06-02-2010, Saat: 1:41
Ben gelemeyecegim malesef. Katilacak arkadaslarin iyi vakit geçirmesini diliyorum. Hale abla :img-cray:
Büyük Istanbul Bulusmasi
|
06-02-2010, Saat: 1:41
Ben gelemeyecegim malesef. Katilacak arkadaslarin iyi vakit geçirmesini diliyorum. Hale abla :img-cray:
06-02-2010, Saat: 2:23
(Son Düzenleme: 19-08-2010, Saat: 1:12, Düzenleyen: Song Ji Hyo.)
(06-02-2010, Saat: 1:24)Cey~ yazdı: Gidiceklere iyi eglenceler. ![]() Keske siz de gelseydiniz. O gün fazla sohbet edemedik.. My Girl Fan Club
Boys Over Flowers Fan Club You're Beautiful Fan Club Personal Preference Fan Club Lee Seung Hyo (Alcheon) Fan Club
06-02-2010, Saat: 19:00
(Son Düzenleme: 19-08-2010, Saat: 1:12, Düzenleyen: Song Ji Hyo.)
Evet biz bu sefer 14 Subat'ta sohbet edicez Zeynep'im ama bu seferde sen olamiyacaksin sanirim.
![]()
En basta gelen bütün arkadaslara çok tesekkür ederim. Gelmeyenlere de teessüf ederim
![]() ![]() Bugün korea-fans ailesi disinda benim için de çok önemli bir gündü. Gelen arkadaslarla tanisip, sohbet etmek benim için gurur vericiydi. Dogukan ve Choi adinda iki Güney Kore'li, sicak kanli insanla tanistik. Sohbet ettik. Hatta sohbet arasinda Dogukan bey Kore Büyükelçisi Jae-Hyun BAE'nin yardimcisini aradi ve yapacagimiz etkinliklerde bize yardimci olmasini istedi. Kendisiyle konusma firsatini da bana tanidi ve Istanbul'a geldiklerinde bizimle görüsmek istediklerini belirttiler. (Dogukan bey'in eski bir arkadasiymis. Kendisi telefonda öyle söyledi ![]() Dogukan ve Choi bey bundan sonra yapacagimiz etkinliklerde, toplantilarda bize katilmak istediklerini belirttiler. Bay Choi ile ayni semtte oturdugumuzu ögrendigimde çok mutlu oldum. Benim mutlu oldugum kadar Choi bey'de mutlu oldu. Kendilerine Türkiye'de korea-fans adinda 22000 üyesi olan bir site araciligiyla Güney Kore'ye bu kadar bagimli oldugumuzu söyledigimizde gerçekten çok sasirdilar. Güney Kore'li bir grubun Türkiye'ye gösteri yapmaya ve gezmeye geleceklerini söylediler. Istersek misafir olarak evlerimize konuk alacagiz onlari. Birbirimizle irtibat halinde olmak için telefon ve msn adreslerimiz verdik ![]() Sohbet ederken bir yandan da güzel Kore mutfaginin lezzetlerini tattik ![]() Toplanti arasinda kiday baksi(Hilmi abi) aradi ve hepimize iyi eglenceler diledi, selam söyledi. Bundan sonra sik sik özel etkinlik yapacagimizdan bahsettim arkadaslara. Çok fazla kisi degildik bazi arkadaslarimizin yanimizdan ayrilmasiyla 9 kis kaldik. Ama birebir sohbet ettigimiz için bizim açimizdan çok daha verimliydi. Hayatimin en güzel günlerinden biriydi diyebilirim ![]()
06-02-2010, Saat: 22:55
Keske gelebilseydim
![]() Ama maalesef bugün sehirdisindaydim,tam zamaniydi ![]() all about "Girls Generation"
<<HyoRi>>
Bulusmamizdan sadece bir kaç resim ben de var. Diger arkadaslarimiz da çok resim çektiler. Ben kendi çektiklerimi sizlere sunuyorum
![]() Üst sira Soldan saga==> february(ebru), tatlicadii(merve), zeynep, Bay CHOI, Dogukan bey, Alt sira Soldan saga==>zeyno05(zeynep), emel, canan inandim(canan), kaderim(ben nami deger kader) ![]() Biraz bulanik çikmis ama öyle oldu artik ne yapalim. ![]()
06-02-2010, Saat: 23:01
(Son Düzenleme: 19-08-2010, Saat: 1:20, Düzenleyen: Song Ji Hyo.)
Kader basbakan gibi görünüyorsun kiz.
![]() ![]()
06-02-2010, Saat: 23:03
(Son Düzenleme: 19-08-2010, Saat: 1:19, Düzenleyen: Song Ji Hyo.)
Kader abla'm süper çikmissin.
![]() Hepiniz harikasiniz.. ![]()
06-02-2010, Saat: 23:08
(Son Düzenleme: 19-08-2010, Saat: 1:20, Düzenleyen: Song Ji Hyo.)
Resimler için çok tesekkürler kKder abla'cim gerçekten bugün çok ama çok eglendik zamanin su gibi akip geçtigi zaman kavraminin unuttuldugu bir gün yasadik.
![]() ![]()
06-02-2010, Saat: 23:10
(Son Düzenleme: 19-08-2010, Saat: 1:21, Düzenleyen: Song Ji Hyo.)
![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|