yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 7 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
My Girl / 마이걸 (2005)

My Girl / (마이걸) 2005

[Resim: my20girl.jpg]

Adı: 마이걸 / Ma-i-Geol / My Girl
Çin başlığı: 我 的 女孩
Tür: Romantik, Komedi
Bölümler: 16
Yayın şebekesi: SBS
Yayın dönemi: 2005/12/14 - 2006/02/02
Yayın Günleri: Çarşamba ve Perşembe 9:55
Senarist: Hong Jung Eun / Hong Mi Ran
Yönetmen: Jun Ki Sang

Oyuncular:

Lee Dong Wook (이동욱) as Seol Gong-chan
Lee Da Hae (이다해) as Joo Yoo-rin
Lee Joon Ki (이준기) as Seo Jung-woo
Park Si Yeon (박시연) as Kim Seo-hyun
Seok-Hwan An
Hie-bong Byeon
Ran Choi
Chae-young Han
Bo-ra Hwang
Han-hun Jeong
Kye-hyeong Jo
Yong-rim Kim
Eon-jeong Lee
Hyun-kyoon Lee

Konusu

Gong Chan'in hasta büyükbabasının son isteği, kayıp olan torununu bulmaktır. Gong Chan da, büyükbabasının bu isteğini yerine getirmek için yıllardır onu aramaktadır. Yine böyle bir zamanda, hayat dolu ve güzel Yu Rin ile tanışır. Yu Rin, bir tur rehberidir ama sıkıştığı her an seri şekilde yalan söyleyebilen bir kızdır. İkisinin karşılaşması, ortak noktalarda birbirlerine yardım etmeleriyle ve birbirlerinden yavaş yavaş etkilenmeleriyle devam eder.

Büyükbabasının durumunun ağırlaştığını öğrenen Gong Chan, Yu Rin'den, gerçek kuzenini bulana kadar, sahte kuzeni olmasını ister. İlk başlarda Yu Rin bunu kabul etmese de, daha sonra paraya olan ihtiyacı ve yaşlı bir adamın son isteğini yerine getirme arzusuyla, bir günlüğüne bu teklifi kabul eder. Ama işler beklendiği gibi gelişmez.

İşin içine, Yu Rin'den ilk görüşte hoşlanan Gong Chan'in en yakın arkadaşı ve iş ortağı Jung Woo ve Gong Chan'i, tenis kariyeri için terk eden sevgilisi Seo Hyun ve buna birde, ölmek üzere olan büyükbabanın, torununu gördükten sonra hızla iyileşmesi de eklenince, bir günlük diye başlanan kuzen + torun olma serüveni, içinden çıkılamaz bir hal alır. (Alıntıdır!)

-------------------------------------------
English

Title: 마이걸 / Ma-i-geol / My Girl
Chinese title : 我的女孩
Genre: Romance, Comedy
Episodes: 16
Broadcast network: SBS
Broadcast period: 2005-12-14 to 2006-02-02
Air time: Wednesday & Thursday 9:55 PM
Screenwriter: Hong Jung Eun / Hong Mi Ran
Director: Jun Ki Sang

Casts:

Lee Dong Wook (이동욱) as Seol Gong-chan
Lee Da Hae (이다해) as Joo Yoo-rin
Lee Joon Ki (이준기) as Seo Jung-woo
Park Si Yeon (박시연) as Kim Seo-hyun
Seok-Hwan An
Hie-bong Byeon
Ran Choi
Chae-young Han
Bo-ra Hwang
Han-hun Jeong
Kye-hyeong Jo
Yong-rim Kim
Eon-jeong Lee
Hyun-kyoon Lee

Synopsis:

When Gong Chan (Lee Dong Wook) meets the lively and beautiful Yoo Rin (Lee Da Hae), he finds out that she has connections to his missing cousin, whom his grandfather has been searching for. He asks Yoo Rin to lie about being his long missing cousin until he can find his real cousin. She says yes, but soon their feelings for each other get in the way of their plans. Gong Chan's friend, Jung Woo (Lee Joon Ki) falls for Yoo Rin while Gong Chan's ex-girlfriend, Seo Hyun (Park Si Yeon), a pro tennis player, tries to win him back. Will the two ever tell each other how they feel? Will Gong Chan ever find his real cousin?

Kaynak / Source
[Resim: 200601100013265393kq6.jpg]

[Resim: 200601160905518748gp6.jpg]

[Resim: ph11hi1.jpg]

[Resim: 200512091035441bh3.jpg]

Bu konusmayi hiç unutamiyorum. Ikisi birden bagirmislardi. Kopmusum o biberlerden sonra.

[Resim: bscap0908aizz2.jpg]

Dizinin baslangiç anindan.

[Resim: bscap1590vdgw1.jpg]
[Resim: d1pinkysosweet4xvhh1.jpg]

Kesin yine bir otel toplantisina gitmek üzere nasilda uyukluyor. Tembel sey aklima geldi de güldüm. Bir gün toplantida uyuyakalmisti da annesi eline geçirdigini firlatiyordu. Sonunda bir uyanmisti gamsahamnida alkislar falan ölmüstüm.

[Resim: mygirle07korhdtvxvidhod.jpg]

Aglama beni de aglatacaksin.

[Resim: pdvd0455ihxp2.jpg]

Sevgisini Yu Rin in incitmeden göstermeyi her zaman çok iyi basardi. Burada da Yu Rin üsüdügünü söyleyince onun kulaklarini tutuyor ama ayni zamanda kendini de tutuyor Yu Rin'i öpmemek için. Ah...

[Resim: untitled137tagw0.png]

[Resim: pdvd0461gxgq0.jpg]

[Resim: pdvd0485dgeg6.jpg]

Ama o anda Yu Rin in Seol'ü düsündügünüde anliyor tabi.
[Resim: untitled153fzas6.png]

[Resim: untitled157sfbs2.png]

Yine Hyung'una (Barmen) dert yaniyor galiba. "Neden bu hale düstüm?" "Her kizi parmagimda oynatirken içip içip oturuyorum" diye. Yani askla tanistigini anliyor sizin anlayacaginiz.

[Resim: untitled167nbtq2.png]
[Resim: untitled555euvk1.png]

Yine içiyor.

[Resim: untitled467qmvm6.png]

Bu da o size bahsettigim toplantida uyudugu sahne. Bu dizide en sevdigim özellikleden biride çok dogal olmasiydi. O kadar ki biri agzi açik uyuyor ama ne kadar sevimli. ( Wookie de bunun tam aksi ruh gibi uyuyor dizide ne çiti ne nefesi çikiyor. Ona da ayri bitiyorum. ) Biri sevgilisinin yaninda bögüre bögüre kusabiliyor. (Yu Rin çok içtigi bir gün Seol'ün yaninda çikarmisti ama o da kiza paltosunu vermisti agzini silsin diye. Smile Digeri de kameranin kendisini çektiginden habersiz gazini saliveriyor. ( Seol'ün halasi asik oldugu soförü düsünürken yapmisti. ) hehe Az gülmemistim. Neyse ben dizinin hepsini anlaticagim galiba hadi hayirlisi.

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi