yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bamduduk Village Sesame [ Bamduduk Köy Susamı ]
Bamduduk Village Sesame [ Bamduduk Köy Susamı ]

[Resim: specialsesame.jpg]

Susam az ama güzel kokusu ve tatlı tadından dolayı esasında susam yağı veya kavrulmuş susam olarak kullanilir. Susamlı kek olarak, susam yağından ayıklanan koku bol protein, kalsiyum ve hayvan yemi veya balık avı olarak kullanılan fosfor içerir.

Özellikler

1-) Kolestrolü ve geriatrik hastalığı azaltır
2-) Zengin protein ve kalsiyumu ile insanları anemi ve osteoporoz’dan korur. Vitamin B1, B2, C, and E insanları rahatlamasına ve stresten arınmasına yardımcı olur. Ayrıca antioksidan özelliğine sahiptir.
3-) Neredeyse %50si doymamış yağ acıdı olmasından dolayı, Kolestorol oranını düşürür ve
arteriosklerozu önlemesinde yardımcı olur.
4-) Bol linoleik asit ve E vitamini cilt hastalıklarına karşı direnci güçlendirir.
5-) Sadece çay ile susam yemeği’nin adet hastalığı’na tıbbi etkisi vardır.
6-) Ayrıca anemi, osteoporoz, yorgunluk, stres ve yaşlanmaya karşı etkilidir.

Çeviri: snow_flower

Bamduduk Köyü İçin Tıkla !!

----------------------------------------------------------

Sesame is mainly used as sesame oil or roasted sesame because of its less smell, nice fragrance, sweet taste. As the seedcake of sesame, drags from extracting sesame oil, contains plentiful protein, calcium, and phosphorous, it is used for livestock feed or fishing.

Features

1-) Decrease cholesterol percentage and prevent geriatric disease
2-) Rich protein and calcium prevent people from anaemia or osteoporosis. Vitamin B1, B2, C, and E help to relieve from fatigue and stress. They also function as antioxidants.
3-) Because almost 50% of ingredient is unsaturated fatty acid, it decreases cholesterol percentage and helps to prevent arteriosclerosis.
4-) Plentiful linoleic acid and vitamin E strengthen resistance against skin diseases.
5-) Drinking barley tea with sesame has medical effect on menstrual sick.
6-) It is also very effective against anaemia, osteoporosis, fatigue, stress, and aging.

Click For Bamduduk Village !!
BIGBANG 2NE1 WINNER IKON BLACK PİNK
Paylasim için tesekkürler. Smile

Geri Döndüm

konu için teskkürler
Tanitim için tesekkürler. Smile
YG Family...
lotu-s-ld...
Tesekkürler Ipek Opucuk
Tanitim için tesekküler canim Smile Ellerine saglik.

Others can only loves but I can die for u
Konu için tesekkürler Ipegim. Opucuk
Sui cümleyi anlamdim ya. Biggrin "Sadece çay ile susam yeme’nin adet hastaligi’na tibbi etkisi vardir."
Tanitim için Ipek'e çeviri için Ayse'ye tesekkürlerSmile
SO Jİ SUB <3

Boyumuzuda uzatir mi?Biggrin
Paylasim için tesekkürler.

V.I.P ~~ BLACK JACK

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi