yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A Werewolf Boy / 늑대소년 (2012)
Merak ettiğim bir film. ^^
Tanıtım için teşekkürler. Smile
[Resim: zpULqK.gif]

Ayenzel
Tumblr
ilk kez bi kore filminde kurt adam izleme listemde paylaşım için teşekkürler
falan duydum
Bu filmi o kadar bekledim ama hala çevrilemedi gitti. Meraktan Korecesinden izledim biraz ama hı-ı anlamadım tabi ki. Çıksın izleyelim bir an önce. :P
nerde izledin bende izlemek istiyorum
böyle bir film yok kesinlikle izlemelisiniz ...ağlamaktan canım çıktı...
İmza eni en fazla 400 olmalı.
Bu ne ya hem çok güldüm hem çok ağladım... Ben hayatımda hiç fantastik filmler izlemem ne Harry Potter'mış ne Alacakaranlık ama bu film tüm düşüncelerimi alt üst etti. Bayıldım, bayıldım... Mükemmel ötesi bir filmdi herkes izlemeli. cry .0124. .501.
시노시작
Paylaşım için teşekkürler
Sen nasıl bir filmsin? Beni bitirdin .071. Etkisindeyim hala ya .0107. Bağlılık nasıl güzel anlatılmış . Hele birde "hayatları boyunca bir kere severler ve ona bağlanırlar" sözü yok mu? cry En beğendiğim herşeyi ile sevdiğim tek film kesinlikle .072. İzleyelim izlettirelim arkadaşlar .083.
SS501
Bu şafak saya saya biter mi ?
Konusu çok güzelmiş. İzleyeceğim. Onay

Çok güzeldi film uzun zamandır izlediğim en güzel Kore filmlerindendi Biggrin Nedense bilmiyorum sonunda çok ağladım Sad Galiba dolu tarafıma denk geldi Sad Ama duygulu da bir film zaten baş rollerin oyunculuklarını konuşmaya hacet yok SÜPERLERDİ Biggrin Biggrin Biggrin Ayarında ve arşivinizde bulundurulacak nadir filmlerden Smile Konu için de teşekkürler Biggrin ^^ Annyong Korecanlar^^

[Resim: sara14.jpg]

~~ 영원히 SS501 ~~
[Resim: qvvsmmq.gif]

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi