yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aeryeonji Pond (Changdeokgung)

Aeryeonji Pond

Juhanmu köşkün arkasındaki bahçe ve tepeye çıkan merdivenler boyunca uzanan, diğer tarafta köşkün kuzey kıyısında kare göl bulursunuz. Bu Aeryeonjeong' dur, sadece 1 kan' dan oluşmaktadır. Köşkün penceresinden bakıldığında harika manzaranın keyfi çıkarılabilir. Görünüşü süslemelerin sütunların üst kısmına bağlı olması sayesinde çerçeveli bir resim gibi görünmektedir. Tabiki de bu tablo sezona bağlıdır. Özellikle de taş yapı su vasıtasıyla birinti haline gelir, yansımalı güzellik ve tasarım tekniği ile mükkemmel gözükür.

ENGLISH

If one passes the garden at the rear of the Juhamnu pavilion and walks down along the slope of the hill leading into the stairway, he can find a square pond on the opposite side and a pavilion on the north bank of the pond. This is the Aeryeonjeong, which is composed of only 1 kan. Looking out of the windows of the pavilion, one can enjoy a wonderful view. It looks like just a framed picture, owing to the decorations attached to the upper part of the pillars. Of course, the mood of the picture depends on the season. In particular, the stone structure, through which water comes into the pond, is opposite excellent in beauty and technique of design.

Kaynak / Source

[Resim: PkcqSzc.jpg]
Çok güzel bir yer, emegine saglik arkadasim Alkis
Nefes kesici manzarasi olan bir kösk.Tanitimin için çok tesekkür ederim canim.Emegine saglik.Onay

TÜRKİYE ℂ⋆
Sonbahar görüntüleri gerçekten essiz, bir de inceden yagmur yagarsa gezmenin keyfine doyum olmaz Onay
Ellerine saglik canim Smile
Çok güzel bir manzarasi varSmile.
Paylasim için tesekkürler=)
Manzara harika ya çok güzel...Smile
Manzaraya bayildim,çok çok güzel.Smile
Çeviri,tanitim ve fotograflar için tesekkürler,emeklerine saglik. Opucuk

★☆♥BumiEsma♥★☆
[Resim: 1-17.gif]
♪♫Turkish B2UTY/G.NI/Bumilia♪♫

Muhtesemmis... Allah'im bana da görmek nasip olur bir gün insallah.. Bak çok efkarlandim yine.. Konu için tesekkürler. Onay
eskisi gibi değil...
Çok güzel bir yer. Konu için tesekkürler. Smile
Aeryeonji Pond (Changdeokgung)
Translate: Kübra ALKAN CERİT

>>> https://www.facebook.com/groups/43660099...1/?fref=ts

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi