yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chilling Romance / 오싹한 연애 (2011)
Chilling Romance / 오싹한 연애 (2011)

[Resim: fullsizephoto204819.jpg]

Konusu:

"Ölü insanlar görüyorum." parodide kullanılan yaygın bir cümledir, fakat baş ladynin büyülendiği doğru olsaydı, dayanılamayacak kadar korkunç bir özellik olurdu.
Yeo Ri daha çocukken, hayaletleri görebilmek gibi doğaüstü bir yeteneğe sahipti ve onlar göründüğünde, genellikle o kalabalık bir yerdeyse, etrafındaki insanlara garip şeyler olurdu. Yeo Ri kendini dış dünyadan soyutlamayı seçti, fakat gösterilerinde ona iş teklif eden Jo Goo (Lee Min Ki) adında bir sokak sihirbazı ile tanıştı.
Bir yıl geçer ve Yeo Ri, gizli bir bölmede hayaleti oynadığı, sihirbazın korku temalı oyununda rol almayı bırakır. Her gün Jo Goo'nun başarılı oyunuyla gösteri kapatılır ve Yeo Ri içmeye davet edilir, fakat o her zaman teklifleri geri çevirir. İnsanlarla yakınlaşırsa ne olacağının farkındadır.
Sonunda Yeo Ri aralarında bir şeyleri değiştirmek için trajik ve yalnız hayatını Jo Goo'ya anlatır. Jo Goo ona yardım etmenin bir yolunu bulabilecek mi? Yoksa o da diğerleri gibi hayaletler yüzünden kaçacak mı?
"Chilling Romance", daha önce “2 Faces of My Girlfriend” (2007) ve “Love Phobia” (2006) de yönetmiş olan Hwang In-ho tarafindan yönetilmiştir.

Oyuncular:
Son Ye-jin / 손예진
Lee Min Ki / 이민기
Park Cheol-min / 박철민
Kim Hyeon-sook / 김현숙

Yönetmen: Hwang In-ho (황인호)
Senarist: Hwang In-ho (황인호)

Çeviri: wiseacre_daisy & puduhepa1307

Kaynak

[Resim: fullsizephoto148098.jpg]

~~ English~~

Synopsis

“I see dead people” is a common phrase used in parody, but if it were true, as it is for the leading lady in “Spellbound,” it would be a shockingly terrifying trait to hold.
Ever since she was young, Yeo-ri (Son Ye-jin), has had the unnatural ability to see ghosts, and when they do appear, usually when she has company, unexpected things occur to the people around her. Yeo-ri chooses to isolate herself from the outside world but is approached by a street magician named Jo-goo (Lee Min-ki), who offers her a job in his show.
One year passes, and Yeo-ri ends up playing a part in the magician’s horror-themed act, in which she plays a ghost in a closet. Every day, Jo-goo’s staff successfully close the show and invite Yeo-ri for drinks, but she always rejects their offer. She is fully aware what will happen if she gets close to people.
When eventually Yeo-ri opens up to Jo-goo about her tragic and lonely life, things start to change for the both of them. Can Jo-Goo help her find a way out? Or will he be chased away by the ghosts like all of the other people in Yeo-ri’s life?
“'Chilling Romance' is directed by Hwang In-ho, who had also directed “2 Faces of My Girlfriend” (2007) and “Love Phobia” (2006). 

Cast
Son Ye-jin / 손예진
Lee Min Ki / 이민기
Park Cheol-min / 박철민
Kim Hyeon-sook / 김현숙

Directed: Hwang In-ho (황인호)
Screenplay: Hwang In-ho (황인호)

Source

Chilling Romance / 오싹한 연애 OST
Konusu ne kadar ilginç böyle. Ayrica çok da hos.
Son Ye Jin iyi bir seçim olmus gibi duruyor.

Tesekkürler. Smile

Konusu degisik ve güzel izlemeyi düsünebilirim. Papatya'm tanitim için tesekkürler. Opucuk
SO Jİ SUB <3

Ya unnie bana bunu niye yapiyorsun. Biggrin Bütün ahjussilerimle illa film yapacaksin diye bir sey yok. BiggrinBiggrin
Lee Min Ki. Kalp
Iyi iyi sevindim. Abaza Tesekkürler. Opucuk
Cnbc-e' de Ghost Whisperer diye böyle bir dizi var, direk aklima o geldi. Biggrin Demek Koreliler film versiyonuna el atmis. Abaza
Bu tipte yapilan çok çalisma var ama bence Kore filmleri alanlarinda en iyi örnekleri sunabilen gerek oyuncu gerek teknik ekip ve süphesiz yetenege sahipler. Onay
Tesekkürler ablacim, sayenizde So Ye Jin'i sevmeye basladim, Byung'un yaninda olmadigi zamanlarda tabi. hysterical
Bu kiziyi koruyan ne sansli, çok tatli bir kiz... Abaza
'' Cennet kolay değil Cehennem lüzumsuz değil.''
Sevdan beni terketmedi~
Basrol oyuncularini begeniyorum...Onay Kesinlikle izleyecegim bu filmi... Smile Konu için tesekkürler... Alkis
Tanitim için tesekkürler Papito.Alkis
Güzel bir film olacaga benziyor. Son Ye Jin'i severim zaten. Tesekkürler Papatya. Onay
Lee Min Ki'nin filmleri pek düzgün olmuyor ama insallah bu baskadir. Yine de dizilerini filmlerine tercih ederim. Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi