yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boys Over Flowers OST
(06-04-2009, Saat: 16:23)butterfly7 yazdı:

[Resim: cover2.jpg]

Boys Over Flowers OST Part 2

01 Say Yes - T-Max
02 Wish Ur My Love - T-Max feat. J
03 Yearning Heart - A'st1
04 Making A Lover - SS501
05 What Do I Do - Jisun
06 Love Is Fire - KARA
07 Love U - HowL
08 Love You - Brand New Day
09 My Tears - Lee Sang Gon
10 Cellogic - Kim Young Min
11 다가가다 (연주곡)-Various Artists
12 낯선 해 (연주곡)-Various Artists
13 사랑을 위하여 (연주곡)-Various Artists

[Resim: cover.jpg]

Boys Over Flowers F4 Special Edition

1 행복이란 - 김현중 (Kim Hyun Joong)
2 곡 정보 보기 가슴이 어떻게 됐나봐 A&T
3 곡 정보 보기 나쁜 마음을 먹게해 (Ballad Ver.) T-MAX
4 곡 정보 보기 나쁜 마음을 먹게해 (Dance Ver.) T-MAX

Indirmek için TIKLA

Herkese iyi dinlemeler Onay
ya ben bunlari dinleyip sonra indirmek istiyorum yardimci olurmusunuz ?
İmza eni en fazla 400 olmalı.
yaa arkadaslar bu dizinin ost 2 albümündeki tüm sarkilari toplu halde nereden indirebilirim ve nekadar kota gidiyor yardimci olursaniz çok sevinirim ve son olarak nasil indirecegimide anlatirmisiniz
Biri yardim etsin lütfen Allahrazi
Dizinin 22. Bölümünde çalan müzigi nerden indiricem? Sizde dinleyin lütfen yardim edin hastasi oldum müzigin Sarhos
Seçil Karatoprak
çok sagolun ya dizi bitti ama acisi haka sürüyo
Son bakıştaki o gözler kaldı aklımızda......
arkadaslar müzikler için çok tesekkürler netim yeni geldi birazdan geriden geliyorum ama Smile
tekrar tesekkürler
Gelmen neden bu kadar uzun sürüyor ???
1720.gün
jandi'nin söyledigi sarkiyi nerden indirebilirim indirenler bana linkini yollayabilir mi??
yada msn adreslerini özlel mesajla yollasinlar sonra msn yollayin fark etmezBiggrin

(12-04-2009, Saat: 15:46)asi melek yazdı: jandi'nin söyledigi sarkiyi nerden indirebilirim indirenler bana linkini yollayabilir mi??
yada msn adreslerini özlel mesajla yollasinlar sonra msn yollayin fark etmezBiggrin

Sanirim istedigin bu parça, önceden link verilmisti Biggrin
(18-03-2009, Saat: 6:28)PebbLes yazdı: JanDi'nin piyanoda ve JiHoo'nun harmonikada çaldigi parça: Horan - 사랑밖에 난 몰라 Mediafire Linki Download

(12-04-2009, Saat: 15:56)PebbLes yazdı:
(12-04-2009, Saat: 15:46)asi melek yazdı: jandi'nin söyledigi sarkiyi nerden indirebilirim indirenler bana linkini yollayabilir mi??

Sanirim istedigin bu parça, önceden link verilmisti Biggrin
(18-03-2009, Saat: 6:28)PebbLes yazdı: JanDi'nin piyanoda ve JiHoo'nun harmonikada çaldigi parça: Horan - 사랑밖에 난 몰라 Mediafire Linki Download

Indirdim sarkiyi ben, baskasi söylüyor...JanDi'nin sesinden dinlemek istiyordum ama yok hiçbir yerde Jandi'nin söyledigi...

malesef onun hala upload edilmis hali yok elimizde jandi de bi baska güzel söylemis
&&&&THE DEVİL FAN CLUP&&&&&'Boys Over Flowers Fan Club'
>>..Lee Min Ho Fan Club..<<~Coffee Prince Fan Club~ My Girl Fan Club ^^ ^###Goo Hye Sun Fan Club###^ ////////GONG YOO FAN CLUP\\\\\
So Yi Jeong ♥ Chu Ga Eul - Soeulmates
My Fair Lady Fan Club / My Fair Lady Sevenler Kulübü

yardimin için tesekkürler hemen indiriyorum keske jandini piyanoyla söylediginide bulabilsekSad

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi