yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Baengnyeong Island (백령도 / Baengnyeong-do)
''Beyaz Kanatlı Ada'' isminden de anlaşılıyor galiba harika bir ada olduğu, harika bir görüntüsü var. Onay
Ayrıca maceraperestler içinde güzel bir Yamaç Paraşütü sporu gerçekleşir bu adada. Biggrin
Çok güzel bir tanıtım olmuş Fatma Ablacığım. Opucuk Ayrıca resimler içinde çok sağ ol Ayşeciğim. Alkis Smile
(21-10-2009, Saat: 0:27)ilaydaebrar yazdı: ''Beyaz Kanatlı Ada'' isminden de anlaşılıyor galiba harika bir ada olduğu, harika bir görüntüsü var. Onay
Ayrıca maceraperestler içinde güzel bir Yamaç Paraşütü sporu gerçekleşir bu adada. Biggrin
Çok güzel bir tanıtım olmuş Fatma Ablacığım. Opucuk Ayrıca resimler içinde çok sağ ol Ayşeciğim. Alkis Smile
Evet canım gerçekten de çok güzel bir ada. Dediğin gibi güzel yamaç paraşütü olur ve Ayşeciğim eklediğin resimler içinde teşekkürler. Smile
'' Cennet kolay değil Cehennem lüzumsuz değil.''
Sevdan beni terketmedi~
Paylaşımlarınız için teşekkür ederim...
O güzel yüreğinize selam olsun.İyi ki varsınız.
Hem çok güzel hem de ülkelerini terk eden Kuzey Korelilerin sığındığı, siyasi yönü de olan bir ada. Bilgiler için teşekkür ederiz...
Teşekkürler.
[Resim: 3v3rmO.png]
Çok güzel bir adaymış. Oralarda gezmeyi çok isterdim paylaşım ve tanıtım harika, teşekkürler.
Kim Hyun Joong 
Lee Min Ho & Le Jun Ki & Jang Geun Suk & Kim Jeong Hoon ve diğerleri
Onay Çok güzel tanıtım olmuş Fatma ve Ayşe sana da teşekkürler resimler için. Ellerinize sağlık... Alkis Alkis
Emeğine sağlık canım, konunun resimleri çok hoş. Sahil taşları tıpkı Antalya Konyaaltı plajındakiler gibi. Kayalıkların görüntüsü de çok güzel, kuşlar için doğal bir barınak oluşturabilir gerçekten. Allahrazi
Bu adada çok güzel manzaralar varmış, gidip görülmeye değer gibi görünüyor. Tanıtım için teşekkürler ablacığım. Smile
Some of you may remember me...
Beyaz Kanatlı Ada süpermiş, denizin mavisinin tonları harika paylaşım için teşekkürler Fatma Abla. Onay

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi