yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2010 Daegaya Experience Festival

2010 Daegaya Deneyim Festivali

[Resim: 1001098image21.jpg]

Uzun, soğuk kış gidip bahar geliyor.

Geçen bahar çiçekler açıp tohuma dönüşmüştü ve bu bahar tekrar ortaya çıkıyorlar. Daegaya Deneyim Festivali bu yıl sizleri daha benzersiz programlarla karşılıyor. 2010 Daegaya Deneyim Festivali "Kahramanların Dönüşü" adı altında, Büyük Krallar tarafından yüksek ve düşük sınıflar olarak iki sınıflı idari sistem altında yönetilen hanedanlığı, kraliyet makamı sembolü "Geumwan" ile ilgili tarihi gerçeklere dayanan ve "Gaya Kahramanlarının Öyküleri"ni kapsayan programlara yer veriyor.

Festival: 2010 Daegaya Deneyim Festivali

Tema: Kahramanların Dönüşü

Tarih: 8-11 Nisan 2010 (4 gün)

Yer: Daegaya Müzesi

Ev Sahibi: Goryeong-gun / Daegaya Deneyim Festivali Komitesi

Sponsorlar: Kültür, Spor ve Turizm Bakanlığı, Gyeongsangbuk-do Eğitim Dairesi, Ulusal Kültürel Merkez Topluluğu, 12 kent ve eyalet birliği, Gyeongsangbuk-do Turizm Birliği

>>> http://fest.daegaya.net/

English

Long, cold winter has gone, and spring comes.
Flowers that came out last spring blossomed, and turned into seeds, and come out again this spring. Daegaya Experience Festival this year greets you with more original prpgrams. 2010 Daegaya Experience Festival under the title ''Return of the Heroes'' provides experience programs covering the dynasty ruled by Great Kings (Daewang) under two-class governing system, upper and lower classes, based on historical facts about ''Geumgwan'' the symbol of the royal authority and ''Stories of Gaya Heroes''.

Festival: 2010 Daegaya Experience Festival

Theme: Return of the Heroes

Period: April 8 through 11, 2010 (4 days)

Venue: Daegaya Museum

Host: Goryeong-gun / Daegaya Experience Festival Committee

Sponsors: Ministry of Culture, Sports and Tourism, Education Office Gyeongsangbuk-do, National Cultural Center Association, 12 municipal and provincial associations, Gyeongsangbuk-do Tourism Association.

>>> http://fest.daegaya.net/
[Resim: 527691image21.jpg]
[Resim: 1000872image21.jpg]
[Resim: 1000877image21.jpg][Resim: 1000989image21.jpg]
[Resim: 1001044image21.jpg]
Kis aylarini geride birakarak ve bahara olan özlemi kutladiklari güzel bir festival .
Tanitim için tesekkür ederiz.Smile
'' Cennet kolay değil Cehennem lüzumsuz değil.''
Sevdan beni terketmedi~
Çok anlamli ve eglenceli bir festival. Smile Tanitim için tesekkür ederiz. Alkis
Hakkınızı helal edin. ~
Çok güzel bir festival daha. Onay
Çok güzel bir festival kulaga hos geliyor. Onay
Ilginç bir festivalmis, görünüse göre degisik aktiviteleri de varmis. Temasi da (tarihi gerçeklere dayanan ve "Gaya Kahramanlarinin Öyküleri) güzelmis.
Konu için tesekkürler. Smile
[Resim: 4iy5j86.gif]
Sungkyunkwan Scandal

kim is love ~ ileri
Farkli ve renkli bir festival, Smile Tanitim için tesekkür ederiz ... Alkis

~~THE LIFE IS BETTER WITH KOREA-FANS ~~

Uzun, soguk kis gidip bahar geliyor... Aglaelsalla

Bu güzel tanitim için tesekkürler Hilmi abi. Alkis

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi