yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.11/5 - 9 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
♧ Our Korea Diary ♧
Sevgili kore günlügüm bu günlerde sana hiç yazamiyorum.
neyse bu gün okula gitmedim .Üç tane sinav vardi.Sorulari alirim dedim Biggrin .Bende nerde sans 15 kisi benle ayni düsüncedeymis.Hocalarda biz iki sinav yapamayiz.Haftaya olsun demisler kader Pisman
annemle bu aralar pek iyi degiliz.Bana durmadan Korea-Fans mi sana öss yi kazandircak diyor. Kisacasi beni deli ediyor.Muhtesem Kraliçeyi izlememede takti . Kizgin
neyse suan istanbuldayim kuzenimde yarin için hayaller kuruyoruz.yarin Ninja Assasiona gitcezde Korea Fans ailesiyle tabi Istanbuldakilerle Biggrin Simdilik tek eglencem bu .
AMA HIÇ BIR ENGEL BENI KOREA-FANS TAN VE KORE SEVDAMDAN VAZGEÇIREMEZ ... AJA AJA FIGTHING .. Ban
Bu günlük bu kadar ....
meraba kore günlügümmm:atkilinc:
bugünn okuldaa ilk dersimiz müzikti =)) müzik hocamiz serbest birakti ve matematik hocamizla beraber facebook grubunu düzenliyolardi. izin alip en ön siraya(ögretmne masasinin) oturdum...bunlar grup düzenlerken ayaga kalktim ve çöp atmaya gittim(amacim grubun ismine bakmaktiBiggrin) sonra hoca çekinme el bak dedi bende baktimSaklan assada benim paylastigim kore videosunu gören hanife hocam çekikseverimiz yine video gaylasmis dedi herkes güldüBiggrinBiggrin
su an dergi okuyacagim için yazimi bitiriyorum paiii
Not_i 
sevgili günlük biraderi, Gozlukgulmek
ninja assassin'den sonra bir iki Rain hayrani daha peyda oldu çevremde,
olsun aslinda ne ala,
ama onu her geçen gün biraz daha paylasmak ....
ne bileyim.... Sarhos
~
neyse, My Girl'ü seyredenler de var, ve tabii filmleri...
Ben de bugün "Arahan" filmini seyrettim,
Ninja'dan daha güzel degildi, ama onun tarzinda bir film...
Tabii ki "made in Korea"...
yarin erken vakitte ders var,
hadi eyvallah =) Kalp
tsu kim yeon
ocak 2010
(00:25)

Kimyon öğretmen oldu, öğrenciler peşinde. Tiyatro ise her daim cebinde. (^^,)
Sevgili zeki günlük.. Biggrin
Sahibine benzedigin ne belli Biggrin
neyse bugün her zamanki o saçma günlerden biriydi günüm korea-fansta geçti aylarin acisini bir günde çikardim resmen Biggrin Testere Ninja Assassin'e birtürlü gidemedim gerçekten utanç verici Durtuk Aglaelsalla eh sonunda Partner'i bitirdim ve Wookie'nin dudaklarina hayran kaldim daha birçok tiksindirici sey yazmak isterdim ama müstehcen oldugundan yazmiyorum Biggrin (o kadar da igrenç seyler degil canim biraz sapik düsünceler sadece Biggrin)Neyse bu sana çok bile kurda kusa yem olma sen bana lazimsin Abaza Biggrin
suan saat 00:40 ve ben vildanla konusuyorum
bugün edebiyat dersini hemen bitmesini öyle istedimki yoksa hocayi bogabilirdim
ama yine de güzel bir gündü çünkü eve geldigimde yasam kaynagim olan jeong hoonumu dinledim
suan sarki dinliyorum ve hayallere daliyorum...

[Resim: NoRXrOH.gif]
İnandığın kadar yakınsın...
Twitter

merhaba kore askim
suan saat 01.24 bugun cumaydi suan cumartesi uzun zamandir sinavlar yüzünden hiç giremedim ve benim koreyi sevmem bazi kisiler tarafindan tepkiyle karsilaniyor ama ben birgun guney koreye seoul gitmek cok ama cok istiyorum allah nasip ederse ahh 2 hafta kore fansa girmeyeli o kadar cok ozledim ki ozlemimi burada gideriyorum sanki burasi kore yuvasi gibi okuldan saat 20:00 geldim geldigimden beri kore fans tayim
kore fanss seni cok ozledimmBiggrinOnayGozlukgulmek

Sevgili Günlük Biraderi Kralgul
Dün aksam stv'de, Ayna programinda Güney Kore'yi tanitti Saim Orhan. Gozlukgulmek Gozlukgulmek
2. bölümüydü aslinda.Geçen hafta da vardi çünkü.
Neyse.
Ben oraya gerçekten gitmek istedigimi anladim. (yani belki de dönmemek üzere)
[bunu söylemek hala korkutucu gelse de...] Cold
Içim bir tuhaf oldu. Ama üstesinden gelebilirim diye düsünüyorum.
Ingilizce biliyorum, azicik da Korece Happy0064 Seytanigulme
Hadi bakalim... Gitar
~kimyonsecil~
17Ocak2010
(15:57)
Istanbul
[belki bir gün Kore'den yazarim, ha, ne dersin ? Opucuk ]

Kimyon öğretmen oldu, öğrenciler peşinde. Tiyatro ise her daim cebinde. (^^,)
o kadar güzel seyler yazmissiniz bende özendim yazicamBiggrin
sevgili günlügüm,
karneleri almaya az kaldigi için bugün okula gitmedim her zamanki gibi yine netteyim ve heromun videolarini izliyorum,sarkilarini dinliyorum,resimlerine bakiyorum...Kalbim güm güm atiyor tabii...Ben 2007 yilindan beri seviyorum korelileri saolsun canim arkadasim cerenim sayesinde...Sarayin Rüzgari dizisiyle baslayan kore sevdam bu zaman kadar hiç azalmadan aksine artarak devam ediyor...Koreliler o kadar iyiler ki biriyle baslayip digeriyle davm ediyorum 2009 yili bana bayagi ugurlu geldiSmile Bir sürü koreliyi tanidim koreyi seven yeni arkadaslar edindim...Ilk önce se7en,bi rain,jang geun suk,kim bum,hong ki,ve DBSK üyeleri...2 hafta önce okulumuzda bizim gibi çekiksever arkadasla tanistim artik kankayiz hep korelilerden bahsediyoruz.Benim kore sevdam sadece benimle kalmadi bütün kuzenlerime asiladim.Artik ailemde olagan karsiliyor"seni koreliye verecegim"diyorBiggrin Geçen heromdan biraz sogumustum dbsk nin micky sine sariyordum ama mickyi arkaadsima ayarlamistim.Sonra heromun bir videosun izledim ve tekrar kendime geldim.Ondan sonra heroma olan askim daha bir artti.Iste o gün aglamistim herom benim için o kadar imkansizkiAglaelsallaAma herkesin bana korelilerden bahsederken alismis gözlerle bakmasi çok mutlu ediyor.En aazindan yanliz degilim.Sizleri tanimasamda ortak bir yönümüz var o da KORE SEVGIMIZ.Hepinizi kardesim gibi görüyorum...Bu arada o tanistigim arkadasimin babasi japonlarla çalisiyor çok mutluyum :atkilinc:
vallahi bende çok özendim simdi.

sevgili günlügüm,
Dün ingilizce muafiyet sinavin çiktiktan sonra,finallerin bitmis olmasinin verdigi rahatlikla kendime korece el kitabi aldim. Saafcidan çikarken bütün insanlarin bana baktigini fark ettim. Çünkü elimde korece kitabimla salak salak gülümsüyormusum. O kitabi elime aldigimda içimde acayip bir his olusmustu. "Sanki ben aksam koreye uçakmisimda, bu tatilde orda kalaçakmisim" gibi bir mutluluk vardi içimde. Keske öyle olsaydi ama ne yazik böyle birsey olmayacak. Neyse belki ilerde oraya gitme sansi bulabilirim ve yine belki bu aldigim kitabi orda kullanirim. neyse simdilik hosçakal...
Merhaba ~
Karneler alinacagi için bugünde okula gitmedim,bugünden beri SHINee Ring Ding Dong sarkisini dinleyip duruyorum,hala bikmadim Biggrin Birazdan videolarini açip izleyecegim Smile
Benim gibi bi akrabamida Kore manyagi yaptim.Benden çok Kore dizisi izledi.Bi günde 10 bölüm izliyor Smile Insallah onuda bi gün buraya üye yapacagim.Simdilik bu kadar ^^
You're the one i love
Taeminnie~ ^^

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi