yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Camellia Village

Camellia Village

[Resim: iZpNfus.jpg]

Maeso-myeon, Seocheon-eup`un güney batısı, Sarı denizin batısı ile, Janghang-eup ve Gunsan, Jeollabuk-do`nin güneyi ile sınırlanır. Geum ırmağı Maseo-myeon ve Gunsan`in arasından geçmektedir.

Önceden bu köy 4 araziden oluşuyordu: Oedongbu-myeon, Magil-myeon, Nambu-myeon ve Seobu-myeon. Bu araziler 1914 yıllarında yeniden yapılandırılma işlemlerinde Madong-myeon ve Seonam-myeon`a birleştirildi. Sonra 1 ekim 1938 yılında radyoaktif zehirlenmeler nedeniyle Madong-myeon ve Seonam-myeon`nin bir parçası Maseo-myeon`a birleştirildi.

English

Maseo-myeon, which is located in the south west of Seocheon-eup, is bordered on the west of the West Sea (Yellow Sea), Janghang-eup and on the bordered on the south of Gunsan, Jeollabuk-do. Geum River is flowing between Maseo-myeon and Gunsan.

Originally the village had been made up with 4 areas of Oedongbu-myeon, Magil-myeon, Nambu-myeon and Seobu-myeon. The areas were unified to Madong-myeon and Seonam-myeon at the administrational reorganization in 1914. Then Madong-myeon and some part of Seonam-myeon was unified to Maseo-myeon, which is made up with 17 local ries, on October 1 in 1938.

Kaynak // Source

Kaynak 2 // Source 2

Seher Seheri'ni çook seviyor ama belki Seher Seheri'ni daha çok seviyordur. xD --- yongseng
Konu için tesekkürler. Smile Çok hos bi yer.
Evet hos bir yere benziyor bir gün orayada gidecegim. Biggrin

Böyle güzel bir yerin varligindan bizi haberdar ettigin için tesekkürler.

Tanitim için tesekkürler seherim..
? BLOCKB IS MY LIFE ?
[Resim: tumblr_olvtfdqgPs1sp9bkwo2_500.gif]
Kore_Güzeli black pearl
Tanitim ve resimler için tesekkürler canim ama...Nedense bu köyü pek sevmedim. Saskin
my angel, my girl, my sunshine 
[Resim: 0iMPVWt.png]
[Resim: DyRG0o.gif]
tanitim için tesekkürler çok güzelmisSmile
güzel bir köye benziyor gitmek lazim seher tesekkür paylasim içinOnay
-Rüyada ölürsen gerçek hayatta uyanırsın.
+Peki ya gerçek hayatta ölürsek?
-Ölürsün salak, bu yüzden gerçek hayat diyoruz.
...
+Amy, bir gezegen yutmuşsun!
-Hamileyim.
+Kocamansın!
-Evet, hamileyim.
+Şuraya bak, dünyalar çarpışıyor!
-Doktor, hamileyim.
güzel bir yere benziyor paylastigin için tesekkürlerOnay
Tanitim için tesekkürler Smile
Gerçekten çok güzel bir yere benziyor Onay

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi