yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
송지효 Song Ji Hyo Fan Club / Song Ji Hyo Sevenler Kulübü 송지효
Hyo-rin'i bende seviyorum. Çok güzel bir kiz.
Anti Chae olmasaydi bende üye olurdum.
Ben de katildim. Anti Chae.
Eski Nickime Geri Döndüm....

Yaa minyoran güzel zeki ve kibar bir kiz rolünüde çok iyi yapiyor kötüleri oynamak da zor yani herkes diziye göre yorum yapiyor yula söylediklerim elbette minyoranada geçerli olmali o da evli birinden hoslaniyor ve onla olmak istiyor bunlari söylemek zorundaydim çünkü yula haksizlik yapilmis olur tabii bu benim fikrim.
Hyo-rin ni seviyor (hyo-rin i sevmiyor degilim ) olabilirsiniz fakat shinde cae kyung in az kalbini kirmadi ve chae kyung yul u dost olarak görüyor bu yüzden ona karsi lütfen bu tutum içerisinde olmayin ayrica chea kyung shin i seviyor.
Merhaba bende araniza katildim bu tür polemiklere gerek yok sonucta o bir oyuncu ve rolünün geregini yapiyor
o bas rolde oynasa bu seferde onu tutucaktiniz
burda herangi bir düsmanlik filan söz konusu dil.
SO Jİ SUB <3

Bende minyorini sevmiyorum ama chae kyung a da laf söylemem ama minyorinde çok güzel hanim hanimcik bir kiz. Smile
Adımın geçtiği bütün fanlar^^
Burak lem daha 3 kisimiyiz topu topu üç kisimi seviyoz... Biggrin Biggrin Biggrin
Kanguru memleketine gitmeye çalışan bir çare DELİ...

Çevrim dışı çoook uzun bir süre... Biggrin

Selam bende geldim artik chae kyungun yuul umu daha fazla üzmesine dayanamadim. Hyorin bence çok tatli bir kiz shin lede yakisiyor. Ne kadar ugrassamda antik shin ci olamiyorum çünkü oda çok seker ama belki antik chae kyung olabilirim ama onunda bazi hareketleri çok seker hyorin oturakli akli basinda bir kiz ama.
5 üye olduk arkadaslar ha gayret geçicez digerlerini.
Bundada varim her ne kadar iyi biri olsada chae kyang i hiç sevmiyorum. Çünkü çok yapisik sulu. Isine geldimi Shin e yapisiyor, cani sikildimi yul'a kosuyor. Ne anladim ben bu isten. Sora yul bunun yüzünden kendini kaptirdi bizde antik yulcu olduk.
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi