yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 1/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ankara Bulusmasi Vol.6 Detaylari ve Fotograflari
Melisa'nin dogum günüyle daha da keyifli olacagi kesin. Smile
Simdiden iyi eglenceler. :atkilinc:
Gelmen neden bu kadar uzun sürüyor ???
1720.gün
Ben talep etmeden listeye yazilmisim. Allah'im nasilda seviliyorumBiggrin Sizi kirmayayim artik bende geliyorum.Onay

Nete su siralar giremiyorum bu yüzden geç cevap yazdim kusuruma bakmayim.Smile
Son bakıştaki o gözler kaldı aklımızda......
Bak hele tesadüfen gelmesem haberim olmayacak beni de yaz Yasemin.

Bu arada hadi bakalim 6. yapacak baska yigit bir sehir var mi ?Smile
Elifim sagolsun o söylemese haberim olmayacakti....(komabsimnida!....Smile
Birkaç arkadasla daha önce yüz yüze tanisma firsatim oldu, gerçi tugba gelemiyormus.
Eger bir sorun olmazsa ben de gelirim. Beni de ekleyin arkadaslar. ins. görüsmek üzere....Smile
"There is no coincidience with destiny.
Before there was destiny, people made it for themselves." Wilson

(10-03-2010, Saat: 15:20)kizillale yazdı: elifim sagolsun o söylemese haberim olmayacakti....(komabsimnida!....Smile
Birkaç arkadasla daha önce yüz yüze tanisma firsatim oldu, gerçi tugba gelemiyormus.
eger bir sorun olmazsa ben de gelirim. beni de ekleyin arkadaslar. ins. görüsmek üzere....Smile

Ekledim canim Smile Insallah gelirsin Biggrin

(10-03-2010, Saat: 3:00)$adrazam yazdı: bak hele tesadufen gelmesem haberim olmicak beni de yaz yasemin

bu arada hadi bakalim 6. yapacak baska yigit bir sehir varmi Smile

Fehim kambersiz dügün olur mu hiç? :img-hysterical:
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
Yani bir erkek olsun bulsumada gecen bulusmada gerci yoktum ama idare etmissiniz.
Dogru diyorsun Fehim basimizda bir erkek bulunsun. Biggrin Ama su sayi bir türlü 2'ye çikmadi nedense.:img-hysterical:.Ankara'da Fehim Kocaeli'inde Mahmut seref konuklarimiz. :img-hysterical:
Merak buyurmayin arkadaslar ecegül ve ben üniversitede gönüllü Güney Kore elçiligi yaptigimiz için bu sefer bir kaç erkek arkadas getirecegiz.Onay Yalniz degilsin yani Fehim. Smile Hem Hakan abiyi de unutmamak lazim degil mi?
[Resim: 334506e73b.gif]
Lee Jun Ki Fan Club
Jang Geun Suk Fan Club
Gong Yoo Fan Clup
SS501 Fan Clup
Jae Hee Fan Club

[Resim: 16c97r6.gif]
Fehim merak etme yalniz kalmayacaksin, Hakan abi de gelecegini haber verdi. Biggrin (Hakan abisiz olmazdi zaten. Biggrin )
(10-03-2010, Saat: 18:12)jun ki yazdı: Merak buyurmayin arkadaslar ecegül ve ben üniversitede gönüllü Güney Kore elçiligi yaptigimiz için bu sefer bir kaç erkek arkadas getirecegizOnay Yalniz degilsin yani Fehim Smile Hem Hakan abiyi de unutmamak lazim degil mi?

Evet evet getiricez bir kaç kisi.Biggrin Zaten fakültede adimiz Kore Misyonerleri.:img-hysterical:
Son bakıştaki o gözler kaldı aklımızda......

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi