yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İzmit'te Üretilen Matrix
İzmit’te Üretilen Matrix

Hyundai'nin tüm dünya için sadece IZMIT Fabrikası’nda üretilen MPV-B segmentindeki, tasarımı Pininfarina tarafından çizilen modeli Matrix,20 milyon dolar tutarında yapılan yatırım ile yenilenerek Cenevre Otomobil Fuarı’nda dünya vitrinine çıktı. Yeni tasarımıyla daha da çekici bir görünümü olan Matrix, Nisan ayından itibaren Türkiye'de satışa sunulacak. Hyundai Matrix tüm dünyaya, Hyundai Assan IZMIT Fabrikası'ndan ihraç edilecek...
Türkiye'ye yapilan çok güzel bir yatirim bu.InsAllah bu gibi yatirimlarin sayisi daha da artar ülkemizde...
Arabanin iç kismi çok hosuma gitti özellikle ibre ve diger göstergelerin oldugu yerler.Smile Paylasim için sagol.
[Resim: 2009matrix31ch01.jpg]

[Resim: 2009matrix51rc01.jpg]
Hilmi abi,seyyah ellerine saglik.Umarim bu atilim ülkemiz için hayirli olur ve Kore ile baglarimiz daha da kenetlenir.Smile
...Y Ahora Me Muero De Amor Si No Estas,Me Muero y No Puedo Esperar......

http://efsaneprens.com/
Efsane Prens WebSitesi
Çok güzel bir araba paylasim için sagol.
Dae JaNG GeuM yazdı:Hyundai, Türkiye'nin gönlünü Matrix'le alacak

Dev yatirimini Çek Cumhuriyeti'nde yapmaya karar veren Hyundai, Türkiye'de 100 milyon dolarlik yatirimla Matrix modelini üretecek.

Güney Koreli Hyundai, 1.2 milyar Euro'luk yatirimi Çek Cumhuriyeti'nde yapmaya karar verirken Türkiye'nin gönlünü yeni bir yatirimla alacak. Türkiye'de alternatif yatirimlar üzerine çalisan Hyundai Motor, sadece Güney Kore'de üretilen Matrix modelini Türkiye'de de üretme karari aldi. Hyundai Assan Yönetim Kurulu Baskani Ali Kibar, toplam 100 milyon dolarlik yatirimla Matrix'in Izmit tesislerinde üretilecegini söyledi. 2007 yili Mart ayindan itibaren üretimin devreye girecegini anlatan Kibar, "Matrix, Avrupa ülkeleri için Türkiye'de üretilecek. Toplam 60 bin adet üretim yapacagiz. Yilda 40 bin adet ihracat hedefliyoruz." dedi. Matrix yatirimiyla birlikte Hyundai Assan Izmit tesislerinin üretim kapasitesinin 125 bin adete yükselecegini ifade eden Kibar, yeni ihraç modelleriyle birlikte ihracatin 600 milyon dolara çikacagini söyledi. Kibar, fabrikada üretilen araçlarin yarisinin ihraç edilecegini kaydetti.

kaynak: http://www.koreli.net/main.htm
Evet ben bu fabrikayi gördüm.Her yaz Izmit'e gidiyorum ve her gidisimde gezerken bu fabrikaya rastliyorum.Çok basarili gerçekten.

Tesekkürler...

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi