yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Athena: Goddess of War / 아테나 : 전쟁의 여신 (2010)
çok güzel bir dizi kesinlikle izleyecegim.
BLACK PINK ♥ TWICE ♥ A PINK ♥ EXID

K-POP
BTOB ♥ EXO ♥ BTS ♥ SUPER JUNIOR ♥ SS501 ♥ HIGHLIGHT ♥ B1A4 ♥ VIXX ♥ JYJ
LEE CHANGSUB
Öncelikle tanitim için çok tesekkürler. Onay
Bu kadro kaçmaz en kisa zamanda izleme niyetim var.
Iris'ten sonra eski oyuncuları aratmadı değil. Yine de oyuncuları gayet başarılıydı. Özellikle Cha Seung Won kötü adam rolüne cuk oturmuştu. Iris izleme beklentisiyle başlayınca hayal kırıklığı oluyor bu sebepten farklı bir diziymiş gibi izlemek gerekiyor galiba..

Ancak sonu tam bir fiyasko. Dizinin başından beri birlikte olmamaları gerekiyordu. Herkes onlar yüzünden acı çekti başka bir şey değil.
(22-08-2012, Saat: 11:01)nevainwonderland yazdı: Iris'ten sonra eski oyuncuları aratmadı değil. Yine de oyuncuları gayet başarılıydı. Özellikle Cha Seung Won kötü adam rolüne cuk oturmuştu. Iris izleme beklentisiyle başlayınca hayal kırıklığı oluyor bu sebepten farklı bir diziymiş gibi izlemek gerekiyor galiba..

Ancak sonu tam bir fiyasko. Dizinin başından beri birlikte olmamaları gerekiyordu. Herkes onlar yüzünden acı çekti başka bir şey değil.

Katılıyorum. Iris gibi harika bir diziyi izledikten sonra ne ümitlerle bu diziyide indirmiştim ancak sonuç fos. En fazla 3 bölüm izleyebildim bıraktım. Iris'in tırnağı olamaz. [Resim: bigstar.gif] Neyse Iris 2 geliyor yakında [Resim: icon_smile_cool.gif] Beklentim büyük[Resim: icon_smile_cool.gif]

IRIS

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi