yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The Good, The Bad and The Weird / 좋은 놈, 나쁜 놈, 이상한 &#45448
The Good, The Bad and The Weird / 좋은 놈, 나쁜 놈, 이상한 놈 (2008)

[Resim: postero.jpg]

Yönetmen:Ji-woon Kim
Senaryo:Ji-woon Kim, Min-suk Kim

Alıntı:
nba:

Yapım Yılı: 2008
Süre: 139 dakika
Dil: Korece
Ülke: Güney Kore
Ses Düzeni: Dolby Digital

Oyuncular
Woo-sung Jung
Byung-hun Lee
Kang-ho Song
Ji-won Uhm
Cheong-a Lee
Seung-su Ryu
Chang-suk Ryu
Ri-geo Deol
Je-mun Yun
Byung-ho Son

Konusu
1930'ların kaos içindeki dünyasında Kuzeydoğu Asya'da, Kore Yarımadası Japon Emperyalistlerinin eline düşmüştü pek çok Koreli Çinle ülkelerini ayıran Mançurya'ya, atlarla dolu uçsuz bucaksız otlaklara ve vahşi topraklara kaçmıştı, ve bu acımasız yerde hayatta kalabilmek için bazıları kaçınılmaz olarak atlı haydutlara dönüşmüştü.
Bir hırsız olan UTae-gu (Tuhaf) bir Japon subay trenini soymaya kalkışır, ancak işler karışır ve Japonlarla silahlı çatışmaya girer. Kurşun yağmurunun ortasında Qing Hanedanının Mançurya'da bir yere gömdüğü hazinenin yerini gösteren esrarengiz bir haritayı ele geçirir.

Ancak soğukkanlı bir tetikçi olan Chang-yi de (Kötü) haritayı aramaktadır. Tae-gu sadece Japonlarla değil, aynı anda trene saldırmış olan Chang-yi ve adamlarıyla da savaşmak zorunda kalır. Mücadelenin sonunda, sanki gökten inmişcesine gizemli bir adam ansızın kurşun sağanağına dalar ve göz alıcı bir tabanca gösterisiyle Tae-gu'yu kurtarır. Savaştan sağ çıkan Tae-gu hayatını kurtaran bu yabancıya teşekkür ederken onun ödül için kendisinin peşine düşmüş ödül avcısı Do-won (İyi) olduğunu bilmemektedir. Ve bu üç adam Do-won (İyi), Chang-yi (Kötü) ve Tae-gu (Tuhaf) çok geçmeden uğruna savaştıkları bu haritanın Koreli direnişçileri, Çinli, Rus, Koreli dağ haydutlarını ve Japon ordusunu da bir mıknatıs gibi çektiğini keşfedeceklerdir ve kaçınılmaz olan son savaş geldiğinde trendeki yoğun kurşun yağmurunun hafif bir çisentiden başka bir şey olmadığını göreceklerdir

The Good, the bad, the weird OST / Filmin müzikleri için tıklayınız!

İzlemek için tıklayınız.(Türkçe Dublaj ve Türkçe altyazılı)

ENGLISH

Director : Ji-woon Kim
Script : Ji-woon Kim, Min-suk Kim
Release Date : 2008
Running Time : 139 minutes
Language : Korean
Country : South Korea
Sound System : Dolby Digital

Cast

Woo-sung Jung
Byung-hun Lee
Kang-ho Song
Ji-won Uhm
Cheong-a Lee
Seung-su Ryu
Chang-suk Ryu
Ri-geo Deol
Je-mun Yun
Byung-ho Son

Synopsis
With the Korean Peninsula under Japanese rule in 1930s, many Koreans flock to Manchuria for refuge. Some become bandits, some train robbers and yet others bounty hunters. While the Weird, a notorious train robber, is stealing from a Japanese train crossing the Manchurian plains, he discovers a treasure map. But the map is also sought after by the Bad, a merciless gang leader. Coincidentally, the Good, a bounty hunter, is on the train, and he is after the Bad. The three engage in a spectacular chase with the Japanese Army, the Korean independence fighters, and the Chinese bandits all looking to get their hands on the prized map.

International Film Festivals
2008 Cannes International Film Festival , Out of Competition

Source

[Resim: thegoodthebadandtheweir.jpg]

[Resim: badza.jpg]

[Resim: thegoodthebadandtheweir.jpg]

[Resim: stg.jpg]
[Resim: hyu.jpg]
[Resim: dtyq.jpg]
[Resim: 610xcv.jpg]
[Resim: tutfgyh.jpg]

Güzel paylasim en kisa zamanda izliyecegim.....
digitalhero yazdı:[Resim: the-good-the-bad-and-the-weird-3.jpg]

Izlenmesi gerekli bir filme gibi fotograflara bakinca çok ilgimi çekti... Smile
Tesekkürler... Smile
Ayrica bu fotograf pek komik... Biggrin
Benden uzun yasiyacaksin sayin webmaster... Dedim Clint Eastwood öldüde aglayani mi yok? Iyi kötü ve çirkini hala ama hala izlemedin her seferinde diyorum önce bundan basliyacagim diye yine izleyemiyorum yine izleyemiyorum. Bence iyi ve kötü belli anlasilmaz (weird) olan su eski havaci sapkasindan ve gözlügünden takan galiba. Hem hep Hollywood mu çalicak birazda Koreliler çalsin.
[Resim: 21215115pj5.jpg]
[Resim: 9802e0edddod4.jpg]
[Resim: feature50489730m.jpg]

Daha geçenlerde izlemistim TRT'de iyi kötü ve çirkini çok güzel bi film hos birseydi. Smile En azindan biraz klasik western çok zevkliydi tavsiye ederim. Smile
Tam istedigim tarzda bir film süper birseye benziyor en yakin zamanda izleyecegim insallah. Biggrin Biggrin Sagol arkadasim tanitim için. Biggrin
piskoz yazdı:Benden uzun yasiyacaksin sayin webmaster... Dedim Clint Eastwood öldüde aglayani mi yok? Iyi kötü ve çirkini hala ama hala izlemedin her seferinde diyorum önce bundan basliyacagim diye yine izleyemiyorum yine izleyemiyorum. Bence iyi ve kötü belli anlasilmaz (weird) olan su eski havaci sapkasindan ve gözlügünden takan galiba. Hem hep Hollywood mu çalicak birazda Koreliler çalsin.

Biz buna çalinti demiyelimde esinlenme diyelim. Çünkü karakterler benzer ama olaylar biraz farkli gibi. Tabiki tam olarak emin degiliz. Izledigimiz zaman yorumlarimizi yazariz.

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi