yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A Niche (Kitap)
A Niche

Yazar: Haekyung Lee
Yayıncı: Changbi

Bu eser tam anlamı ile realizm akımından etkilenerek yazılmıştır. Bayan yazarımız Lee, Hye-kyong eserinde bizlere modern yaşam tarzında hayatını sürdüren bir bayı baş karakter seçmiştir.
Yazar eserinde göçmen isçilerle yapmış olduğu diyaloglara da yer vermiştir. Sert eleştirilerle oluşturduğu bu eserinde farklı farklı bir çok duyguya ulaşabilmek tabiki de mümkündür...

[Resim: 2636ok8.jpg]

English

Author: Haekyung Lee
Publisher: Changbi

Since her literary debut with the publication of her novella “Our Abscission Layer” in the quarterly Segye-ui Munhak (World Literature) in 1982, Lee Hye-kyong has slowly but firmly established herself as a representative woman author by portraying the dark corners of life with warmth and sensitivity. This latest collection will regale and deeply move readers with its variations on the author’s aesthetics, with its lingering aftereffect. In particular, this volume is characterized by a deeper sense of realism and greater scrutiny of the sorrows of modern man through a variety of themes and personages. With migrant workers, networkers practically glued to telephone lines, small town home appliance mechanics, tour guides, and hypermarket security guards as protagonists, the stories in this volume evince the author’s strong wish to delve into and to soothe the lives of people today, cracked open with unfulfilled desire.

Kaynak/Source
Alıntı:Senin ne düşündüğün benim için hiçbir zaman önemli olmadı,önemli olan benim ne düşündüğüm ve dilime yansıyanlardı... M'e'L'L...(;
Ne zaman çikmis bu kitap acaba Türkçe'ye çevrildi mi?
Tesekkürler Meltem'cim sag ol paylasimin için.
Dong_Yul ( Aylık Forum Dergisi )

Heart is

Olgun insan güzel söz söyleyen değil, söylediğini yapan ve yapabileceklerini söyleyen adamdır.

İmzadaki gif 300kb'dan fazla olduğu için silinmiştir.
a7xmeltem yazdı:[Resim: 2636ok8.jpg]

Bu eser tam anlami ile realizm akimindan etkilenerek yazilmistir.Bayan yazarimiz Lee, Hye-kyong eserinde bizlere modern yasam tarzinda hayatini sürdüren bir bayi bas karakter seçmistir.
Yazar eserinde göçmen isçilerle yapmis oldugu diyaloglara da yer vermistir.Sert elestirilerle olusturdugu bu eserinde farkli farkli bir çok duyguya ulasabilmek tabiki de mümkündür...

Tanitim için tesekkür ederiz Meltem...
Paylasim için sag ol.
Tesekkürler.
SUPER JUNİOR FAN CLUB

İmzadaki gif 300kb'dan fazla olduğu için silinmiştir.

Yine çok güzel bir kitap tanitimi emegine saglik. Smile
Tanitim için tesekkür ederiz ellerine saglik mell!!! Smile
Realizm deyince aklimda öss edebiyat bilgilerim canlandi.
Adamlar yememisler içmemisler birbirlerine kizip boyuna akim üretmisler.
Tesekkürler Meltem abla...

Angel  Buralar hep dutluktu...

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi