yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A Tale Of Two Sisters / Karanlık Sırlar / 장화 (2003)
Ben dün gece izledim filmi güzeldi ama biraz kafa karistirici yinede sonunda çözdüm filmi. BiggrinBiggrin Basroldeki kizda baya hasta çikti yani. Biggrin
[Resim: jjjjjjjjjb.jpg]
Seni İstemek ;
Bütün Dünya'ya Meydan Okumak Gibi . . !
Dogrusu korku filmleri bende etki yapiyor izleyemiyorum. Bu nedenle filmin yarisini izledim gerisini korkudan izleyemedim :S Paylasim için tesekkürler. Biggrin
~~
[Resim: 77603138.png]
Valla ben 1 kelime anlamadim sayilir. Bütün isleri çeviren kizin hayal gücü mü ? Sarhos Biri yardim etsin ya. Pisman Detayli anlatimlarinizi özel mesaj yoluyla iletiniz lütfen. Biggrin Onay
Siz yine izlemisde anlamamissiniz ben hiç izleyemedim. Aglama
İmzanız 103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
HUG ME Jİ SUB
(12-07-2009, Saat: 15:51)yesimyildiz yazdı: Siz yine izlemisde anlamamissiniz ben hiç izleyemedimAglama

Üzülme belki yine çikar o zaman izlersin. Gerçi film çok karmasik ve ürkütücü. Bende hepsini izleyemedim zaten hem korktum hemde kafam karisti. Bilmece gibi bir film çöz bakalim. Biggrin
~~
[Resim: 77603138.png]
(12-07-2009, Saat: 15:41)ji-lee yazdı: Valla ben 1 kelime anlamadim sayilir.Bütün isleri çeviren kizin hayalgücü mü Sarhos Biri yardim etsin ya Pisman Detayli anlatimlarinizi ö.m yoluyla iletiniz lütfen Biggrin Onay

Bende izledim ama gerçekten birsey anlamadim. :img-hysterical: Filmi anlayan varsa tebrikler. Biggrin
Konu için tesekkürler ablacim. Opucuk Geçen bu filmi izledim güzel bir filmdi tavsiye ederim.

Bu filmi izledim. Gerçekten sonu sok edici. Hayal mi gerçek mi insan kafayi siyiriyor izlerken. Smile Siddetle tavsiye ederim ama elbette dublajsizini. Onay
Izlemistim bu filmi ama sonunu anlayamamistim. Smile Karmasikti... Smile

Ya bu filmi izlemek istiyorum yaa. :img-cray: Aglama
İmzanız 103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
HUG ME Jİ SUB

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi