yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5. Samsun Bulusmasina Ne Dersiniz?
Ben geliyorumm. Smile
Bunca insanı boşuna kaybetmedim ,
Az kaldı biliyorum , tanışacağız seninle.

к¡м нчขηขя נooηg ♥
oba arkadaslar toplanmaya basliyor hadi bakalim herkesi bekliyorum samsundaki.Bu arada papatya gelmeden etme he yazik olur sonra mahrum kalirsin benden ve elimdeki dizilerden sira gelmisken dizi almak isteyenler ya hard diskini getirisn ya da lotopunu elim güzel bir kore dizileri arsivi var Smile
Fehim parada istersin sen simdi dizileri vermek için. Zuhaha Ticarete mi dökeceksin bu isi, bilelim de hazirlikli gelelim. :img-hysterical:

Fehim heveslenme o kadar. Her bulusma da böyle gelecegim diyorlar, sonra bir bakiyoruz 5 kisiyiz. Biggrin

Bu arada sayin Zülü. Smile Park-gi-mi arkadasimiz Çiftlik'te olsun istiyor. Eger çogunluga uyuyorsa Çiftlik'te yapalim bulusmayi o da gelebilsin.
Tesekkürler wiseacre_daisy Smile
Arkadaslar ama planlarininz bu yönde degilse ben kesinlikle bencillik etmek istemem ama eger fikrimi sormak isterseniz bu yönde. Hatta Beyaz Ev'in biraz ilerisinde bir park var, orada kafe var, bence çok sirin bir yer. Aklinizda bir yer yoksa benim için sahane olur. Biggrin
(21-10-2010, Saat: 21:12)park-gi-mi yazdı: tesekkürler wiseacre_daisy Smile
arkadaslar ama planlarininz bu yönde degilse ben kesinlikle bencillik etmek istemem ama eger fikrimi sormak isterseniz bu yönde hatta beyaz evin biraz ilerisinde bir park var orada kafe var bence çok sirin bir yer aklinizda bir yer yoksa benim için sahane olur Biggrin

Mesajinizi görmeden bulusma yerini ayarladim ama benim için sorun olur diyorsan dedigin kafeyide düsünürüz...Smile
Orasi bizim dersaneye yakin. Smile Izin de kopardim sanki, bir terslik olmazsa bende varim bulusmada. Biggrin
(21-10-2010, Saat: 22:07)park-gi-mi yazdı: ora bizim dersaneye yakin Smile izinde kopardim sanki bir terslik olmazsa bende varim bulusmada Biggrin

Çok sevindim ya. Smile Tanismak ümidiyle artik o zaman.
Evet. Smile Heyecanlandim hem panelde de pek muhabbetimiz olmamisti. Hadi bakalim neler olacak. Hem wiseacre_daisy'nin Joo jin mo sever oldugunu ögrenmek bana ayri bir heyecan verdi çünkü bugüne kadar hiçbir Joo jin mo severle yüzyüze konusmamistim. Biggrin
Bulusma yerine çok sevindim. Biggrin Benim ilk bulusmamda oraya gitmistik ve ben çok sevdim orayi. Happy0064

Senin kadar siki hayrani degilim ama severim kendisini. Jin mo'nun dedikodusunu yapariz seninle. Biggrin Abaza
önceki bulusmalara gelememistim bakalim bu sefer güzel olur insallah hadi herkesi bekliyoruz o zaman Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi