yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
My 19 Year Old Sister In Law / 형수님은 열아홉 (2004)

My 19 Year Old Sister In Law / 형수님은 열아홉 (2004)

Dizinin Adı: My Sister In Law Is 19 / My 19 Year Old Sister In Law
Diğer İsimleri: 형수님은 열아홉 / Hyung-soo-nim-eun Yeol-ah-hop Ye-go
Türü: Romantik Drama
Bölüm: 16
Yayınlandığı Kanal: SBS
Yayınlandığı Dönem: 28 Haziran 2004, 23 Eylül 2004

Konusu

Bu dizi, 19 yaşında annesinin ölümüyle yapayalnız kalan bir kız olan Yoo Min hakkındadır. Evlatlık alınan kardeşi Kang-Pyo ile yasıyordur. Tesadüfen Min Jae’nin erkek kardeşi Seung-Jae ile tanışır. Yoo Min, uzun süredir kardeşinin hastalığını tedavi eden doktora aşık olur. Min Jae, Yoo Min ile nisan anlaşması yapar ve Min Jae’nin evinde yasamaya başlarlar. Yoo Min ve Seung Jae lisede ayni okula gitmişlerdir. O zamanlar Seung Jae; Yoo Mine karsı gizli bir aşk beslemektedir. Diğer yandan Yoo Min’in araba kazası esnasında hafızasını kaybeden babası 15 yıl sonra O’nu aramaya koyulmuştur. Yoo Min komsuları tarafından yüz üstü bırakılmıştır. Min Jae’nin evinde yasayan insanların Yoo Min’in terk edilmesiyle alakalıdırlar. Onlar, mirası alıp O’nu dört yasında terk eden insanlardır
........... ....................... .................. ...................... ..............

English

Drama Name : My Sister In Law Is 19 / My 19 Year Old Sister In Law
Other Names: 형수님은 열아홉 / Hyung-soo-nim-eun Yeol-ah-hop Ye-go
Türü: Romantik, Dram
Episodes: 16
Broadcast Channel: SBS
Broadcast Period: 2004 June 28, 2004 September 23

Plot

This drama is about Yoo Min who became lonely at the age of 19after her mother passed away.She lives with her adopted brother Kang-Pyo. She meets Min Jae's brother Seung-Jae BY chance.Yoo Min falls in love with the doctor who has been treating her brothers illness. Min Jae makes an engagement deal with Yoo Min and they start to live at Min Jae's house.Yoo Min and Seung Jae went to the same highschool. At that time, Seung Jae had a secret love toward Yoo Min. On the other hand, Yoo Min's father who had lost his memory starts to look for her after 15 years. Yoo Min had abondoned her neighbors. The people who live in Min Jae's house are related with Yoo Min's abondonment. They were the people who took the heritage and left her at the age of 4.

Oyuncular / Cast

[Resim: jeongdabinzhengduobin1.jpg]

Jung Da bin as Yoo-min / Jung Hae-won

[Resim: photo1956ap1.jpg]

Yoon Kye sang as Kang Seung-jae

[Resim: kimjaewonum9.jpg]

Kim Jae won as Kang Min-jae

[Resim: photo13433yc0.jpg]

Kim Min hee as Choi Su-ji

Kaynak / Source
[Resim: 6463520040720121339ep6.jpg]

[Resim: 6471920040727113205ot3.jpg]
[Resim: mysisterinlawbp6.jpg]

[Resim: photo13374jp6.jpg]

[Resim: msil19bh3.jpg]

[Resim: 6483220040803144942iz6.jpg]
Bir dizi daha ögrendik, ellerine saglik. Biggrin
Vay ne güzel bir dizi benziyor, paylasim için tesekkürler.
Dong_Yul ( Aylık Forum Dergisi )

Heart is

Olgun insan güzel söz söyleyen değil, söylediğini yapan ve yapabileceklerini söyleyen adamdır.

İmzadaki gif 300kb'dan fazla olduğu için silinmiştir.
myyourself yazdı:Bir dizi daha ögrendik, ellerine saglik. Biggrin

fenergülü yazdı:Vay ne güzel bir dizi benziyor, paylasim için tesekkürler.

Rica ederim. Bence kesinlikle izleyin çok duygusal bir dizi. Daha sonra dizi hakkinda detayli bilgi vericegim.
Yorum yapamayacagim çünkü Ingilizce. Smile Yine de tesekkürler. Konulari Türkçe yazarsaniz daha iyi olur.
Kim Jae Won çok hosmus. Smile
Lee Min Ho - Jang Geun Suk - So Ji Sub
komutan çang yazdı:Yorum yapamayacagim çünkü Ingilizce. Smile Yine de tesekkürler. Konulari Türkçe yazarsaniz daha iyi olur.

Aslinda Türkçe yazacaktim ama benim Ingilizcem çok iyi olmadigindan birebir çevirmede yanlislik yapabilirim diye yazmadim. Diziyi de uzun zaman oldu izleyeli, bilgileri toparlamaya çailisiyorum. O yüzden konusunu daha sonra eklerim diye düsünüyordum.

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi