yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chungmu Art Hall
Chungmu Art Hall

[Resim: 89198756.jpg]

Adres: 131 Heungin-dong, Jung-gu, Seoul
Telefon: +82-2-2230-6600
Çalışma Saatleri: Programlara bağlı olarak değişir.
Tatil Günleri: Tüm yıl boyunca açıktır.
Ücret: Programlara bağlı olarak değişir.

Website

Chungmu Sanat Salonu Jung-gu Kültür Vakfı tarafından kurulan kâr amacı gütmeyen bir kuruluştur. Klasik ve modern Kore müziğinin ve sanatının kalbini temsil eder. Bir kültür kompleksi olarak yüksek teknolojili olanaklar sunmaktadır ve Chungmu Galerisinde ustalıkla tasarlanmış büyük bir tiyatro ve bir dizi küçük tiyatro salonu herhangi bir performans için en iyi üretim değeri sağlamaktadır. Konser salonunda ziyaretçiler Sindang-dong semtindeki gıda pazarlarında Tteok-bokki gibi çeşitli favori Kore aparatiflerinin (bir ızgara tabağında baharatlı dilimlenmiş pirinç keki) tadını çıkarıyor ve gençler için popüler bir alışveriş ve kültür merkezi bulunmaktadır. Otantik Kore gıda pazarlarında bir lezzet deneyimi isteyen herkes burada, evde olacaktır.

Geniş dinlenme alanı ile çok kültürlü bir tiyatro kompleksi
Chungmu Sanat Salonu farklı ölçülerde, tüm yüksek teknolojili tesisler ile bir dizi tiyaro salonuna sahiptir. Büyük Tiyatro salonu 1.231 kapasiteli iken 327 siyah tiyatro koltuğu, 258 mavi tiyatro koltuğu ve dördüncü ve beşinci katlarda küçük oditoryum ve eklerinden bir dizi vardır. Burada her gün tüm türlerden klasik ve modern müzik, tiyatro, bale, müzikal yapılmaktadır. Chungmu Sanat Salonu, yüksek teknoloji aydınlatma ve ses sistemi ile de ünlüdür. Özellikle siyah tiyaro sahnesi ve izleyici arasındaki mesafeyi en aza indirmek için ve herhangi bir performans için sesi mükemmel, canlı kalitesinde bir görüntü üretmek için yuvarlak bir oditoryum şeklinde dizayn edilmiştir.

Chungmu Sanat Salonu'nda Spor merkezi
Chungmu Sanat Salonu'nun ikinci katında yüksek teknoloji ses sistemi ile bir fitness salonundan oluşan büyük bir spor salonu basketbol ve badminton gibi sporlar için farklı ölçeklerde oyun alanları, bale ve yoga stüdyoları, yetişkinler ve çocuklar için de büyük 11 kulvarlı yüzme havuzundan meydana gelmektedir. Güvenlik kameraları kaza risklerini en aza indirmek için tüm tesislerin etrafında kurulmuştur. Chungmu Sanat Salonu'nda Kapalı golf ve çocuk oyun odası da herkese uygun mükemmel bir eğlence kompleksinde eğlenmenize yardımcı olur.

Kaynak

BIGBANG | RAIN | JAY PARK | OUTSIDER | SE7EN | SS501
Ben sağ oldukça solum sensin GALATASARAY

...English...

[Resim: 89198756.jpg]

Address: 131 Heungin-dong, Jung-gu, Seoul
Phone: +82-2-2230-6600
Hours of Operation: Vary depending on programs.
Holiday: Open all year round.
Price: Vary depending on programs.

Homepage

Chungmu Art Hall is a non-profit organization founded by the Jung-gu Cultural Foundation and represents the heart of classical and contemporary Korean music and art. As a cultural complex, it boasts high-tech facilities and spacious stages including the Chungmu Gallery, a grand theater, and an array of smaller theaters all expertly designed to provide the very best production values for any performance. The concert hall is close to the Sindang-dong district, a popular shopping and cultural venue for young people where visitors can visit a variety of food markets enjoying favorite Korean snacks such as Tteok-bokki (a broiled dish of sliced rice cake with spicy seasoning). Anyone who wants to experience a taste of an authentic Korean food market would be at home here.

A multicultural theater complex with spacious rest area
Chungmu Art Hall boasts a range of theaters on different scales, all with high-tech facilities. The Grand Theater seats 1,231 while the Black Theater seats 327 and the Blue Theater seats 258, and there are a range of smaller auditoriums and annexes on the fourth and fifth floors. Here all genres of classical and modern music, plays, ballet and musicals are performed every day. The Chungmu Art Hall is also famous for its high-tech lighting and sound system. In particular, the Black theater has been designed as a round shaped auditorium to minimize the distance between the stage and the audience, and produce a perfect, vivid quality of sound for any performance.

Sports center at Chungmu Art Hall
On the second floor of Chungmu Art Hall is a large gymnasium consisting of a fitness room with high-tech sound system; different scale courts for sports such as basketball and badminton; studios for ballet and yoga; as well as a large 11-lane swimming pool for adults and children. Security cameras are installed all around the facilities to minimize the risks of accidents. Indoor golf and children’s playrooms at Chungmu Art Hall help make it the perfect leisure complex to suit everyone.

Source

[Resim: 57978761.jpg]

[Resim: 97107340.jpg]

[Resim: 64145189.jpg]

[Resim: 63872211.jpg]
[Resim: 19262045.jpg]

[Resim: 44500845.jpg]

[Resim: 39329265.jpg]