yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
송지효 Song Ji Hyo Fan Club / Song Ji Hyo Sevenler Kulübü 송지효
Bende üye olmak istiyorum.
Ben yeni üye oldum ama uzun zamandir takipteydim bende fan klubünüze üye olmak istiyorum.
Beni de ekleyin lütfen. Biggrin
İmza boyutunuz kurallara uygun olmadığı için silinmiştir.
Ama o bu haliylede çok güzel bence.
Bende hyroin i seviyorum ve shinle olmasini istiyorum... Özellikle intiharindan sonra daha bi sevmeye basladim ama neden antik yul anlamadim yul ve chae kyung birlkte olsun istiyorum...

Neyse üye olamiyorum. Smile

Antik forumlarin kurulmasi çok normal. Siz nasil ki Chae'den hoslaniyorsaniz baskalari da ayni sekilde Hyorin veya digerlerinden (sizin hoslanmadiklarinizdan) hoslaniyordur. Bu dogal bi' sey! Bunun için baskalarini suçlamaniz hos bir durum sayilmaz. Bu benim görüsüm (ortaya atilmis bir konu hakkinda) yanlis anlasilmamayi ümidederim!... Smile
lee yazdı:Antik forumlarin kurulmasi çok normal. Siz nasil ki Chae'den hoslaniyorsaniz baskalari da ayni sekilde Hyorin veya digerlerinden (sizin hoslanmadiklarinizdan) hoslaniyordur. Bu dogal bi' sey! Bunun için baskalarini suçlamaniz hos bir durum sayilmaz. Bu benim görüsüm (ortaya atilmis bir konu hakkinda) yanlis anlasilmamayi ümidederim!... Smile

Hyorini seviyorum bende, Smile yanlis anlasilma olmasin, Smile herkez farkli kisiden hoslanir dedigin gibi, Smile zaten son zamanlarda bi iyi olmustu hyorin. Smile Blush

blue*girl-ayumi, seros, gul_cin, Habibler arkadaslar eklendiniz böylece 10 üye sayisina kavustunuz. Smile
Lee Min Ho - Jang Geun Suk - So Ji Sub
Hyo rin bence de iyi kiz ona tam destek vermeliyiz.
Abracadabra da irwojyeora..
greatjanggeum yazdı:Hyo rin bence de iyi kiz ona tam destek vermeliyiz.

Eklendiniz. Smile
Lee Min Ho - Jang Geun Suk - So Ji Sub
Beni de uye yaparmisiniz... Hyroni senpatik ve çok kararli bi kiz çok tatli....
Atarmı bu kalb sen olmadıkça
Yaşarmı mı kalb sen olamsan
Feryad edermi sen duymasan.....

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi