yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 4 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
*♥.♥.So Ji Sub Fan Club / So Ji Sub Sevenler Kulübü (163 üye).♥.♥*.
Yesim gibi bende çok kötü oldum kadinin sözlerini okuyunca Aglama

Nedense onu bir taskafadan kiskanmiyorumBiggrin
[Resim: qhRJL.png]
Twitterım
OneLeN wiseacre_daisy elif35.5 éhl@ S?L?N puduhepa1307 wishne ROCK PRENSESİ

Sitemize yeni resimler yüklenmis. Opucuk (51k)
Görür görmez yüklemek istedim. Smile

[Resim: 2mgmp6s.jpg]
[Resim: 23lcok4.jpg]
Çok seker.
[Resim: 2rff3au.jpg]
[Resim: kbr5nc.jpg]
Çok düsünceliyiz.
[Resim: 2u8kt3b.jpg]
[Resim: fkya9y.jpg]
[Resim: fclgsy.jpg]

Not:Alinti degildir. Smile
'Love is Transparent'
Resimler için tesekkürlerSmile
SS501
F.T.ISLAND
BİGBANG
JYJ
Resimler için tesekürler.Smile
adriyass501
[Resim: tumblr_nkiy9h2g7d1u0aiq2o3_250.gif]
L O V E I S Y O U
(07-04-2010, Saat: 19:19)angelus2097 yazdı: Sorma Yesimcim bunu duymak seni iyice çileden çikartacak ama Sojisub la öpüsürken içinin titredigini söylemis Biggrin Sarhos
Ben onu bir titretirim...allahim deli olacagim bu sözler nasil çikar agizdan utanmada kalmamis...Allahim.... abla yaziyi okuyunca Dodgy sinirden kahkaha atmaya basladim

(08-04-2010, Saat: 0:27)chaekyung-chae yazdı: Çok düsünceliyiz.
[Resim: 2u8kt3b.jpg]
[Resim: fkya9y.jpg]

Niye ollacak bize(bana Aglama )yaptigi hatayi düsünüyor yesim'i nasil üzdüm diyordur ....Aglama
Bogazindan yemek gecmiyor ee bana da oldu birazda o çeksin diyecegim ....ama diyemiyorum Aglama

Hii bu arada resimler harika Aglama
İmzanız 103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
HUG ME Jİ SUB
(07-04-2010, Saat: 22:03)pegi yazdı:
(07-04-2010, Saat: 19:19)angelus2097 yazdı: Sorma Yesimcim bunu duymak seni iyice çileden çikartacak ama Sojisub la öpüsürken içinin titredigini söylemis Biggrin Sarhos

Yesim iyice sinirlenecek ama so ji'nin karsisinda tas olsa çatlardi her halde o bayanin içi titremis çok mu.?BiggrinSaklan
Cemile hakli kadinin etkilenmemesi mümkün mü oppanin karsisindaBiggrin
SO Jİ SUB <3

Aylight hos geldin Onay

Angelus2097 ben öyle düsünemiyorum valla kiskaniyorum oppayi Biggrin, ancak baska birine asik olursam böyle rahat olabilirim ama o da olacak is degil Biggrin, oppa varken. Biz de seni özlüyorduk valla, aramizda olmani özlemisim Super Biggrin.

Chaekyung-chae yine döktürmüssün, ellerine saglik canim Onay Super. Kiki de çok seker. O bile oppaya bu kadar yakin. Öyle düsünceli düsünceli bakarken bana sanki yalnizligindan dem vuruyormus gibi geldi Biggrin Dertli.

Nazlicigim haklisin valla Biggrin

So Ji Sub ♥ I'm Sorry I Love You ♥ Cain & Abel ♥ RN1
SE7EN ♥ SS501 ♥ C.N.Blue ♥ Park Hyo Shin ♥ SuJu
Ne bu fotograflar ya Ofkeli kizi yedi resmen ya Aglama aman kizda hiç hayir demiyor. :img-bee: Buldu yakisikli oglani öper tabi Abaza
Valla Emral oppa yemiyor kizi, kiz yiyor resmen cins gidip kimchi ye kimbap ye oppami buldu tabi fistik ya biraz kuru yemis yiyor Allahim napicagim ben Aglama
İmzanız 103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
HUG ME Jİ SUB
(08-04-2010, Saat: 14:12)yesimyildiz yazdı: Valla emral oppa yemiyor kizi, kiz yiyor resmen cins gidip kimchi ye kimbap ye oppami buldu tabi fistik ya biraz kuru yemis yiyor allahim napicagim ben Aglama

Yok simdi kizin günahini almayayim bizimki de rahat durmuyor Abaza

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi