yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3 Ekim Özel Istanbul Karaoke Bar Bulusmasi
Çok eglenmissiniz gerçekten.Karaoke olmasi yeter zaten tabi birde korea fans olarak toplanmak Smile
koptum ya kendime ne duygusal modda sölüyorum öle Biggrin fotolar için tesekkürler kader
Gelmek isterdim ama gelemedim çünkü hastayim daha da beter oldum Biggrin Iyilesiyim Yeni bir projede benden yolda geliyor Abaza
My name is E.L.F.
Yaa !! o zaman çabuk iyiles "hyun bin" lütfen!! bi de ben acilen su Istanbul'u ögreneyim :S:S tek basima trafigiyle basa çikmaktan korktugum için gelemedim :S çok üzgünümm !! bi daha bi daha !!
(04-10-2010, Saat: 2:23)oldboy yazdı: koptum ya kendime ne duygusal modda sölüyorum öle Biggrin fotolar için tesekkürler kader

Hele Bi Gel Meth'im Biggrin

Resimlerde çok kötü çikmisim. Biggrin
Harikasiniz, harikayiz.. Biggrin Kalp
Vay be süper olmus.3 ekimi kaçirdim ama 3 mart benim dogum günüm o gün yaparsaniz kaçirmam .SmileAbazahhheeeehhhee
Güzel eglenmissiniz. Super
Resimler için tesekkürler... Smile

Ben birseyi merak ettim. Bu Korece sarkilar için nasil karaoke yapiyorsunuz? Siz mi bulup sarkilari oraya götürüyorsunuz?? Herhalde Türkiye'deki karaoke mekanlarinda Korece sarki yoktur.
Merak ettim de.. BiggrinBiggrin
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
(19-10-2010, Saat: 17:01)Melissaa yazdı: Resimler için tesekkürler... Smile

Ben birseyi merak ettim. Bu Korece sarkilar için nasil karaoke yapiyorsunuz? Siz mi bulup sarkilari oraya götürüyorsunuz?? Herhalde Türkiye'deki karaoke mekanlarinda Korece sarki yoktur.
Merak ettim de.. BiggrinBiggrin

Valla abla orda hepsi vardi.. Biggrin Ama ekrandaki yazi hangul oldugundan korece pek seçmedik. Biggrin Seçtiklerimizde hep yanlis çikti.. Sule mp3'ünden bir kaç korece sarki açti.. Onlari söyledik. Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi