yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.11/5 - 9 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
♧ Our Korea Diary ♧
Sevgili günlüğüm,

Aklım karışık ve yorgunum, artık insanlara yetişmeye çalışmaktan bıktım. Uykusuzluktan kızaran gözlerim ve uçuk rengimle ve hazmedemediğim ne varsa artık bedenimi yoruyor ki bu halimle artık bende savaşmıyorum karşılıklı susmayı öğrendik.

Yada kabullenmeyi...

Ağlamanın aslında dostum olduğunu gördüm. Yüreğime çöken ağırlıkla barışık kalabilmeyi öğrendim... Anlayacağın çok fazla şey yaşadım ve kendimle kaldım her yolun sonunda.

Şimdi zorlansam da bir umudum var. Yüreğim de büyüttüğüm bir aşkım var. Artık uslandım eski deli kız değilim.

Çok fazla şey değişti başta ben sonra sevdiğim her şey.

Hoş çakal günlüğüm şimdilik bu kadar.
<iframe width="202" height="25" src="http://embed.wattpad.com/follow/Birmasalanlatsan?type=2" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

<iframe width="157" height="25" src="http://embed.wattpad.com/follow/Birmasalanlatsan" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Sevgili günlüğüm,
Ahh bir bilsen kaç gündür başıma gelmeyen kalmadı ne kadar şansız bir insanım ben ya.

Önce şifremi unuttuğum için fana giremedim ve yeni üyelik aldım. Önceki adım deokman mike he.
Sonra çalışmak için bir çok yere başvuru yapmama rağmen hiç bir yerden cevap gelmedi ve abuk subuk daha bir sürü şey.

Off çok sıkıldım artık günlüğüm ya.

Love Rain'i 10.bölüm de bıraktım izleyemiyorum cepten net olunca öyle her yerden izlenmiyor.

Sürmelimin doğum günü hazırlıklarına şimdiden başladım.

Bir sürü hikaye yazdım ama henüz hiç birini fana eklemedim cepte malesef kopyala yapıştır yok.

Her gün bir sürü şarki indiriyorum ama hiç biri Korece değil.

Neyse şimdilik bu kadar.

SENINLE TÜM MASALLARDA MUTLU SON VAR...

Geun Suk&Tuğçe
Sevgili günlük,

Hayatımda fazla hareket yok naparsın böyle idare ediyorum.

Dersanem var işte büt e kalan 2 dersimi vermem gerek ama henüz çalışmaya başlamadım.
Disney'in filmlerini izliyorum çocuk filmlerini hep sevmişimdir zaten.

Bomba haber sürmelim tweet attı. Türkiye ye gelme durumu var ama ben hariç bütün Eels'leri aldı bir telaş.

Neden böyle olduğumu da bilmiyorum. Hayalini kurmaya korktuğum insan buraya gelecek sarılıp kokusunu içime çekme şansım olacak ama yine de bir eksiklik var.?
Bugünden sonra sıkı Wonder Girls hayranıyım.

Şu an saat gece 2.30 ve uykunun u'su bile yok göz pınarlarımda..

K-pop yarışmasını Hoonsena kazandı. Muazzam bir sesi var.

Bir yorgunluk var ya.
<iframe width="202" height="25" src="http://embed.wattpad.com/follow/Birmasalanlatsan?type=2" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

<iframe width="157" height="25" src="http://embed.wattpad.com/follow/Birmasalanlatsan" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Bugün yine anladım, herkesin kalbinde yazdığı bir hikayesi var.
Gözlerinin dalıp gittiği bir yer, belki sığınmak istediği bir liman.
Ya senin hikayen? O seni bana getirir mi?
Sevgili Kore günlüğü,

Bugün de her zamanki gibi aklımda Kore, kalbimde Bae Soo Bin... Resimlerine baktıkça sırıtıyorum. Yüzüme yayılıyor bir endişe, bir korku... Ya göremezsem seni diye? İnşallah göreceğim seni. Bunu çok ama çok istiyorum. Sonra o gülüşün tüm endişelerimi, korkularımı alıyor. Seni resimlerle sevmek ayrı güzel... Seni çok seviyorum Bae Soo'm! Seni seviyorum Kore...

Sevgili günlük,
Ahhh bugün arkadaşlığın ne kadar önemli olduğunu öğrendim. Kazandığım arkadaşlarımı kaybetmek düşüncesi korkunç geldi. Arkadaşlık, kardeşlik ikiside benim için çok değerli şey...
Bunun önemini daha iyi kavramış oldum.

Günlük, =),
Şşt kimseye söyleme hayatımda bugün çok güzel bir şey oldu. Hani sevdiğin biri gelip sana PJM Albümü getirir ya, öyle bir şey işte. =D
Korea- Fans
Sevgili Kore Günlüğüm.! 21/12/2012
Bugün çok şükür ki okul tatildi zaten hasta olma aşamasındayım sürekli hapşırıyorum :/ ve Lise 3'e başladığımdan beri kafamı dersten kaldıramıyorum eğer bunlara katlanabiliyorsam iki nedenim var; birincisi iyi bir mesleğe sahip olabilmek, ikincisi ise Kore'de yaşayabilme ihtimalim. Kalp Sanırım Kore benim için en en güzel hedef. Beni mutlu ediyor, şimdi orada olmak vardı. cry Şu üniversiteyi bir kazanayım direk Kore'ye gideceğim o yüzden şimdi gitmem lazım çözmem gereken bir sürü test var!! Seni Seviyorum <3 İyi geceler tatlı rüyalar!! (Saranghamnıda, coın bam bonoseyo.) Opucuk
Sevgili günlük,
Klasik bir başlangıç biliyorum… Hayatımda hiçbir şey eskisi gibi değil. Her depresyon sonrası saçlarını kestiren, deli gibi ağlayan kız büyüdü biraz nasıl desem eskisi gibi olamıyor artık. Kolay affetmezdim kimseyi ama şimdi ‘Affettim seni’ demezsem olmuyor hatalar büyüyor, insanlar büyüyor gözlerimde bütün korkularım kendini hissettirmeye başlıyor.
Kitaplarıyla dost, başından koca aşk geçmiş ve yorgunluğunu bir türlü atamamış biriyim.
Aklına o her geldiğinde gözlerini sıkı sıkı kapatıp kalbinde ki acının geçmesini bekleyen biriyim.
O giderken ardında bir yol bıraktı.
Bu yol öyle karanlık ki ne önümü ne de ardımı görebiliyorum.
Yine de bir pusulam var. İnandığım şeyler yani.
Hala saçlarım ensem de olsa da…
Üzgün olduğum da çikolata krizlerine girsem de…
Geceleri herkes uyurken benim hıçkırık seslerim odayı doldursa da ben pes etmedim hala son bir gayret çabalıyorum…
Dersler, beklentiler yaşanacak sevgiler biliyorum daha yol uzun ve bir oppam var.

Şimdilik hoşça kal…
Yine yazarım sana…

Mavi’nin güncesi…

Sevgili günlük,

Korea-Fans ailemi çok seviyorum. Hepsi çok değerli benim için. Onlarla konuşurken, aynı duyguları paylaşırken kendimi şanslı hissediyorum... Oppalar ve K-pop hakkında konuşabiliyorum rahatça. Harika bir duygu bu. Ve aklımda yine Bae Soo Bin... .073. Şuan kahvaltı yapıyor olabilir. Belki de içime doğdu. Wink Sarangheo oppa. .0111. Dün de aklımdaydın, bugün de aklımdasın ve yarın da olacaksın... .085.

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi