yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2PM News
Evet gerçekten çok güzel bir haber. Alkis Yeni singlelarini sabirsizlikla bekliyorum çok merak ettim. Biggrin Eminimki çok güzeldir digerleri gibi. Super Bu güzel haber için tesekkürler canim. Opucuk

İmzanız kurallara umadığı için silinmiştir.
♥ ♥ ♥ Lee Junho - Turkish Httest♥ ♥ ♥

Gerçekten çok sevindim ya bir Hottest olarak ilk kez albüm çikisina sahit olacagimBiggrin
Yeni imaja da bayildim dogrusuKalp
Haberler için tesekkürler. Onay
Jay'in böyle bir filmde rol almasi Hype Nation'in isine yarayacak. Çünkü Jay'in 2PM'den ayrilisi onu daha popüler biri haline getirdi. Bu kadar popüler birinin filmde oynamasi -hem de basrolde- avantaj bir durum yaratir. Jay'i seven de sevmeyen de sirf merakindan o filmi izleyecektir. Ayni zamanda filmin tanitimi da Jay üzerinden yapilacaktir.. Bu Jay açisindan da oldukça avantajli bir durum olmus.. Kore'den nasil ayrildi, simdi nasil geri dönüyor? Smile JYP yaptigi hatayla Jay'i zirveye tasidi! Zamaninda Jay çok sikinti çekmisti, artik mutluluk hakki.. Smile

Haber için çok tesekkürler canlarim.. Smile (Merve Opucuk Nihan Opucuk )
"Dostoyevski vahşi batıda yaşasaydı, çok şey bildiği için onu hemen temizlerlerdi."
(19-03-2010, Saat: 10:09)Panic! yazdı: Jay bir youtube hesabi açti ve kendi söyledigi bir sarkiyi ekledi. (15 Mart 2010)

'About Me' kismindaki yazi:

"Naber millet? Tüm fanlara; bana, aileme ve ekibime karsi çok iyi olduklari için tesekkür etmek istiyorum. Tüm sevginiz ve desteginiz için tesekkürler. Bu youtube hesabini açtim, böylece sarki söyledigim ve herhangi diger videolarimi yollayabilirim ve siz de izleyebilirsiniz. Ayni zamanda, ben her olumsuz durumu olumluya çevirmeye çalisiyorum. Bence olumsuz seyler söylemek veya yapmak dogru degil, bu yüzden hepsini bosverin ve sadece birbirinize saygi ve sevgi gösterin. Tanri sizi korusun."

"Sizlerin 2PM'den benim adima nefret etmesini istemiyorum, çünkü ben hala onlari seviyorum. Onlar hala benim dostlarim. Eger onlari desteklemek istemiyorsaniz sorun degil biliyorsunuz; ama ben herkesin iyi anlasmasini, ilerlemesini ve güzel seyler yapmasini istiyorum. Söyledigimi anliyor musunuz? =)"

Not: Önemli haberler oldukça, yine buraya çevirilerini yollamaya çalisacagim.

2pm yakindan bir hayrani degilim ama az cok taniyorum sesi gerçektende müthis ve gitmesine üzüldümSad

Haber için tesekkürler Nihancim. Opucuk
Çok aktifler masallah. Biggrin

rmmbr - kim is love - ceren_yung - OneLeN - ThisMyFriend - ceyankbyz - yoyeha - Double_S*501 - saranqi - mavisülün

Jay Park <3

ıl-2PM-lı
2PM yeni albümün çikisinin hemen ardindan festivallere katilacak demekki.. Happy0064 Çok güzel bir haber bu ya.. Ben bu yeni albümün çok daha güzel kapilari açacagina inaniyorum.. Giderek daha da büyüyecegiz.. Happy0064

Haber için tesekkürler canim.. Opucuk
"Dostoyevski vahşi batıda yaşasaydı, çok şey bildiği için onu hemen temizlerlerdi."
Haber için çok tesekkürler Opucuk

Bende yeni albümün 2PM için daha iyi olucagina ve Hotteslarin daha fazla articagina inaniyorum kesinlikle harika olcak Opucuk
B E M I N E

I N F I N I T E
Hahaha.. Farki bulmakta çok zorlandim... ^^

Ben bir fark göremedim. Biggrin Nickhun'un kiyafeti biraz parlak o kadar. :P

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi