09-03-2010, Saat: 13:52
(Son Düzenleme: 20-08-2013, Saat: 17:42, Düzenleyen: minho_k-oppa.)
2PM hakkındaki haberleri bu başlık altından paylaşabilirsiniz.
2PM News
|
09-03-2010, Saat: 13:52
(Son Düzenleme: 20-08-2013, Saat: 17:42, Düzenleyen: minho_k-oppa.)
2PM hakkındaki haberleri bu başlık altından paylaşabilirsiniz.
09-03-2010, Saat: 20:01
(Son Düzenleme: 24-08-2012, Saat: 13:12, Düzenleyen: HyunJoongG.)
2PM lideri Jaebum, JYP Entertainment'de stajyer olarak eğitim gördüğü sıralarda kişisel MySpace sayfasında Kore'ye kötü bir yazı yazıp, Kore'den nefret ettiğini belirtmişti. Eylül 2009'da bu yazı bir internet kullanıcısı tarafından bulunmuş ve devamında 2PM karşıtı kişilerin saldırısına maruz kalmıştı. Yazdığı yazı gün yüzüne çıktıktan yaklaşık 1 hafta sonra, Jaebum doğduğu yere, Amerika'da döndü...
...Hottests(2PM Fanları) her zaman Jaebum'un gruba döneceğine inansa da dün çıkan resmi açıklama herkeste şok etkisi yarattı. "Merhaba, biz JYP Entertainment, Geçen Eylül, eğitim yıllarında yazdığı yazıların gün yüzüne çıkmasından dolayı, 2PM üyesi Park Jaebum gruptan ayrılarak Seattle'a döndü. Şimdi hareketlerimizi açıklayacağız. Olay haline gelen mesaj bir çok insanı incitse de, Jaebum'un eğitim yıllarında kişisel sayfasında yazdığı bir yazıydı. O sıralar, şirket Jaebum'un kendi düşünceleri için biraz zaman istemesini kabul etti. Bunun sanat dünyasındaki bütün aktiviteleri bırakacağını veya 2PM'den ayrılacağı anlamına geldiğini düşünmemiştik. Şirketin Jaebum'u grubun 6 üyeyle kalıp, tanıtım yapmalarına zorlama hakkı vardı. Ancak, internettekiler yanlış tercümeler sonucunda Jaebum'un sözlerini abarttılar, söylediklerinin hala insanları incitme olasılığı vardı. Bu yüzden, insanlar arasındaki imajını zedelememek için Jaebum'u destekleyip, tanıtıma zorlama gibi bir karar almadık ve bu yüzden Amerika'ya dönme kararına onay verdik. Bir ünlü, bir hata yapar ve özür dilemezse veya şirket o ünlüyü tasvip etmezse, halk arasında o ünlü daha da kötü bir hale gelir ve Jaebum'un kendi disiplini için gruptan ayrılması şirketin düşüncesiydi. Neyse ki, Jaebum ülkeden ayrıldı, bir şans daha verildi. Jaebum ayrıldıktan sonra, halkın kötü niyetli kaynaklardan etkilenmemesi için ek bilgi yayınlamadık. Park Jaebum Seattle'a döndüğünden beri, şirket vokal, dans ve akrobasi öğretmenleri aradı, şirketin prodüktörü JYP bizzat Seattle'a bu öğretmenlerle konuşmaya gidip program hazırlığı yaptı. Son zamanlarda 2PM'in bulunduğu bütün reklam filmlerinde, performanslarda, promosyonlarda ve sözleşmelerde, Jaebum'un döneceği ve grubun 7 kişiyle devam edeceği düşüncesiyle yapıldı ve onun dönüşünü bekledik. Kasım 2009'da, bu yıl Nisan'da çıkarılacak albüm ile birlikte geri dönmesi teklifini yaptık ve Jaebum da bu planları kabul etti. Jaebum'un Şubat’ın üçüncü haftası dönmesi ve grubun 7 kişiyle başlayacağını tanıtmak için basın toplantısı yapmak planlar arasındaydı. 2PM'den ayrılınca halktan aldığı destek yüzünden, Park Jaebum'un dönüşü, 2PM'in çabalarını geliştirebilir ve daha da önemlisi bir kez daha fanlardan tam destek alabilirdik. Şirketin ve grubun yüksek umutları vardı. Halbuki, Jaebum'un dönüş haberleri hızlıca yayılsa da, halkın bir kez daha negatif kalmasını sağladık. Fanlar bizden çıkan bilgi eksikliğini eleştirseler de, dönüş için hiçbir planı açıklamadık. 22 Aralık 2009'da, Jaebum Again & Again tanıtımları sırasında kötü bir şey yaptığını temsilciye itiraf etti. Anlaşılan o ki, bu Myspace'deki olaylardan daha da ciddi bir meseleydi. Diğer altı üye yıl sonu etkinlikleri nedeniyle haberdar değillerdi. 3 Ocak 2010'da, tartışmak için toplanıp, 3 gün sonra Jaebum'un, 2PM etkinliklerine katılmasının imkansız olduğu kararına vardık. Bu nedenle, Jaebum'la yaptığımız özel sözleşmeyi fes etme kararı aldık. Bu bilgiyi olabildiğince erken yayınlamak istesek de, Park Jaebum'un kişisel durumu, şimdiye dek bu bilgiyi paylaşmamızı önledi, umarım anlayışlı olursunuz. Yukarıda yazan bütün bilgilerin doğru olduğunu vurgulamak isteriz. Ayrıntıları bu mesaj ile birlikte yayınlıyoruz, çünkü eğer yalan söyleseydik ve yanlış bilgi verseydik, fanlar ile aramızdaki bütün güveni kaybederdik. 2PM'den ve Jaebum'un dönüşünü bekleyen bütün insanlardan, derinden özür dileriz ve bu haberi herkese duyurmaktan üzüntü duyarız. Şirket ve geri kalan altı üye daha sıkı hazırlanıp, sizleri daha iyi bir imajla karşılayacaktır. Teşekkürler." - 70 fan JYPE binası dışında protestoda! 24 saat geçmeden, 2PM yüzlerce fan kaybetti, JYPE Hottest'lar tarafından izdihama uğradı ve Jaebum ayrıldığı için diğer üyeler suçlandı. 70 fanın JYPE binası dışında protesto yaptığı haberleri geldi. Halbuki, binaya baskın yapmak yerine, binanın etrafında toplanıp sessizce JYPE'nin yaptıklarını izlediler. Fanlardan biri "Burada JYP'ye konumu sorgulamak için toplanmadık. Buradayım çünkü haberi duyduktan sonra bir şey yapmam gerektiğini düşündüm" dedi. Özellikle fanlardan biri yanında kasımpatı getirdi ve nedenini açıkladı "Kasımpatı getirdim çünkü Jaebum'un ayrılmasıyla birlikte 2PM öldüğünü simgeliyor." dedi. JYPE binası dışındaki kalabalık bir yana, internet üzerindeki insanlar Taecyeon ve Wooyoung'u baş hedef haline getiriyorlar. - Bütün bu olaylar bir yana, JYP Entertainment'den gelen "2PM üyeleri Jaebum'un ayrılmasına karar verdi" açıklaması fanları daha da sinirlendi ve JYPE'nin yalan söylediğini kanıtladı. 1. Açıklamada 23 Aralık’ta karar verdiklerini belirtmişler ama 31 Ocak'ta JYPE "liderimiz" yazılı bir yazı yayınladı. 2. Açıklamada 2PM üyelerinin Jaebum'u ayırma kararı aldığı yazıyordu, fakat Taecyeon Boston'da, Woo, Junho ve Junsu da memleketlerine gitmişti. Karar vermek için JYPE ofisinde değillerdi. 3. Sadece bir kaç gün öncesine kadar, üyeler televizyonda, röportajlarda ve radyolarda Jaebum hakkında, kesin olarak dönüp dönmeyeceği hakkında konuşuyorlardı. Bunun anlamı JYPE'nin, diğer üyelere söylemeden Jaebum'u gruptan ayırdığıdır. 4. Jaebum'un etrafında dolaşan rezil söylentiyi, JYPE kendisi yaydı. Tabii ki de tamamen bir yalan bu. Jaebum Again&Again promosyonları sırasında bir şey yapmak için çok meşguldü. 5. JYPE'nin, Eylül'de Jaebum'u kovmasının sebebi, çekilen ekran fotoğraflarında belirtilen "köle sözleşmesidir". Jaebum stajyer olduğu sıralarda, JYPE ona köle sözleşmesi sundu ve Jaebum da yaşadıklarını MySpace sayfasına yazdı. JYPE bunun yayılmasından korktuğu için, sorun çıktıktan 4 gün sonra Jaebum'u ülkeden kovdu. Ve bir ay sonra, JYPE, Kore'de diğer şirketlere karşı köle sözleşmelerine sahip olmadıklarını açıkladı. No wonder, we are team of dream!
seni seviyorum -özgü ehe
»» TVXQ! «« ♥ Biz inanıyoruz, sizde inanın. Bu ayrı olarak geçirdiğimiz son yıl dönümü olsun...
10-03-2010, Saat: 0:42
Haberler için çok teşekkürler...
![]()
10-03-2010, Saat: 16:33
Haberler için teşekkürler. Nichkhun da tatlı hani...
![]() rmmbr - kim is love - ceren_yung - OneLeN - ThisMyFriend - ceyankbyz - yoyeha - Double_S*501 - saranqi - mavisülün Jay Park <3 ıl-2PM-lı
11-03-2010, Saat: 0:11
(Son Düzenleme: 24-08-2012, Saat: 13:13, Düzenleyen: HyunJoongG.)
Forbes Güney Kore, takdire değer 40 ünlü listesini açıkladı. İşte liste ve 2PM 11. sıralamada...
1. Kim Yuna 2. SNSD 3. Park Jisung 4. Lee Byung Hyun 5. Big Bang 6. Go Hyun Jung 7. Lee Seung Gi 8. Lee Hyori 9. Yoo Jae Suk 10. Kang Ho Dong 11. 2pm 12 Shin Ji Ae 13. Ha Ji won 14. Lee Seung up 15. Kim myung min 16. Rain 17. Ha Jung Woo 18. Lee Min ho 19. Hwang Jung Eom 20. Kim Hyun joong 21 Bae yong joon 22 Lee Yo won 23 Kim Tae hee 24 Kim Bum 25 Park Yejin 26 Choo Shin Soo 27 Park Misun 28 Shin Minah 29 Jung Suh hee 30 Park Bo young 31 Yang Yong eun 32 Lee Soon Jae 33 Seol Kyung Goo 34 Jang Dong geun 35 So Ji sup 36 Lee Kyung Kyoo 37 Cha Tae Hyun 38 Park Joon Hoon 39 Lee Soo Geun 40 Yoon Sang Hyun
11-03-2010, Saat: 0:15
(Son Düzenleme: 24-08-2012, Saat: 13:15, Düzenleyen: HyunJoongG.)
Liderin gruptan çıkması kötü olmuş.. Ama daha da kötü yanı, ayrılırken hoş olmayan olayların olması bence… Bu tür olumsuzlukların olması grubu da zedeler...
Törende ödülü veren çocuk çok tatlıymış. ![]() ![]()
"Dostoyevski vahşi batıda yaşasaydı, çok şey bildiği için onu hemen temizlerlerdi."
18-03-2010, Saat: 16:12
(Son Düzenleme: 24-08-2012, Saat: 13:15, Düzenleyen: HyunJoongG.)
Kore'de yapılan ''Hangi Ünlünün Sevgilisi Olmak İsterdiniz?'' yarışmasında ilk 20!
1.G-Dragon 2. Jang Geun Sok và Lee Minho 3. Donghae SJ 4.Nichkhun 2PM 5. T.O.P Bigbang 6. Minho SHINee 7. Daesung Bigbang 8.. Hongki FT Island 9. Yunho TVXQ 10. Yonghwa CN Blue 11. Jae Joong TVXQ 12. Taemin SHINee 13. Hyun Joong SS501 14. Seungri Bigbang 15. Thunder MBLAQ 16. Heechul SJ 17. Taeyang Bigbang 18. Taecyeon 2PM 19. Leeteuk SJ 20. Jonghoon FT Island
19-03-2010, Saat: 10:09
(Son Düzenleme: 24-08-2012, Saat: 13:22, Düzenleyen: HyunJoongG.)
Jay bir youtube hesabı açtı ve kendi söylediği bir şarkıyı ekledi. (15 Mart 2010)
'About Me' kısmındaki yazı: "Naber millet? Tüm fanlara; bana, aileme ve ekibime karşı çok iyi oldukları için teşekkür etmek istiyorum. Tüm sevginiz ve desteğiniz için teşekkürler. Bu youtube hesabını açtım, böylece şarkı söylediğim ve herhangi diğer videolarımı yollayabilirim ve siz de izleyebilirsiniz. Ayni zamanda, ben her olumsuz durumu olumluya çevirmeye çalışıyorum. Bence olumsuz şeyler söylemek veya yapmak doğru değil, bu yüzden hepsini boşverin ve sadece birbirinize saygı ve sevgi gösterin. Tanrı sizi korusun." "Sizlerin 2PM'den benim adıma nefret etmesini istemiyorum, çünkü ben hala onları seviyorum. Onlar hala benim dostlarım. Eğer onları desteklemek istemiyorsanız sorun değil biliyorsunuz; ama ben herkesin iyi anlaşmasını, ilerlemesini ve güzel şeyler yapmasını istiyorum. Söylediğimi anlıyor musunuz? =)" Not: Önemli haberler oldukça, yine buraya çevirilerini yollamaya çalışacağım. ![]()
19-03-2010, Saat: 14:28
(Son Düzenleme: 24-08-2012, Saat: 13:22, Düzenleyen: HyunJoongG.)
[15:03:10] En Masum Koreli 10 Yıldız Arasında Nickhun 3. olmuş.
1. Seohyun (Girls' Generation) 2. Taemin (SHINee) 3. Nichkhun (2PM) 4. Jiyoung (Kara) 5. Junsu (TVXQ) 6. Yoona (Girls' Generation) 7. Sohee (Wonder Girls) 8. Seungri (Big Bang) 9. Jo Kwon (2AM) 10. Kevin (U-Kiss)
27-03-2010, Saat: 3:44
(Son Düzenleme: 24-08-2012, Saat: 13:23, Düzenleyen: HyunJoongG.)
Gerçekten de Jaebeom'un ayrılması büyük olay! 2pm bir fanı olarak çok üzüldüm.
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|