yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bride of the Century / 백년의 신부 (2014)
Bunlar ne ara çocuk yaptı ben hala ordayım. Biggrin Geçmişteki bütün hikayeler mükemmel bağlanmış. Herkese tavsiye ederim mükemmel bir diziydi. Dizi boyunca yaptığınız paylaşımlar için teşekkürler. ^^
시노시작
(16-04-2014, Saat: 16:22)jiyeon yazdı: Bunlar ne ara çocuk yaptı ben hala ordayım. Biggrin Geçmişteki bütün hikayeler mükemmel bağlanmış. Herkese tavsiye ederim mükemmel bir diziydi. Dizi boyunca yaptığınız paylaşımlar için teşekkürler. ^^

herkesten gizli evlenmişlerdi ya o zaman Blush

Gerçekten çok güzel bir diziydi bittiğine inanamadım sonu da iyiydi :Blush)

Sonunda dizi bitti. Bittiğine üzülmedim de artık konunun gidecek bir yeri de kalmamıştı. Smile Şimdi biz alışmışız zengin böyle varlıklı biri nereye gitse istediğini bulur. 2 yıl boyunca eski yaşamına dönen bir kızı nasıl bulamadı. Huh 2 Yıl olmuş kız hiç mi babanı görelim demedi. Birde 2 yıl sonra çocuk ile ortaya çıkıyor herkes ne kadar normal ve mutlu oluyor. Biggrin Finalde en sevdiğim bölüm lanetin gerçek olmayış şekliydi. Bir dizi daha geldi ve geçti artık yeni dizilere başlama zamanı Onay
(18-04-2014, Saat: 11:02)february yazdı: Sonunda dizi bitti. Bittiğine üzülmedim de artık konunun gidecek bir yeri de kalmamıştı. Smile Şimdi biz alışmışız zengin böyle varlıklı biri nereye gitse istediğini bulur. 2 yıl boyunca eski yaşamına dönen bir kızı nasıl bulamadı. Huh 2 Yıl olmuş kız hiç mi babanı görelim demedi. Birde 2 yıl sonra çocuk ile ortaya çıkıyor herkes ne kadar normal ve mutlu oluyor. Biggrin Finalde en sevdiğim bölüm lanetin gerçek olmayış şekliydi. Bir dizi daha geldi ve geçti artık yeni dizilere başlama zamanı Onay

Ya onu diyorum daha biz ne ara çocuk yaptıklarını çözemeden ( evlenseler bile bi ip ucu verir insan Biggrin) milet çocuk torun sevmeye başladı. :d Bence en güzel kısım sadece ve sadece geçmişteki lanet hiyakeleri hele de büyükanne neymiş öyle. Abaza Ama geriye kalan kısımlar saçmaydı biraz, kızı bulamaması, Yi hyun'un anlamsızca kalması. Biggrin
시노시작
Tabi biz bir birlerini öptüler sonra uyudular diye düşünüyoruz. Finalde görüyoruz ki aslında biz uyumuşuz. Biggrin Final olarak güzel olmasa da uçlar açık kalmasın diye sağa sola bağlayalım demişler. Büyükanne çok şaşırttı onu hiç tahmin etmemiştim. Oradaki adamada üzüldüm sevdiği için o kadar lanet hikayesi uydurmuş ve yalnız kaldı. cry Lee Hong-Ki bu diziye göre değildi zaten yeni ,genç ve dinamik bir rol versinler de bizde bu diziyi unutalım. Onay
dizi bitti diye resmen boşluğa düştüm ben. na doo rim ve choi kang ju çiftini ben çok sevmiştim ve lee hong ki'yi daha uzun süre görmek istiyordum. şimdi ne yapacağım ben bunun kadar güzel bir dizi nasıl bulacağım of arkadaş.. amma bence finali daha romantik bitirebilirlerdi. sonundan daha büyük bi beklentim vardı çünkü dizi genel hatlarıyla çok güzeldi. neyse kader kısmet diyorum ve lee hong ki'yi böyle güzel yapımlarda tekrar görmek dileğiyle BiggrinD:
P ♦ A ♦ R ♦ K J ♦ U ♦ N ♦ G M ♦ I ♦ N
[Resim: 7m7voP.gif]

En kısa zamanda izleyeceğim. Onay
(11-04-2014, Saat: 19:37)ayşe0312 yazdı: F.T. Island's Hongki Stars in The MV of His OST Song 'Words I Have Yet to Say' for 'Bride of The Century'

FT Island Grubundan Hongki ‘Bride of the Century’ Dizisinin ‘Words I Have Yet To Say’ OST’sinin Klibinde Başrolde Oynuyor

Daha önce FT Island grubundan Hongki’nin başrolde oynadığı “Bride of the Century” dizisinin ‘Words I Have Yet To Say’ (bilinen adıyla ‘What I Want to Say’) OST'sini söyleyeceğinden bahsetmiştik ve nihayet OST’nin videosuna ulaştık.

Önceden söylediğimiz gibi bu şarkı aslında AOA grubundan ChoA’nın söylediği şarkının erkek versiyonu ve Hongki’nin sesiyle belirli bir his eklenmiş.

Klip diziden sahneleri de içeriyor. Elbette Hongki’yi görmek istiyorsunuz bu yüzden bu şarkı aracılığıyla canlanan duygulara bir göz atın.

ayşe0312

We were previously treated to F.T. Island's Hongki's OST song "Words I Have Yet To Say" (aka "What I Wanted to Say") for his starring drama 'Bride of the Century', and now we finally get a MV for it!

As mentioned before, this song is actually the male version of the song by AOA's ChoA and with Hongki's vocals, it adds a different vibe.

As the MV features scenes from the drama, you of course get to see Hongki, so take a look at the emotions of the scenes come alive through his song!

11.04.2014 ALLKPOP

[Resim: z30u.jpg]

Hong Ki bu efendim, yıllardır severek izliyoruz. Onay
Haberler için teşekkürler.
^^
MÜTHİŞ BİR DİZİ
iKİ BİRAYLA HERKES HERKESİ SEVER,SEN BENİ KAHVALTIDA SEV.....

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi