yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bulusma Sehri Kocaeli' nin 6. Özel Bulusmasi...!! =)
Tamam o zaman insallah bende Surada geliyoruz. Onay 3 Nisan ' da görüsmek üzere... Aglaelsalla Opucuk Lütfen herkes gelsin ya tam olalim yoksa bulusmanin zevki falan kalmaz valla ya. Smile Sarhos

İmzanız kurallara umadığı için silinmiştir.
♥ ♥ ♥ Lee Junho - Turkish Httest♥ ♥ ♥

(23-03-2010, Saat: 22:31)^^my_hero^^ yazdı:
(23-03-2010, Saat: 22:29)mavisülün yazdı: Son kararim 3 nisan cumartesi artik tarihi degistirmeyecegim.Biggrin:atkilinc:

Evet 3 nisanda bulusun sizde kurtulun bizde yahu:img-hysterical: hem zaten yesim ve benim için nisan ayinda yine bulusma olucakDodgyBiggrin

Evet gelemiyorsunuz diye size özel bulusma düzenleyecegiz ...Biggrin:atkilinc:SarhosOpucuk
Sonunda kesinlesti ya sükür. Allahrazi Gelemeyecek arkadaslar için üzgünüm ama tekrar bir araya gelecegimiz için de cok mutluyum. Happy0064 Atkilic Insallah o gün son anda bir aksilik çikmaz. Uyari
Insallah güzel gecer ben de gelemiyorum yaa. Aglama Bol bol eglenin resimler çekin sarange unnilerim. Opucuk
İmzanız 103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
HUG ME Jİ SUB
(24-03-2010, Saat: 10:54)yesimyildiz yazdı: insallah güzel gecer bende gelemiyorum yaa Aglama bol bol eglenin resimler çekin sarange unnilerim Opucuk

Merak etme canim siz yoksunuz diye bir daha toplanacagiz.Sizsiz hiç bir ay geçer mi ya. Smile Ayrica sinavin için çok çok çok dua edecegim canim benim emin ol dualarimiz seninle olacak.Arkadaslar Yesim'in 11 nisanda malum ygs sinavi var herkes dua etsin.Bayilma sakin kiz. Biggrin Biggrin Nunum senin içinde dua edicez biz bulusmadayken nurdan sinavda olacak toplu mukabele yapicaz. Biggrin Biggrin
Sagol canim benim bayilmam merak etmeyin Nurdancim sana da basarilar bebegim insallah iyi geçer sinavin. Opucuk Ee 17 ya da 18 nisan da da bizim için (benim d.günü için Abaza )bulusuruz artik unnilerim. :d
HUG ME Jİ SUB
(24-03-2010, Saat: 22:28)yesimyildiz yazdı: sagol canim benim bayilmam merak etmeyin Nurdancim sana da basarilar bebegim insallah iyi geçer sinavin Opucuk ee 17 ya da 18 nisan da da bizim için (benim d.günü için Abaza )bulusuruz artik unnilerim :d

Tabi bulusuruz ya sen merak etme Durtuk senin dogum gününüde kutlariz Opucuk insallah sinavin güzel geçer canim ya seninde Nurdaninda Allahrazi merak etmeyin biz hep size dua edicez. Onay

Sagolun bacilar insallah hadi hayirlisi insallah Koreyi tutururumda. :d Havamiz olur.
HUG ME Jİ SUB
(24-03-2010, Saat: 22:52)yesimyildiz yazdı: sagolun bacilar insallah hadi hayirlisi insallah koreyi tutururumda :d havamiz olur.

Insallah sen Koreyi tutturursan bende gelirim seninle Kore'ye. Durtuk Harika olur ya. Super Hayali bile güzel oldu. Smile Gerçek olsa kimbilir nasil güzel olur. Onay Hadi Yesim ben dua etmeye basliyorum sende elinden geleni yapta gidelim artik Kore ye yav. Allahrazi Biggrin

Duaya baslamisken araya benide sikistiriverin bende bulusmaya sinavdan çikip gelicem. Durtuk

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi