yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
8 Agustos Istanbul Taksim Karaoke Bar Bulusmasi
(11-08-2010, Saat: 16:02)watashi wa ipek yazdı: Vildan abla kaprine bayildim..Abaza

alalim tatlim sanada bir tane Biggrin
My name is E.L.F.
Bu toplu resimlerde kimin kim oldugunu yazsaniz ya... Durtuk

Birde hani video yok. Bir tanecik gördüm. Komik olsun. Diger videolari da ekleseydiniz. Zaten maksat eglenmek.

Kadercim sende kostüm degistirmissin. Fark ettim. Bi pembe tisort giymissin bi de mavi bi bluz .. :img-hysterical: :img-hysterical:
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
(13-08-2010, Saat: 3:48)Melissaa yazdı: Bu toplu resimlerde kimin kim oldugunu yazsaniz ya... Durtuk

Birde hani video yok. Bir tanecik gördüm. Komik olsun. Diger videolari da ekleseydiniz. Zaten maksat eglenmek.

Kadercim sende kostüm degistirmissin. Fark ettim. Bi pembe tisort giymissin bi de mavi bi bluz .. :img-hysterical: :img-hysterical:

biz ikimiz çok kuduruk oldugumuz için yedek badi almistik benimde bir siyah bir kirmizi Abaza ehehBiggrin sözlestik kaderle Abaza sahne kiyafeti Biggrin
My name is E.L.F.
(13-08-2010, Saat: 3:48)Melissaa yazdı: Bu toplu resimlerde kimin kim oldugunu yazsaniz ya... Durtuk

Evet Melisa hazirlikli gittim karaokeyeBiggrin Çok sicakti o gün önlemimi aldim. Istanbul'a gelsen seninle de giderdikSmile
(13-08-2010, Saat: 9:38)hyun_bin_bsb yazdı:

biz ikimiz çok kuduruk oldugumuz için yedek badi almistik benimde bir siyah bir kirmizi Abaza ehehBiggrin sözlestik kaderle Abaza sahne kiyafeti Biggrin

Sen hangisiydin Vildan? Resimlerden kendini göstersen. Seni hiç görmemistim ben Biggrin

(13-08-2010, Saat: 13:10)kaderim yazdı:

Evet Melisa hazirlikli gittim karaokeyeBiggrin Çok sicakti o gün önlemimi aldim. Istanbul'a gelsen seninle de giderdikSmile

Giderdik tabi canim. Onay
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
siyahli olan benim melissa spongebob var dizimde mikrofon elimde belli olmuyormu Biggrin çikistada kore bayragindan bandanam var Abaza kapidaki resimde Biggrin
My name is E.L.F.
(14-08-2010, Saat: 19:36)hyun_bin_bsb yazdı: siyahli olan benim melissa spongebob var dizimde mikrofon elimde belli olmuyormu Biggrin çikistada kore bayragindan bandanam var Abaza kapidaki resimde Biggrin

Hmm tamam gördüm canim sagol. Onay

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi