yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Attack On The Pin Up Boys / 꽃미남 연쇄 테러사건 (2007)
Bastaki seker sahnesinden baslamak üzere film boyunca çok eglendim konusu çok garipti ama eglenceliydiBiggrinBiggrin
(07-05-2010, Saat: 15:03)rinkushikata yazdı: Arkadaslar nerden izlediniz? Ben bulamadim. Smile

Forumumuzda mevcut canim..
Izlemek için Tik ~

Ben çok önceden izlemistim, harika.. Sungmin oppamin tipine ölmüstüm Biggrin Kyuhyun hariç tüm Super Junior üyeleri oynuyor. Sonlara dogru Snsd-Yuri de var.. Bence hemen izle, çok gülecegine eminim Onay
Evet çok komik bir filmdi.Hem Suju'nun üyelerini yakindan tanimak için süper.Biggrin
[Resim: photo37061.jpg]

[Resim: photo37062.jpg]

[Resim: photo37066.jpg]

[Resim: photo37067.jpg]
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.

[Resim: photo37072.jpg]

[Resim: photo37068.jpg]

[Resim: photo37069.jpg]

[Resim: photo37070.jpg]
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
Türkçe altyazili videosunu online sitelerde bulamadim, o yüzden indirdim. Bu benim indirip izledigim ilk film oldu. (Daha önce Ninjanin Intikami ve Daisy'i denemistim fakat sorun çikmisti.)
Filmi az önce izledim.Ilginç bir konusu var; fakat oldukça keyifliydi. Özellikle Eun Hyuk'u yere attiklari zamanlarda çok güldüm. Hee Chul çok güzel rol yapiyor.Ama en çok Kim Ryeowook'un oyunculugunu begendim ve onun sahnelerinde ne kadar güldügümü anlatamam. Biggrin Filmin sonunda çalan sarki çok hostu. Smile Iyi seyirler...

rmmbr - kim is love - ceren_yung - OneLeN - ThisMyFriend - ceyankbyz - yoyeha - Double_S*501 - saranqi - mavisülün

Jay Park <3

ıl-2PM-lı
Filmi nerden indirdin canim? Ben de indirmek istiyorum ama bir türlü indiremedim filmi..Aglaelsalla
Izlemeyi çok istiyorum ya. Türkçe altyazili olarak var midir acaba?Biggrin
♥ R.I.P KIM JONGHYUN ♥

♥ SS501♥Block B♥EXO♥VIXX
♥ TripleS & BBC & EXO-L & Starlight ♥ A.R.M.Y
♥KHJ ♥ZICO ♥Xiumin ♥LEO ♥Jimin

(13-06-2010, Saat: 20:50)hayalkusu yazdı: Filmi nerden indirdin canim? Ben de indirmek istiyorum ama bir türlü indiremedim filmi..Aglaelsalla

Bende seninle ayni durumdayim, izlemek istiyorum ama nereden indirebilirim bilmiyorum Biggrin
Suju üyeleri oynuyor bu filmde izlemezsem olmaz! Sarhos
Some of you may remember me...
(13-06-2010, Saat: 20:50)hayalkusu yazdı: Filmi nerden indirdin canim? Ben de indirmek istiyorum ama bir türlü indiremedim filmi..Aglaelsalla

(13-06-2010, Saat: 20:54)eli yazdı: Bende seninle ayni durumdayim, izlemek istiyorum ama nereden indirebilirim bilmiyorum Biggrin

Adresi özel mesaj yoluyla ilettim kizlar. Iyi seyirler... Biggrin

rmmbr - kim is love - ceren_yung - OneLeN - ThisMyFriend - ceyankbyz - yoyeha - Double_S*501 - saranqi - mavisülün

Jay Park <3

ıl-2PM-lı
(13-06-2010, Saat: 21:50)ileri yazdı:

(13-06-2010, Saat: 20:54)eli yazdı: Bende seninle ayni durumdayim, izlemek istiyorum ama nereden indirebilirim bilmiyorum Biggrin

Adresi özel mesaj yoluyla ilettim kizlar. Iyi seyirler... Biggrin

Bende Türkçe altyazili izlemek istiyorum, biliyorsan yardim edebilirmisin?

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi