yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Arts & Crafts Korea
Arts & Crafts Korea,internet üzerinden alisveris imkani saglayan bir firma.

Telefon : 82-2-507-2865

Kore Sanatlari ve El Sanatlari (Arts & Crafts Korea), Seoul’un disinda güneyde bulunan küçük ag-merkezli çalisan bir sirkettir, web sitesini 2001 yilinin Eylül ayinin ortalarinda açmistir. Böylece Kore kültürünün ülke disinda da gelismesine, taninmasina katkida bulundular. Evinizde dekoratif esyalara ihtiyaciniz varsa veya özel birine bir hediye vermek istiyorsaniz Arts & Crafts Korea dogru tercihiniz olacaktir. Bu konularda genis bir koleksiyonu vardir. Sirket kaliteli ürünler satmayi amaç edinmistir.

Mutlu Alisverisler!

Arts & Crafts Korea website

As a small home-based company situated in the southern outskirts of Seoul, Arts & Crafts Korea launched its website in mid-September of 2001 with the purport of promoting Korean culture abroad. Whether you would like to decorate your home, or give a gift to that special someone, we have an extensive collection of products that will fit your particular needs. From items that bring out the traditional essence of Korean culture to those fusioned with a more modern touch for efficiency, there will surely be something that catches your eye. Beautifully hand-crafted lacquered boxes, porcelain lamps, celadon teaware, incense, and more. We, here at Arts & Crafts KOREA, put our utmost effort into bringing you high-quality products with 'more service, more style, and more humanity'.

Happy Shopping!

Arts & Crafts Korea website

Onay Hilmi abi hepsi birbirinden güzel olmuyor; ama böyle gözüm kaliyor bu güzel seylere Biggrin hele geleneksel kiyafetli olan biblalor çok harika, emegine saglik Hilmi abi, her zaman ki gibi. AlkisAlkisAlkisSarhos
Tanitim için tesekkürler.
İmzanız kurallara umadığı için silinmiştir.
Paylasim ve bilgiler için çok sagol. Gerçekten çok güzeller.
**DİKKAT *(¯`°.•°•SS501 Fan Club•°•.°´¯)*ÜYESİDİR!!**
Tanitim için tesekkürler emeginize saglik Onay
Hepsi çok güzeller; ama ben oldum olasi küçük sandiklarin hayraniyimdir, çok güzeller.
Gerçekten çok mükemmel.Ben su ana kadar ülkemizde böyle birsey görmedim!Ne güzel adamlar sahip çikiyorlar varliklarina.

Yukarida ilk resim yani gelin ve damat çok hosuma gitti Biggrin Ne güzel bende bu siteden siparis vermeliyim Biggrin Madem gidip alamiyoruz,onlar getirsinler Biggrin

Tanitim için tesekkürler Hilmi Abi,ellerine saglik.Çok güzel olmus...Onay
(01-05-2009, Saat: 0:04)ji-lee yazdı: Gerçekten çok mükemmel.Ben su ana kadar ülkemizde böyle birsey görmedim!Ne güzel adamlar sahip çikiyorlar varliklarina.

Yukarida ilk resim yani gelin ve damat çok hosuma gitti Biggrin Ne güzel bende bu siteden siparis vermeliyim Biggrin Madem gidip alamiyoruz,onlar getirsinler Biggrin

Tanitim için tesekkürler Hilmi Abi,ellerine saglik.Çok güzel olmus...Onay

Evet kalemlerde, kalemliklerde bile geleneksel çizgiler var..Çok güzel bu..
Hakkınızı helal edin. ~
(30-04-2009, Saat: 23:50)kiday baksi yazdı: Arts & Crafts Korea'da satilan ürünlerden bazilari...

Bu paravandan bir tane siparis ettirsem mi ne, odama koyarim Biggrin Ürünlerin hepsi çok güzeller, çok tesekkürler, emegine saglik Hilmi abi Smile
Some of you may remember me...
Tanitim, paylasim ve resimler için tesekürler.
Hepsi çok güzel ellerine saglik abicim. Smile Alsak mi bir kaç birsey. Biggrin
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi