yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Birth of a Rich Man / 부자의 탄생 (2010)
Evet simarik cirlak kiz BOF'daki kötü kiz.. xD
Kötü oglanlanla kardes çikmalari gerekiyordu bunlarin ya.. :F
[Resim: YvZOAz.gif]
OLICITY
[Resim: ynZQzk.png]
Ji Hyun Woo saçini kestirmis Over The Rainbow'da daha yakisikliydi uzun saç daha çok yakisiyor .
İmza boyutu 400*103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
(05-10-2010, Saat: 23:31)hyunhye yazdı: Bu kiz BOF taki kiz degil mi ?

Peki bu hangi diziden kizlar bana bilgi verin lütfen ? Çatlicam simdi....
..:Bilmiş!k€CoToN::..
Bende bahsini duydum, eglenceli bir diziymis. Izlemeye basliyorum bitirdikten sonra düsüncelerimi yazarim tekrardan. Smile

Bu diziyi ben çok begenmistim...Hele Cimri Seok Bong ile Boa Tae Hee'Yi... OpucukOpucuk

Ji Hyun Woo...Sen hep dizilerde oyna olur mu? Biggrin 2011'de de bekliyor olacagim... Biggrin

Dizinin hiç sikici olmadigini,zevkle izlenebilir oldugunu söylemeliyim... Onay Sahsen ben dizi kötü olsada Taming of Heir ve Over The Rainbow'da kalbimi çalan Ji Hyun Woo için bile izlerdim ama Biggrin sansima dizi çok ama çok güzel çikti... Onay
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man
Hos ve eglenceli bir dizi ben begendim dogrusu. Bu yüzden tavsiye ediyorum izleyecek arkadaslara. Onay Tae Hee çok komikti ya aptal rolünü güzel yapiyordu.

Eglenceli bir diziye benziyor mutlaka izleyecegim paylasim için tesekkürler . Smile
(11-05-2011, Saat: 12:22)yeonli yazdı: Eglenceli bir diziye benziyor , mutlaka izleyecegim paylasim için tesekkürler . Smile

Bende tavsiye ediyorum banada arkadasalar önermisti hos bir dizi. Onay

Romantik dizileri severim .Izlememek mümkün degil,karakterleride sevdim .
Bu paylasim için arkadasimiza çok tesekkür ediyorum .
Izlemek istedigim bir dizi. ^^

[Resim: 95JXbN.png]

Fotoğrafa Tıkla Gel! Smile

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi