27-02-2017, Saat: 21:15
Cabbage Wrap with Soybean Paste Sauce
Soya Fasülyesi Salçalı Lahana Sargısı
![[Resim: R0b1oj.jpg]](http://i.hizliresim.com/R0b1oj.jpg)
İçindekiler
10 adet Napa lahanasının iç yaprakları
1 adet dulavratotu
1/2 (her biri) kırmızı ve yeşil biber
2 çk. böbrek fasulyesi
1 adet kral trompet mantarı
50g enoki mantarı
1 çk. kavrulmuş tuz
1 çk. susam yağı
20 gr turp filizi
Soya salça sosu (2 çk. soya fasülyesi salçası, 1 çk. zencefil özü, 2 çk. bal, 1 çk. sirke, 2 adet büyük ezilmiş ceviz)
Hazırlanışı
1. Dulavrat otlarını küp şeklinde doğrayın ve 2 dakika kavurun.
2. Kaynayan suya tuz ilave edin ve 2 dakika boyunca fasülyeleri haşlayın.
3. Kral trompet mantarlarını ve düğme mantarları küp küp doğrayın ve susam yağı içinde hafifçe soteleyin.
4. Enoki mantarlarını 1 cm uzunluğunda kesin.
5. Kırmızı ve yeşil biberleri küp küp doğrayın.
6. Fasulye salçası yapın ve yukarıdaki tüm malzemeleri ekleyerek karıştırın.
7. 6. adımdaki karışımı iç lahana yaprakları üzerine koyun ve turp filizi ile süsleyin.
Çeviri: Diyiguu
*~English~*
Ingredients
10 Inner leaves of Napa cabbage
1 Piece burdock
1/2 each red and green bell pepper
2T kidney beans
1 king trumpet mushrooms
50g enoki mushrooms
1t roasted salt
1T sesame oil
20g radish sprouts
Soybean paste sauce(2T soybean paste, 1t ginger extract, 2T honey, 1T vinegar, 2 coarsely crushed walnuts)
Instructions
1. Cut burdock into cubes and parboiled 2 minutes.
2. Put salt into boiled water and blanch beans for 2 minutes.
3. Cube king trumpet mushrooms and button mushrooms and saute lightly in sesame oil.
4. Cut enoki mushrooms in 1cm lengths.
5. Cube red and green bell peppers.
6. Make bean paste sauce and mix all the ingredients above into it.
7. Put the mixture from step 6 on the inner leaves of cabbage and garnish with radish sprouts.
Kaynak / Source
Soya Fasülyesi Salçalı Lahana Sargısı
![[Resim: R0b1oj.jpg]](http://i.hizliresim.com/R0b1oj.jpg)
İçindekiler
10 adet Napa lahanasının iç yaprakları
1 adet dulavratotu
1/2 (her biri) kırmızı ve yeşil biber
2 çk. böbrek fasulyesi
1 adet kral trompet mantarı
50g enoki mantarı
1 çk. kavrulmuş tuz
1 çk. susam yağı
20 gr turp filizi
Soya salça sosu (2 çk. soya fasülyesi salçası, 1 çk. zencefil özü, 2 çk. bal, 1 çk. sirke, 2 adet büyük ezilmiş ceviz)
Hazırlanışı
1. Dulavrat otlarını küp şeklinde doğrayın ve 2 dakika kavurun.
2. Kaynayan suya tuz ilave edin ve 2 dakika boyunca fasülyeleri haşlayın.
3. Kral trompet mantarlarını ve düğme mantarları küp küp doğrayın ve susam yağı içinde hafifçe soteleyin.
4. Enoki mantarlarını 1 cm uzunluğunda kesin.
5. Kırmızı ve yeşil biberleri küp küp doğrayın.
6. Fasulye salçası yapın ve yukarıdaki tüm malzemeleri ekleyerek karıştırın.
7. 6. adımdaki karışımı iç lahana yaprakları üzerine koyun ve turp filizi ile süsleyin.
Çeviri: Diyiguu
*~English~*
Ingredients
10 Inner leaves of Napa cabbage
1 Piece burdock
1/2 each red and green bell pepper
2T kidney beans
1 king trumpet mushrooms
50g enoki mushrooms
1t roasted salt
1T sesame oil
20g radish sprouts
Soybean paste sauce(2T soybean paste, 1t ginger extract, 2T honey, 1T vinegar, 2 coarsely crushed walnuts)
Instructions
1. Cut burdock into cubes and parboiled 2 minutes.
2. Put salt into boiled water and blanch beans for 2 minutes.
3. Cube king trumpet mushrooms and button mushrooms and saute lightly in sesame oil.
4. Cut enoki mushrooms in 1cm lengths.
5. Cube red and green bell peppers.
6. Make bean paste sauce and mix all the ingredients above into it.
7. Put the mixture from step 6 on the inner leaves of cabbage and garnish with radish sprouts.
Kaynak / Source
☆♡ Duygu ♡☆