yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Athena: Goddess of War / 아테나 : 전쟁의 여신 (2010)
(05-05-2010, Saat: 19:48)ji-lee yazdı: Diziyi merakla bekleyenlere kötü haber .Aglaelsalla Yeni dizimiz 2011'in basi yani 2010'un sonu seklinde yayin plani yapilmis, yani önümüzde diger dizileri bitirmek için uzun zamanimiz var .:img-hysterical:

Çabuk baslasin ya, bir an önce doya doya Jung Woo Sung izlemek istiyorum. Kalp Simdiden sitemizin çevirmenlerine rüsvet vereyim de çevirsinler. :img-hysterical:

[Resim: photo116573.jpg]
[Resim: photo117787.jpg]
Konu için tesekkürler, klavyen dert görmesin.Biggrin
Bu dizinin kadrosuna Super Junior'dan Choi Si Won'da dahil edildi diye biliyorum. Umarim yanlis degildir. Smile
Ayrica çekimler sadece Kore'de degil Isviçre, Singapur, Yeni Zelanda, Roma, Venedik, Japonya ve Çinde de olacakmis.
Keep Calm & Carry On My Wayward Son
Im always thankful to GOD for everything!
SJ
Lee Ji Ah'in dizide olmasina sevindim ama So'yu sevmiyorum ben.Sarhos
Of çok geç, tam da derslerin yogun olacagi zamanlar.BiggrinBiggrin
(18-06-2010, Saat: 13:58)--siwonly-- yazdı: Bu dizinin kadrosuna Super Junior'dan Choi Si Won'da dahil edildi diye biliyorum. Umarim yanlis degildir. Smile
Ayrica çekimler sadece Kore'de degil Isviçre, Singapur, Yeni Zelanda, Roma, Venedik, Japonya ve Çinde de olacakmis.

Evet kadroya Si Won'u da katmislar. JWS ve Si Won harika olacak bu dizi. Sarhos
Elif'cigim emegine saglik. Biggrin

[Resim: athena1u.jpg]

[Resim: athena5.jpg]

[Resim: athena2e.jpg]

[Resim: athena3.jpg]

[Resim: athena6.jpg]

[Resim: athena4.jpg]

Siwon & JWS kalbimdeki iki farkli sevgi... Smile Heyecanla bekliyorum.Atkilic
[Resim: ybu3cz6.jpg]
Fotograflar müthis.Abaza
Siwon Abaza ne hos olmus. Soo Ae süper. Super

Jung Woo Sung'tan bahsetmiyorum bile. Onun her hali harika. Opucuk Birde papyon takmasaydi.Biggrin

Rolünü kendine yakistiracagindan eminim ama bence kötü rol ona daha çok yakisirdi. Onay Ne dersin Beyza. Durtuk Karizmatik bir katil. Abaza Sarhos

Tesekkürler kbr!.Onay
Resimlerde süper karizmatik çikmislar gerçekten. Abaza
Soo Ae özellikle çok hosuma gitti. Biggrin
Tesekkür ederiz Kübra resimler için. Onay

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi