yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
49 Days / 49일 (2011)
Bitireli çok oldu yorum yazmayi nasil da unutmusum..
Filmin gidis hattti çok güzeldi gerçekten bayildim..
Severek izledigim bir diziydi..
Dizi arayanlara tavsiyedir!!...
Lee Yo-won muhtesem kraliçede pek sevmedigim için izlemek istememistim ama iyiki fikrimi degistirip izlemisim. Happy0064 Çok güzel bir diziydi fazlasiyla etkilendim. Shin Ji-Hyun oynayan oyuncunun güzelligine hayran kaldim. Kalp Biraz sonuna üzüldüm kizin yasayacagini düsünmüstüm ama öldü. cry Izlenmesi gereken bir dizi. Onay

Konusu pek ilgimi çekmedigi ve Lee Yo Won oynadigi için es geçtigim dizilerden biridir bu dizi.Ama herkes begendigine göre izlenebilecek bir dizi demekki..Belki izlerim birgün.

Tesekkürler.
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi

Izledigim en süper Kore dizilerinden biri..Onay
Benim de. Kalp

♥|~ ~ 난 널 사랑해 ~ ~ |♥
♥|~ ~ I Love You ~ ~ |♥
♥|~ ~ JB ~ ~ |♥

[Resim: nI3Zd.gif]

♥|~ ~ 나의 천사 ~ ~ |♥
♥|~ ~ My Oppa ~ ~ |♥
♥|~ ~ Benim Oppam ~ ~ |♥

Çok güzelmis yaa ölen kiz çok seker ama ya bayildim Smile
Pudra rengi kiyafeti ve ayakkabilariyla oyuncak bebege benziyor Smile
Off baskasinin içinde olmak ne kötü olurdu kimbilir
[Resim: 18355402.jpg]

Dream High - You're Beautiful - My Princess - Can You Hear My Heart - BOF - My Fair Lady - Vampire Prosecutor- Full House 2
Çok güzel bir diziydi yaa sonundan pek bahsetmek istemiyorum izlemek isteyenler dolayisiyla..
Ruh Bekçisi süper bir karakterdi
Han Kang çok yakisikliydi çok sempatikti tam bir esas oglandi yani Smile
Ama Shin Ji Hyun a bayildim yaa o ne güzelliktir öyle nasil güzel yakismis bu role nasil güzel olmus anlatamam..
Karakter olarakta muhtesem bir insandi..
En çok bu 3 karakteri sevdim.

Son bölümdeki bir flashback çok hosuma gitti yaa 3 arkadas okulda yerde kollarini kaldirmislar sanirim cezaya kalmislar tam olarak anlamadim ama kiz halleyi koparip ikisinin agzina tikiyor digerleride birer isirik alip onun agzina tikiyorlar çok sekerlerdi yaa o hallerini görünce yasananlara daha bir üzüldüm..
Birde Ji Hyun un eteginin altindaki o yesil esofman süperdi yaa çok sekerdi çokkk Biggrin
[Resim: 18355402.jpg]

Dream High - You're Beautiful - My Princess - Can You Hear My Heart - BOF - My Fair Lady - Vampire Prosecutor- Full House 2
Arkadaslar Nam Gyu-Ri (Shin Ji-Hyun) in dizide piyano esliginde söyledigi parçanin adini bilen var mi? Geçen gün o sarkiyi söyleyen bayani kore kanalinda görüp dinledim fakat korece bilmedigim için parçanin adini anlayamadim =(
[Resim: dm-7AWR.gif]
Sarkinin adi: 'lightless window
http://www.youtube.com/watch?v=yPtIgNvyD...detailpage
[Resim: 23292071.png]
Diziye resmen ilk bölümünden bu yana baglandim. Hemen her bölümü çok güzeldi ama son bölümlerde iyice kendini asti. Uzun zamandir hiçbir dizide bu kadar aglamamistim ve etkilenmemistim. Son zamanlarin en etkileyici dizilerinden biri. Izlemek için tereddütte olanlar varsa bence hiç çekinmesinler.

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi