yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A Tale Of Two Sisters / Karanlık Sırlar / 장화 (2003)
Güzel ve degisik bir filmdi. Biggrin
Tesekkürler. Smile
Amerikan versiyonunu izledim ben bu filmin, ama beni için klasikti. Pek begenmedim yani. Smile

Film The Uninvited adli filmle ayni konuya sahip. =) Onun Kore versiyonu sanki anladigim kadariyla. Izlenme rekoru kirdiysa güzeldir herhalde. =) Paylasim için tesekkürler.
Konfüçyüs derki kırklı yaşlara geldiğinizde dünyanın neresinde olursanız olun dünyevi arzulardan etkilenmezsiniz.

Konfüçyüs hatalıydı. Biggrin

(10-02-2012, Saat: 2:20)-ea- yazdı: Amerikan versiyonunu izledim ben bu filmin, ama beni için klasikti. Pek begenmedim yani. Smile

Aynen ben de izledim ama o kadar etkileyici gelmemisti. Yavan bir filmdi. Bence daha korkunç ve daha iyi bir senaryosu olabilir begenildigine göre Kore versiyonu.
Konfüçyüs derki kırklı yaşlara geldiğinizde dünyanın neresinde olursanız olun dünyevi arzulardan etkilenmezsiniz.

Konfüçyüs hatalıydı. Biggrin

(12-02-2012, Saat: 17:17)Evrem24 yazdı:
(10-02-2012, Saat: 2:20)-ea- yazdı: Amerikan versiyonunu izledim ben bu filmin, ama beni için klasikti. Pek begenmedim yani. Smile

Aynen ben de izledim ama o kadar etkileyici gelmemisti. Yavan bir filmdi. Bence daha korkunç ve daha iyi bir senaryosu olabilir begenildigine göre Kore versiyonu.

Haklisin daha farkli ve etkileyici olabilir ama önce Amerikan versiyonunu izlemek bende Kore versiyonunu izleme askini öldürdü. Smile

İnşAllah kısa zamanda izlerim bunu
Konu için teşekkürler. Smile
Resimlerden aklıma ilk gelen Adam's Family adlı programdı. Smile
İzlenilesi bir film, teşekkürler. Onay
Korea- Fans
film güzeldi kız şizofren herhalde paylaşım için teşekkürler
İlk önce Amerikan yapımını izlemiştim bu filmin..Ancak Amerikan versiyonundan Kore versiyonundaki tadı ve duyguyu asla alamayacağınız mükemmel bir film..Gerek senaryo gerek kurgu olsun oyunculuklar vs. herşeyiyle çok etkilenmiştim..Dram, gerilim, korku hepsi iç içe ve kesinlikle ürpertici bir film..

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi