yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Büyük Istanbul Bulusmasi
Sitemizin ve iliskilerimizin gelistigi bu günlerde Korea-fans ailesi olarak, artik Istanbul'da büyük bir toplanti yapmanin zamani geldi. Forum ile ilgili ileride yapacagimiz büyük aktivitelerimiz hakkinda sizlerle hos sohbetli bir toplanti yapacagiz.

6 Subat Cumartesi günü Jin Mi Restorant'ta bulusuyoruz. Tüm Istanbul korea-fans ailesini bu toplatimiza bekliyoruz.
Jin Mi'yi seçmemin amaci, artik çogu kisinin bu yeri bilmesinden kaynaklaniyor.
Çok eglenceli olacak sakin KaçirmayinSmile

6 Subat Cumartesi günü bulusmak dilegiyle. Haydi Korea-fans Jin Mi'yeSmile

Yer: Jin mi
Saat: 13:30

Jin Mi ulasim bilgisi: Tiklayiniz.

Not: Gelecek arkadaslarin bana isimlerini ve kaç kisi geleceklerini öm ile bildirmesi rica olunurSmile
Hepinizi bekleriz. Smile Hem o gün ben de Jinmi'deyim. Yardimci olurum. ^^ Smile
KORE SEVER İNSANLAR KAFESİ JİNMİ'DE KORE FİLM GÜNLERİ BAŞLADI! SEN NEREDESİN ? ~~~

http://www.korea-fans.com/forum/kore-sev...#pid770811

Ben de Insallah gelebilirim. Smile
Istanbul'da yasayan Korea-Fans üyesi tüm arkadaslarimizin katilimini bekliyoruz...
Güzel bir etkinlik. Katilmayi çok isterim ancak dershane yüzünden bu seferlik mümkün görünmüyor gibi .
Katilacak olanlara iyi vakitler diliyorum... Smile
Ya süper bir haber. Bende 1 kaç güne kadar gelip gelemiyecegimi haber veririm. Smile
Him aslinda güzel zaten 14 Subatta da orada olacaktik 2 hatta üst üste. Smile Ayarlarsam kendimi orada olurum. Smile
Basligi o kadar ilgi çekicisi Büyük Istanbul Bulusmasi diye,benim bile Ankara'dan kalkip gelesim geldi:d
Firsati olanlar kaçirmayin bu müthis günüOnay
Bu hafta katildigim bulusma gerçekten çok siradisiydi.Ilk kez farkli lezzetler tattim, farkli arkadaslar tanidim vs. Çok sey katti bana. Ben de katilmak isterdim gidecek olanlara iyi eglenceler dilerim ama tereddütte olanlar varsa siddetle tavsiye ediyorum. Biggrin
Inanamiyorum ya bana çok yakin fakat sadece pazarlari izinliyim bu güzel toplantiyi kaçiracagima çok üzüldüm ya bir isimde rast gitsin of DertliSarhos:img-cray:
Sizlere simdiden iyi eglenceler güzel sohbetler diliyorum...
Dong_Yul ( Aylık Forum Dergisi )

Heart is

Olgun insan güzel söz söyleyen değil, söylediğini yapan ve yapabileceklerini söyleyen adamdır.

İmzadaki gif 300kb'dan fazla olduğu için silinmiştir.

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi