yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
C.N Blue İle Nereye Gitmek İsterdin ?
C.N Blue İle Nereye Gitmek İsterdin ?

Evet Boice' ler C.N. Blue İle Gitmek İstediğiniz Yerleri Buradan Yazabilirsiniz. Onay
[Resim: 992if8.gif]

Ilk Ben yazayim Kore de olsaydim mutlaka JeJu Adasina gitmek isterdim..
Türkiye de bir çok yer var ama mutlaka bir Istanbul Kalp
Yong Hwa ile Kiz kulesi , Min ve JShin ile Bogaz da kahvalti Abaza
Jhyun ile Vapurdan martilara simit atmaca ah rüya gibi Smile

Ay ay ay... Nerelere gitmezdim ki... :icon­­_redface:
Ama uzun uzun düsünmem lazim hemen aklima gelmedi. Bu firsat bir kere geçer insanin eline harcamayayim iyice düsüneyim degil mi? Biggrin
Listeyi yapinca yazarim buraya. Biggrin
Aşk hiç bu kadar gamzeli olmamıştı.. Smile)
[Resim: normaljh11.jpg]

(10-11-2010, Saat: 1:10)narn yazdı: Ay ay ay... Nerelere gitmezdim ki... :icon­­_redface:
Ama uzun uzun düsünmem lazim hemen aklima gelmedi. Bu firsat bir kere geçer insanin eline harcamayayim iyice düsüneyim degil mi? Biggrin

Liste demek Biggrin Amanin 81 ilin 81'rinide yaziyormussun haha Biggrin

Sadece Yonghwa ile bogaz köprüsünde çiglik çigliga bagirmak isterdim,en azindan suan için.. Biggrin
Hello,Hello you Infinite boy !
(10-11-2010, Saat: 1:12)Boicegirl yazdı:
(10-11-2010, Saat: 1:10)narn yazdı: Ay ay ay... Nerelere gitmezdim ki... :icon­­_redface:

Sadece Türkiye degil ki... Biggrin Tüm dünyayi turlamaya ne dersin? Biggrin
Mesela Min Hyuk'la Han nehrinde tekne turu. Jong Hyun'la Venedik, Eyfel kulesi... :icon­­_redface: Nasil ama. Biggrin
Öyle bir firsat geçse elime... Allahrazi

(10-11-2010, Saat: 1:18)narn yazdı:
(10-11-2010, Saat: 1:12)Boicegirl yazdı:

Sadece Türkiye degil ki... Biggrin Tüm dünyayi turlamaya ne dersin? Biggrin
Mesela Min Hyuk'la Han nehrinde tekne turu. Jong Hyun'la Venedik, Eyfel kulesi... :icon­­_redface: Nasil ama.
Öyle bir firsat geçse elime... Allahrazi

Allah allah costuk Kalp

(10-11-2010, Saat: 1:17)JiHwan=) yazdı: Sadece Yonghwa ile bogaz köprüsünde çiglik çigliga bagirmak isterdim,en azindan suan için.. Biggrin

Iyi fikir. Onay Ben de lunaparka gitmek isterdim Yong Hwa ile. Korku tüneline girmek isterdim. Biggrin

(10-11-2010, Saat: 1:19)Boicegirl yazdı: Allah allah costuk Kalp

Dur daha neler çikacak, bekle... Biggrin Jung Shin'le kiz kulesi. Jung Shin kiz kulesine pek yakisir. Biggrin
Bir de Yuyuan Garden var Çin'de. Oraya da gitmek isterdim tabi Jong Hyun'la. Abaza

Ay, ayri bir konu açmak lazim bana. CNBLUE ile diyar diyar...:img-hysterical::img-hysterical: En iyisi susayim ben. Basladim mi bitmez. Biggrin

Konus valla Biggrin Olsun konuda açariz sana özel seni mi kircaz Biggrin Yaz hatta liste yap benimde istedigim o melegim Kalp

Benim gidecegim yer Ispanya'ya. Abaza Koreye zaten gidecegimiz için ikinci gitmek istedigim yer. Kalp

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi