yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2PM News
(28-04-2010, Saat: 15:58)Ho Min yazdı: 2PM ve SNSD G.Kore'nin en büyük su parki Carribbean Bay'in reklamini yapacaklarmis. Belli günlerde orada olacaklarmis. Hayranlarini oraya gidip onlarla resim çekilebilirlermis. Biggrin Haydi hemen Carribbean Bay'e gidiyoruz. Biggrin

Demek haber buymus! :img-cray: Ben de gitmek istiyorum! Taecyeon'la fotograf çekinmek istiyorum yaa.. Aglama
"Dostoyevski vahşi batıda yaşasaydı, çok şey bildiği için onu hemen temizlerlerdi."
Off ya çok kiskandim simdi onlarla fotograf çektirecek olanlariSadSad
2PM the next DBSK, perhaps?

Önemli Japon sirketleri Sony, EMI, ve AVEX; 2PM grubunun Mnet’s M! Countdown ve KBS2 Music Bank'daki performanslarini gözlemlemek üzere temsilciler gönderdi.

2PM'in Without U adli çikis performanslarini bekliyorlardi ve 24 Nisandaki Anycall Corby Aile Festivali ve Seul Eskrim Olimpiyat Stadyumundaki performanslarini yakindan izlediler.

Japon sirket temsilcileri, "Canavar idol" takma adiyla eslesen erkeksi güzellik ve güçlü performanslar sergileyen 2PM ile ilgililer. Hepsi su kaniya vardi " Japonyada bu tarzda bir grup yok." 2PM'in Japonyada büyük bir basariya ulasacaklarini düsünüyorlar. Ve öyle görünüyorki suan çözülemeyen DBSK'nin popülerliginin yerini doldurmasi için yeni bir Koreli grup ariyorlar.

2PM'in sirketi de 2PM'in Japonya ile ilgili planlarinin var oldugunu söyledi. Fanlar 2PM'in Japonya'da ikinci DBSK olup olamayacagini merakla bekliyorlar.

[Resim: 2pm2.jpg]

-----------------------------------------------------------------------------------

At recent studio recordings of Mnet’s M! Countdown and KBS2 Music Bank, top Japanese labels - Sony, EMI, and AVEX - sent their representatives to do a little scouting on 2PM boys in Korea.

They anticipated the comeback performances of 2PM’s Without U and also closely observed other performances at the Anycall Corby Family Festival on April 24th at the Seoul Olympic Fencing Stadium.

Japanese label representatives are interested in 2PM because of the charisma that shows through their strong performances and manly beauty, matching their ‘beast idols’ nickname. Together they agreed, “There is no male group in Japan that shows that kind of style” and it has become known that they saw in 2PM a high potential for success [in Japan]. It also appears that they have calculated the need to look for new Korean stars that can replace the great popularity of the recently-dissolved DBSK in Japan.

2PM’s company JYP Entertainment revealed that 2PM is indeed in the middle of advancing plans for Japan. Fans are interested in seeing whether 2PM’s advancement into Japan will result in their being ‘the 2nd DBSK.’

Source
Sarhos Çok güzel bir haber. Tesekkürler Hilal abla. Opucuk

rmmbr - kim is love - ceren_yung - OneLeN - ThisMyFriend - ceyankbyz - yoyeha - Double_S*501 - saranqi - mavisülün

Jay Park <3

ıl-2PM-lı
Harika yaa! Canavar idollerim benim! Opucuk Duyun sesimi 2PM (Taec!), "Türkiye'nin neresine gelirsen gel, yeterki gel, 2 elim kanda olsa gelirim!" Kalp

Tesekkürler Hilal! Opucuk
"Dostoyevski vahşi batıda yaşasaydı, çok şey bildiği için onu hemen temizlerlerdi."

Nichkhun Bir Içecek Markasi Için Model Seçildi

[Resim: may032.jpg]

Nichkhun “Minute Maid Özlü ” olarak nitelendirilen yeni yeni Minute Maid ürünü için model seçildi.O, hem sevimli ve hayat dolu olmasi hem de kasli ve karizmatik olmasi nedeniyle seçildi.Nichkhun 2008 yilinda, Tayland’da bu ürün için modellik yapmisti; bu yüzden özellikle o modellik için seçildi.TV CF bu ürün için 22 Masyisda raflardaki yerini alacak.

Kaynak : Always 2PM

English

Nichkhun Picked As Beverage Model

[Resim: may032.jpg]

Nichkhun is a model for a new Minute Maid product called "Minute Maid with Pulpy". He is chosen because of his cuteness, liveliness, as well as his muscular and charismatic charactor. Nichkhun was a model for this product back in Thailand in 2008, so he is particularly chosen to be model for this. TV CF for this product will be released on May 22nd.

Source : Always 2PM

rmmbr - kim is love - ceren_yung - OneLeN - ThisMyFriend - ceyankbyz - yoyeha - Double_S*501 - saranqi - mavisülün

Jay Park <3

ıl-2PM-lı

Chansung Nerede? / Nichkhun'un Twitter'dan

[Resim: chaninbadsiuation01.jpg]

Bu rapor, Chansung’un diger üyeler ile birlikte uçaga alinmamasi oldu.Söylentiye göre o bir sey unuttu. (> > pasaport).2PM o sabah erkenden (05:00) Incheon havaalanina geldiginde bazi fanlar dolasip Kore Fan Siteleri için fotograf çekiyorlarken, henüz Chansung’dan hiçbir belirti yoktu.
Onun, bu ögleden sonra Kore’ye ulasacagi düsünülmektedir.(17:00)

[Resim: e00670554bde255362010.jpg]

Kaynak : Always 2PM

English

Where's Chansung? / Khun's twitter

[Resim: chaninbadsiuation01.jpg]

There's a report that Chansung didn't get on the plane with the rest of the members. Rumor has it that he forgot something (> > passport). As 2PM arrived Incheon airport early this morning (5am) with some fan taken photos circulated on Korean fan site, there's no sign of Chansung yet.
It is believed that he will reach Korea later this afternoon (5pm KST)

[Resim: e00670554bde255362010.jpg]

Source : Always 2PM

Jay Park <3

ıl-2PM-lı
(02-05-2010, Saat: 14:20)Ho Min yazdı: 2PM the next DBSK, perhaps?

2PM'in adinin bu sekilde anilmasi çok güzel malum benim DBSK'yi ne kadar sevdigimi biliyorsunuzSmile
DBSK'nin sirketleriyle olan problemi çözülemezse belki böyle bir sey olabilir ama eger çözülürse ben pek zannetmiyorum ikinci DBSK olacaklariniSmile
(03-05-2010, Saat: 18:27)amalist yazdı:
(02-05-2010, Saat: 14:20)Ho Min yazdı: 2PM the next DBSK, perhaps?

2PM'in adinin bu sekilde anilmasi çok güzel malum benim DBSK'yi ne kadar sevdigimi biliyorsunuzSmile
DBSK'nin sirketleriyle olan problemi çözülemezse belki böyle bir sey olabilir ama eger çözülürse ben pek zannetmiyorum ikinci DBSK olacaklariniSmile

Onlar kadar ünlü olabilirler belki. DBSK'nin benim için de yeri ayri. Onay
Yok olabilirler olursalar iste "2." DBSK olurlar xD
Ama o problem çözülürse daha iyi olur..
[Resim: YvZOAz.gif]
OLICITY
[Resim: ynZQzk.png]

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi