yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ankara Bulusmasi (26-07-2009)
Ne zaman nerde saat kaçta ?
Ilk mesajda yaziyor.
Kesin gelebiliceksen liseteye adini yazalim.
Olur tamam kesin gelirim siz bana saat kaçta onu falan atin.
(16-07-2009, Saat: 12:43)leonardo_rock14 yazdı: Olur tamam kesin gelirim siz bana saat kaçta onu felna atin.

Yer ve saati henüz kesinlesmedi daha sonra verilecek. Belirlendiginde ilk mesaja yazilacak zaten. Ilgin için tesekkürler.Smile
♥ R.I.P KIM JONGHYUN ♥

♥ SS501♥Block B♥EXO♥VIXX
♥ TripleS & BBC & EXO-L & Starlight ♥ A.R.M.Y
♥KHJ ♥ZICO ♥Xiumin ♥LEO ♥Jimin

(15-07-2009, Saat: 12:04)mavi_61 yazdı: Üye oldum olali çok sevdim burayi herkesi Opucuk
Bu sanal arkadasligi gerçege tasima taraftariyim. Bundan öncede hep böyle oldu sizle neden olmasin o yüzden bilgilerimizi paylasmak daha iyi kaynasmak ve tanismak adina bir bulusma yapmayi isterim açikçasi.
Hazir yaz tatili ve ramazanda gelmeden bir bulussak acaba kimlere uyar? Ilk bulusmam olacak benim yani Eliflerle bulusmustuk kirmamislardi beni sagolsunlar umarim bu daha büyük çapli olur.
Gerçi böyle seyler zamanla =)
Tam nasil olur bilmiyorum ama biraz tanisma ve paylasma üzerine gider bu sanirim ve geleneksellestirirsek süper olur Biggrin Kore restauranti bilen varsa Ankarada oraya gidersek süper olur yoksa da bize fark etmez degil mi her türlü toplaniriz =)
Fikirleri alayim =)

-------------------------------------------------

Arkadaslar tarih belli oldu 26 Temmuz pazar günü bulusma gerçeklesecek saat ve yer daha sonra verilecek
Katilimlari bekliyoruz.Onay

Gelme Ihtimali Olan Arkadaslar:

sükrücan
yo! man
tugba_ji_min
asiyan
TheMis

hayalkusu
Tilsimli Bebek

carmenx
firdews
dr. gamze
leonardo_rock14

Hadi Ankaralilar bekliyoruz gelin insallah çok güzel olur :atkilinc: Alkis Çagla bulusmayi düzenledigin için çok sagol Opucuk
"In Korean, sa- means die
rang-means together
and hae means doing"
So when u tell someone, SARANGHAE u mean...
"Let's die together - Let's live until we die together."
♥ ♥
Ben sadece basligi açtim siz olmasaniz olmazdi arti zaten katilim olmazsa hiç bi anlami yok. Biggrin
Kizilay'da açik hava bi kafe düsünelim arkdaslar lütfen ben söylerim bi yer ama hani herseye kafama göre karar vermis olmayayim.
Söyle yani benim bildigim bi sürü yer var ama sen söyle bir?
Arkadaslar bende bi A[nkara'da yasayan olarak bulusmaniza çok sevindim.S[u an kolum kirik oldugu için gelmem pek mümkün degil ve pazar günü de bana pek uygun degil.Hafta içi olsaydi ve kolum kirik olmasaydi mutlaka gelirdim.Artik isallah bidahaki sefere gelirim.Çok güzel düsünülmüs bisey.B]ulustuktan sonra resimleri buraya ekleyinde bizlerde merakimizi giderelim.
Bol bol footograf çekicem ben sen merak etme. Biggrin
Geçmis olsun keske gelebilseydin ama sorun degil digerlerine gelirsin
biz bi siftah yapalimda devami gelir nasilsa. =)
Bende gelebilirim ama o zaman bakariz. Smile Listeye kendimide ekliyorum. Onay

My Love JJ <3<3<3<3<3
TVXQ and JYJ Forever OT5 ~

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi