yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cecil Theater

Cecil Theater

[Resim: 225482image211.jpg]

Adres
Seoul-si Jung-gu Jeong-dong 3-7

Web Sitesi
http://errdoc.gabia.net/403.html (Korece)

Kapali Oldugu Günler
Pazartesi

Tanitim
1976'da kurulan Cecil Tiyatrosu, çok taninmis bir tiyatrodur. Ilk 5 Kore film festivalini içine almistir ve basari nedeni Kore tiyatrosunun kalbi olmasidir. Gelenegin sularina batirilmistir ve olanaklarini modernlestirip kisa bir süre önce tekrar açilmistir. Yüksek ve dar sahne daha iyi bir görüs için daha mükemmel bir ölçüyle alçaltilip genisletilmistir. Bekleme salonu özellikle begenilir. Daima karsiliksiz temin edebileceginiz espressonun hos kokusunu tasir. Yerel ofis isçileri için, ögleden 13.00'a kadar hatta tüm gün gösteri yapilmasa da her gün açiktir. Cecil Tiyatrosu, çevresindeki manzaralariyla bilinir. Tiyatroya kilavuzluk eden genis patika tas duvarlarla çevrilmistir. Yolun yaninda Kore Anglikan Kilisesi'nin katedrali vardir. Klasik mimarisi ve çiçekli agaçlariyla, kesinlikle güzel bir manzaradir. Ilkbahar ve sonbaharda özellikle zarif ve güzeldir. Ayrica; Deoksugung Sarayi, Jeong-dong Caddesi ve komsu belediyeleri de ziyaret edebilirsiniz.

Çeviri:S.T. (( Opucuk ))

English

Address
Seoul-si Jung-gu Jeong-dong 3-7

Homepage
http://errdoc.gabia.net/403.html (Korean

Closed
Mondays

Introduction
Established in 1976, Cecil Theater is a very prominent theater. The first five Korean film festivals were held here, making it the heart of Korean theaters. It is a theater steeped in tradition, and was reopened not long ago, with its facilities modernized. The high and narrow stage was lowered for better viewing, and widened to a greater scale. The lobby is especially fancy. It always carries the nice scent of espresso, which is provided free of charge. It is open everyday from noon to 1 p.m. even on days with no performances, for local office workers. Cecil Theater is known for the view of its surroundings. The spacious path leading to the theater is surrounded by stonewalls. Beside the trail is the Cathedral of the Korean Anglican Church. With its classical architecture and flowering trees, it is an absolutely beautiful sight. It is especially elegant and beautiful during spring and autumn. You can also visit Deoksugung Palace, Jeong-dong Street and City Hall in the neighborhood.

(=#Source#=)
? BLOCKB IS MY LIFE ?
[Resim: tumblr_olvtfdqgPs1sp9bkwo2_500.gif]
Kore_Güzeli black pearl

[Resim: 228730image211.jpg]

[Resim: 225481image211.jpg]
? BLOCKB IS MY LIFE ?
[Resim: tumblr_olvtfdqgPs1sp9bkwo2_500.gif]
Kore_Güzeli black pearl
Opucuk Süpermis kanki, ellerine saglik.
Paylasimlar için çok tesekkürler. Gozlukgulmek
Emegine saglik. Opucuk
[Resim: 2pzwvtd.jpg]
Keşke zamanı qeriye alabilsem.
Sen benim ilkimsin.
Unutulmayanımsın.
Seni Seviyorum. <3

Tanitim için tesekkürler. Opucuk
Emeklerine saglik. Smile
Paylasim için tesekkürler...
Easy come, easy go...
Tanitim için tesekkürler canim. Opucuk
Ellerine saglik. Biggrin

safiyeee {Birtanem}

weba | muzur
Tanitim için tesekkürler Seyma'm. Opucuk Emegine saglik. Alkis
Tanitim için tesekkürler Seymosum. OpucukOpucuk

Ellerine saglik. Alkis
2006-2018 ♕ KINGS ♕ BIGBANG ♕
Cecil Theater mi!? Biggrin
Vay! Süpermis!
Hem Cecil, yani Seçil. Hem de tiyatro! Biggrin
(Az biraz tiyatroculugum var da...) Abaza

Çok sevdim burayi!
Kore'de mutlaka ziyaret edilmesi gereken yerlerimin arasinda artik!

Seoul'deymis hem de!

Off agzim sulandi. Biggrin Atkilic

Kimyon öğretmen oldu, öğrenciler peşinde. Tiyatro ise her daim cebinde. (^^,)

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi