or more above sea level with fresh air and clean water.
It is a delicious, nourishing health food with hard flesh as the daily temperature range is wide. It is produced from August to April.

The efficacy of Jeongseon potatoes

Potatoes are rich in stable vitamin C. Vitamin C strengthens skin and beauty, and it plays a role in rooting out diseases by making the blood clean and improving circulation. According to the latest studies, potatoes have vast effectiveness in prevention and treatment from colds to high blood pressure and cancer. Potatoes are rich in potassium which plays an important role in counteracting overly high sodium.

Love is real, real is love,
Love is feeling, feeling love,
Love is wanting to be loved.
~
Love is you,
You and me,
Love is knowing,
We can be...

Yararlari çok güzelmis. Sarhos
Cilde iyi geliyormus.Alkis
Paylasim için tesekkürler Oya'cigim. Opucuk.
Yararli patatesmis bol bol yiyelim o zaman. Biggrin
Tanitim için tesekkürler. Onay
Tanitim için tesekkürler canim.Smile Resimmi küçük yoksa bu patateslermi küçük çözemedim.Biggrin
.
(07-11-2010, Saat: 16:08)sengül altuncan yazdı: Tanitim için tesekkürler canim.Smile Resimmi küçük yoksa bu patateslermi küçük çözemedim.Biggrin

Galiba resim de küçük patateslerde BiggrinBiggrin.

Love is real, real is love,
Love is feeling, feeling love,
Love is wanting to be loved.
~
Love is you,
You and me,
Love is knowing,
We can be...

Serin yayla patatesim var.Gel abla gell... Biggrin Sarhos

Üstelik çokta yararliymis.:Abaza:

Tesekkürler canim.Opucuk
Tanitim için tesekürler.Smile