11-03-2011, Saat: 20:50
Burasi çok bos..Biraz canlanmasi lazim..

BIGBANG Stories / BIGBANG Hikayeleri
|
Her zamanki gibi çok güzel Simaycigim.
![]() ![]() ![]()
02-05-2011, Saat: 16:11
(Son Düzenleme: 16-05-2011, Saat: 17:27, Düzenleyen: brc_g-dragon.)
Ya Simay nasil böyle harika hikaye yaziyosun biraz tüyo versene.
![]() harika, fevkalade diyecek laf bulamiyorum. Ben de hikayelerimde kendimi Gd'yle evlendiriyorum hehe. ![]() ![]() ''Eğer saf bir kalbin varsa,engeller hakkında endişelenmene gerek yok..Herşey iyi olacak..''
by DAESUNG
13-05-2011, Saat: 19:53
(Son Düzenleme: 16-05-2011, Saat: 17:27, Düzenleyen: brc_g-dragon.)
Ben yeni okudum bu bölümde harika.
10-07-2011, Saat: 18:07
Oh oh oh!Sonunda burdayim!Ilk önce SBS'den giremedim sonrada tatilde internet olmadigi için.Bu kadar geciktigim için size çok mahcubum. T_T Ama size biraz klise biraz tuhaf bir son hazirladim.Afiyet olsun. D:
Kardesim Olsana!
Ilk Sarki ![]() (Bu sirada yukaridan silah sesi gelir ve hepsi yukari firlar. Chung-Cha’yi baygin bulurlar.) T.O.P:Yarali degil neden baygin? Taeyang:Kursun yastiga gelmis. T.O.P:Kendi kendini öldürmeye çalismis olmaz. Daesung:Isin tuhafi bu silah onda ne ariyor? Seungri:Bence bu sorunun cevabini Chung-Cha uyana kadar beklemeliyiz. (Sabah Chung-Cha uyaninca basinda sadece T.O.P’nin uyanik oldugunu görür.) T.O.P:Uyandin mi?Nasil hissediyorsun? Chung-Cha:Her seyi hatirliyorum.Iyi kötü her seyi. T.O.P:Oh~~Sükürler olsun.Peki silah onu nereden buldun? Chung-Cha:O aslinda hep vardi...Savunmasiz olmamak için sakliyordum.Yattigim yerden düsünce yatagin altinda buldum.Ilk basta gerçek bir silah oldugunu düsünmemistim.Bu yüzden denedim yastiga geldi ama o ses bana her seyi hatirlatti.Sanki kendime gelene kadar tüm o anilari tekrar tekrar yasadim.(Aglamaya baslayarak.) Korkunçtu. T.O.P: Tamam.Rahatla her sey geçti.Ben hala buradayim ve benim yanimda güvendesin. GD:Bir kere daha düsün istersen. T.O.P:Chung-Cha sana söylemem gereken önemli bir sey var.Ama sakin ol hemen telasa kapilma. Chung-Cha:Ne oldu? T.O.P:Tefeciler kaçtilar. Chung-Cha: O zaman beni almaya kesinlikle gelecekler. T.O.P:Gitmene izin vermeyecegim. Chung-Cha:Biliyorum ama bunun senle bir alakasi yok. Taeyang:Hepimiz buradayiz.Korkmana gerek yok. Daesung:Burada gerçekten güvendesin. Chung-Cha:Ben güvendeyim ama siz degil.Tamam neyse.Bu konuyu kapatalim canim sikiliyor.Ben yüzümü yikayayim ve disari çikip dolasalim. (Chung-Cha lavaboya gidince.) T.O.P:Bu kiz neden bahsediyor.Tehlikeli oldugunu bilmiyor mu? Seungri:Bir plani olabilir. GD:Nasil reddedebiliriz?Bu da kötü burada aklina daha kötü seyler gelebilir. Daesung:Kilik degistirip çiksak? Taeyang:Mantikli. T.O.P:Bence de… GD:O zaman herkes hazirlansin! (1 saat sonra disarida…) Chung-Cha:Bu elbise yakisti mi? T.O.P:Güzel ama gelinlik denemek istemez misin? GD:Bu sizin dügün alisverisiniz degil. ![]() Chung-Cha:Isterim. (Gelinligi giydikten sonra…) T.O.P:Hazir kiyafet üstündeyken simdi de evlenelim. Seungri:Tam bekledigim gibi. ![]() Chung-Cha:Evlenme dairesi uzakta olmasaydi kabul ederdim ama simdilik bir fotografla idare etmeye ne dersin? (Daesung fotograflarini çeker ve Chung-Cha’ya verir.) Chung-Cha:Bunu ben saklayacagim. 2. ve son sarki T.O.P:Tamam geçegini nasilsa duvara asacagiz o zaman buna gerek kalmayacak. Chung-Cha:Evet.Peki tuvalet nerde? (20 dakika sonra…) GD:Içine mi düstü acaba? Seungri:Bu kadar ne yedi ki? T.O.P:Chung-Cha giriyorum ona göre! (Kapiyi açar ve Chung-Cha’yi göremez.Chung-Cha çok uzaklarda…) Chung-Cha:Keske duvara asacagim gelinlikli bir fotografim daha olsaydi…. Elveda T.O.P beni unutma… T.O.P kosarak her yerde onu arar ve:Nerede bu kiz?Tahmin etmeliydim böyle olacagini… (Birkaç metre ötede Chung-Cha’yi görür.Ve hemen arkasinda da tefecileri kosarak tefecilere gider ve onlara saldirir.) T.O.P:Seni bulamayacagimi mi sandin ha! Chung-Cha:Bulmamaliydin! T.O.P:Neden? (Birden bir silah sesi duyulur.Tefecinin adamlarindan biri T.O.P’yi nisan almistir ama Chung-Cha önüne atlar.) T.O.P ne yapacagini bilemez halde:Chung-Cha~~Neden neden neden? (Tam Chung-Cha’ya sarilacakken birden görüntüsü yok olur…) T.O.P aglarken:Nasil ya? (1 yil sonra…) T.O.P gelinlikle çekilmis fotografa bakarken GD:Neden sürekli o fotografa bakiyorsun kimse yok ki? Seungri:Evet bir yildir bize bir kizi ve saçma bir hikayeyi anlatip duruyorsun! Taeyang ![]() T.O.P bagirarak:Ama ben fotograftaki kizi görebiliyorum!Basta sizin hatirlamamaniz tuhaf gelmisti ama artik umursamiyorum.Deli oldugumu söylemenizi de! (T.O.P mezara gider.) T.O.P:Gerçek misin hayal mi?Artik bu sorulari düsünmüyorum. Madem böyle gidecektin neden en basindan girdin hayatima? Dede:Belki de seni degistirmek için.Sen ona hiç aci çektirmedin mi? T.O.P arkasini dönüp bakar:Evet ama böyle gitmemeliydi. Dede:Sen keskelerini geri döndürmek istemedin mi?Ya o bu istegini yerine getirecek bir melekse?Ya da gördüklerin sadece bir rüyadir. (T.O.P mezara bir kez daha bakar arkasini döndügünde dede yine yoktur.) T.O.P: ogru.Gördüklerim sadece bir rüya ama ben hiç uyanmak istememistim ki~~ (Dönüs yolunda bir kiz ona çarpar.) Kiz:Önüne baksana. T.O.P:Chung-Cha Chung-Cha:Adimi nereden biliyorsun sen? T.O.P:Melegim~ Chung-Cha:Kafayi yedin herhalde. T.O.P:Hayir sadece bir rüyamda gördüm. Chung-Cha:Ilk gördügüm kimseyle böyle konusmam ama söylemek istedim.Ben de seni rüyamda görmüstüm. T.O.P:Ilk önce birilerini senin için dövüyordum.Sonrada bir mezarliga gidiyordum degil mi? Chung-Cha daha da sasirarak:Birlikte is yapmaya ne dersin?Sen fal bakarsin ben de yaninda çirak olarak çalisirim.Nasil ama? T.O.P gözlüklerini çikararak:Bunu kabul etmezsem kardesin olmami mi istersin yoksa? Chung-Cha:Bence seninle bir önceki hayatimizda birlikteydik. T.O.P gülümseyerek:Hayir.Bizim keskelerimiz burada basladi.Ayni hatayi tekrar yapip geçmiste kaybolmayacagim.Bu yüzden önceki hayatini bos ver.Su an yanimda ol yeter. ~SON~
Tam da hayir böyle bitemez derken güzel bir son oldu
![]() ![]() ![]()
12-07-2011, Saat: 9:20
Çok güzel olmus.Ellerine saglik.
![]() ![]()
12-07-2011, Saat: 13:56
Gerçekten çok güzel olmus ellerine saglik ^^
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|