yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bulusma Sehri Kocaeli' nin 6. Özel Bulusmasi...!! =)
(21-03-2010, Saat: 23:39)^^BeTüL_YuNhO^^ yazdı:
(21-03-2010, Saat: 23:38)^^my_hero^^ yazdı: Benimde o gün sinavim var..saat 2'den 4'e kadarAglaelsalla çok büyük ihtimalle gelemem canlar..hatta kesinAglama

O zaman 10 nisan yapalim ya Aglama Herkes gelmeli ben herkes olsun istiyorum. 10 Nisan herkese uygun olur mu ki.?

10 Nisan benim için çok iyi olur ama bizden Rabia gelemez. Aglama
Ne sorunlu bir ay çikti bu Nisan ya herkesin isi var bir orta yolu bulamadik. Dodgy
Malesef bende o güne gelemem anca 11 nisandan sonra bosum unnilerim size iyi eglenceler.Aglaelsalla
İmzanız 103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
HUG ME Jİ SUB
Çok fire vercez gibi görünüyo Halecim. Cidden degistirsek mi tarihi Saskin

Tamam 10 Nisan olsun ...Onay
Güzel vakit geçirirsiniz insallah.Opucuk
Ben gelemem 10 nisana çünkü 11 nisanda öss sinavim var size iyi eglenceler bana en uygun 17 nisan ve sonrasi. Biggrin

İmzanız 103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
HUG ME Jİ SUB
Ya aslinda Sura da gelemem diyor 10 NisandaAglaelsalla oda 17' sinde olsun diyordu acaba o zamanmi yapsak Hale abla ya. Durtuk Onay

İmzanız kurallara umadığı için silinmiştir.
♥ ♥ ♥ Lee Junho - Turkish Httest♥ ♥ ♥

Ay bana fenalik geldi afakanlar basiyor bak hiç sevmedim ben simdi NIsan ayini...Ne bu ya 3 mü 10 mu 18 mi 17 mi bir karar verelim artik..Ay beddua mi ettiniz bize bir tarih ayarlayamadik ya.. Aglama
Son kararim 3 nisan cumartesi artik tarihi degistirmeyecegim.Biggrin:atkilinc:
(23-03-2010, Saat: 22:29)mavisülün yazdı: Son kararim 3 nisan cumartesi artik tarihi degistirmeyecegim.Biggrin:atkilinc:

Evet 3 nisanda bulusun sizde kurtulun bizde yahu. :img-hysterical: Hem zaten Yesim ve benim için nisan ayinda yine bulusma olucak. Dodgy Biggrin
[Resim: jjjjjjjjjb.jpg]
Seni İstemek ;
Bütün Dünya'ya Meydan Okumak Gibi . . !

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi