yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BIGBANG Stories / BIGBANG Hikayeleri
Burasi çok bos..Biraz canlanmasi lazim..Biggrin
Her zamanki gibi çok güzel Simaycigim. Biggrin Sarki da çok güzel bayildim. Biggrin Sonunu merak ediyorum, hadi bakalim. Biggrin
Ya Simay nasil böyle harika hikaye yaziyosun biraz tüyo versene.Biggrin Ben de hikaye yaziyorum. Bir deftere yaziyorum ama 30 sayfayi geçti. Benimki komedi ve heyecan içerikli. Gd'mi romantik yapamiyorum istesemde psikolojikman bir salaklik çikiyor. Ama yinede hikayelerin muhtesem,
harika, fevkalade diyecek laf bulamiyorum. Ben de hikayelerimde kendimi Gd'yle evlendiriyorum hehe.BiggrinBiggrin
''Eğer saf bir kalbin varsa,engeller hakkında endişelenmene gerek yok..Herşey iyi olacak..''
by DAESUNG
Ben yeni okudum bu bölümde harika.
Yeni bölüm ne zaman geliyor? Huh

Oh oh oh!Sonunda burdayim!Ilk önce SBS'den giremedim sonrada tatilde internet olmadigi için.Bu kadar geciktigim için size çok mahcubum. T_T Ama size biraz klise biraz tuhaf bir son hazirladim.Afiyet olsun. D:

Kardesim Olsana!

Ilk Sarki Smile

(Bu sirada yukaridan silah sesi gelir ve hepsi yukari firlar. Chung-Cha’yi baygin bulurlar.)

T.O.P:Yarali degil neden baygin?

Taeyang:Kursun yastiga gelmis.

T.O.P:Kendi kendini öldürmeye çalismis olmaz.

Daesung:Isin tuhafi bu silah onda ne ariyor?

Seungri:Bence bu sorunun cevabini Chung-Cha uyana kadar beklemeliyiz.

(Sabah Chung-Cha uyaninca basinda sadece T.O.P’nin uyanik oldugunu görür.)

T.O.P:Uyandin mi?Nasil hissediyorsun?

Chung-Cha:Her seyi hatirliyorum.Iyi kötü her seyi.

T.O.P:Oh~~Sükürler olsun.Peki silah onu nereden buldun?

Chung-Cha:O aslinda hep vardi...Savunmasiz olmamak için sakliyordum.Yattigim yerden düsünce yatagin altinda buldum.Ilk basta gerçek bir silah oldugunu düsünmemistim.Bu yüzden denedim yastiga geldi ama o ses bana her seyi hatirlatti.Sanki kendime gelene kadar tüm o anilari tekrar tekrar yasadim.(Aglamaya baslayarak.) Korkunçtu.

T.O.P: Tamam.Rahatla her sey geçti.Ben hala buradayim ve benim yanimda güvendesin.

GD:Bir kere daha düsün istersen.

T.O.P:Chung-Cha sana söylemem gereken önemli bir sey var.Ama sakin ol hemen telasa kapilma.

Chung-Cha:Ne oldu?

T.O.P:Tefeciler kaçtilar.

Chung-Cha: O zaman beni almaya kesinlikle gelecekler.

T.O.P:Gitmene izin vermeyecegim.

Chung-Cha:Biliyorum ama bunun senle bir alakasi yok.

Taeyang:Hepimiz buradayiz.Korkmana gerek yok.

Daesung:Burada gerçekten güvendesin.

Chung-Cha:Ben güvendeyim ama siz degil.Tamam neyse.Bu konuyu kapatalim canim sikiliyor.Ben yüzümü yikayayim ve disari çikip dolasalim.
(Chung-Cha lavaboya gidince.)

T.O.P:Bu kiz neden bahsediyor.Tehlikeli oldugunu bilmiyor mu?

Seungri:Bir plani olabilir.

GD:Nasil reddedebiliriz?Bu da kötü burada aklina daha kötü seyler gelebilir.

Daesung:Kilik degistirip çiksak?
Taeyang:Mantikli.

T.O.P:Bence de…

GD:O zaman herkes hazirlansin!

(1 saat sonra disarida…)

Chung-Cha:Bu elbise yakisti mi?

T.O.P:Güzel ama gelinlik denemek istemez misin?

GD:Bu sizin dügün alisverisiniz degil. Dodgy Sadece bir dolasma oldugunu unutmayin lütfen.

Chung-Cha:Isterim.

(Gelinligi giydikten sonra…)

T.O.P:Hazir kiyafet üstündeyken simdi de evlenelim.

Seungri:Tam bekledigim gibi. Dodgy

Chung-Cha:Evlenme dairesi uzakta olmasaydi kabul ederdim ama simdilik bir fotografla idare etmeye ne dersin?

(Daesung fotograflarini çeker ve Chung-Cha’ya verir.)

Chung-Cha:Bunu ben saklayacagim.

2. ve son sarki

T.O.P:Tamam geçegini nasilsa duvara asacagiz o zaman buna gerek kalmayacak.

Chung-Cha:Evet.Peki tuvalet nerde?

(20 dakika sonra…)

GD:Içine mi düstü acaba?

Seungri:Bu kadar ne yedi ki?

T.O.P:Chung-Cha giriyorum ona göre!

(Kapiyi açar ve Chung-Cha’yi göremez.Chung-Cha çok uzaklarda…)

Chung-Cha:Keske duvara asacagim gelinlikli bir fotografim daha olsaydi…. Elveda T.O.P beni unutma…

T.O.P kosarak her yerde onu arar ve:Nerede bu kiz?Tahmin etmeliydim böyle olacagini…

(Birkaç metre ötede Chung-Cha’yi görür.Ve hemen arkasinda da tefecileri kosarak tefecilere gider ve onlara saldirir.)

T.O.P:Seni bulamayacagimi mi sandin ha!

Chung-Cha:Bulmamaliydin!

T.O.P:Neden?

(Birden bir silah sesi duyulur.Tefecinin adamlarindan biri T.O.P’yi nisan almistir ama Chung-Cha önüne atlar.)

T.O.P ne yapacagini bilemez halde:Chung-Cha~~Neden neden neden?

(Tam Chung-Cha’ya sarilacakken birden görüntüsü yok olur…)

T.O.P aglarken:Nasil ya?

(1 yil sonra…)

T.O.P gelinlikle çekilmis fotografa bakarken GD:Neden sürekli o fotografa bakiyorsun kimse yok ki?

Seungri:Evet bir yildir bize bir kizi ve saçma bir hikayeyi anlatip duruyorsun!

TaeyangBiggrineli oldugunu düsünmeye baslayacagiz ama!

T.O.P bagirarak:Ama ben fotograftaki kizi görebiliyorum!Basta sizin hatirlamamaniz tuhaf gelmisti ama artik umursamiyorum.Deli oldugumu söylemenizi de!

(T.O.P mezara gider.)

T.O.P:Gerçek misin hayal mi?Artik bu sorulari düsünmüyorum. Madem böyle gidecektin neden en basindan girdin hayatima?

Dede:Belki de seni degistirmek için.Sen ona hiç aci çektirmedin mi?

T.O.P arkasini dönüp bakar:Evet ama böyle gitmemeliydi.

Dede:Sen keskelerini geri döndürmek istemedin mi?Ya o bu istegini yerine getirecek bir melekse?Ya da gördüklerin sadece bir rüyadir.

(T.O.P mezara bir kez daha bakar arkasini döndügünde dede yine yoktur.)

T.O.P: ogru.Gördüklerim sadece bir rüya ama ben hiç uyanmak istememistim ki~~

(Dönüs yolunda bir kiz ona çarpar.)

Kiz:Önüne baksana.

T.O.P:Chung-Cha

Chung-Cha:Adimi nereden biliyorsun sen?

T.O.P:Melegim~

Chung-Cha:Kafayi yedin herhalde.

T.O.P:Hayir sadece bir rüyamda gördüm.

Chung-Cha:Ilk gördügüm kimseyle böyle konusmam ama söylemek istedim.Ben de seni rüyamda görmüstüm.

T.O.P:Ilk önce birilerini senin için dövüyordum.Sonrada bir mezarliga gidiyordum degil mi?

Chung-Cha daha da sasirarak:Birlikte is yapmaya ne dersin?Sen fal bakarsin ben de yaninda çirak olarak çalisirim.Nasil ama?

T.O.P gözlüklerini çikararak:Bunu kabul etmezsem kardesin olmami mi istersin yoksa?

Chung-Cha:Bence seninle bir önceki hayatimizda birlikteydik.

T.O.P gülümseyerek:Hayir.Bizim keskelerimiz burada basladi.Ayni hatayi tekrar yapip geçmiste kaybolmayacagim.Bu yüzden önceki hayatini bos ver.Su an yanimda ol yeter.

~SON~
Img-hi 
Tam da hayir böyle bitemez derken güzel bir son oldu Biggrin Uzun bir aradan sonra ellerine saglik canim yine çok güzel Biggrin Onay
Çok güzel olmus.Ellerine saglik. Smile Yeni bir seyler yazmayi düsünüyor musun? Biggrin

Gerçekten çok güzel olmus ellerine saglik ^^

TéMpO $éNnO --> T.O.P_LoWéR$
%100 Blue Blood Turkish V.I.P
[Resim: 5180.gif]
Ah, ne romantik, Melegim filan T.O.P çok degismis. XD

[Resim: g5RLQZ.jpg]

"We are 1"

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi