yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The Beast and The Beauty / 야수와 미녀 (2005)
The Beast and The Beauty / 야수와 미녀 (2005)

Tür: Dram, Komedi, Romantik Komedi
Dil: Korece
Yapım Yılı: 2005
Yayın Tarihi: 27/10/2005
Süre: 101 Dakika
Yönetmen: Lee Gye-byeok (이계벽)
Senarist: Han Jeong-hyeob (한정협), Hwang Jo-yoon (황조윤)
Yapimci: Lim Seung-yong (임승용)
Firma: CO Films
Ülke: Güney Kore

Oyuncular:

Ryoo Seung-beom (류승범)
Shin Min-ah (신민아)
Kim Kang-woo (김강우)

Konusu:

Gece Klubünde piyanist olarak çalışan Hae-joo'nun gülüşü güzelliği ile yarışmaktadır. Fakat kaderi ayni paralelde seyretmez. Gözleri görmeyen Hae-joo'yu iş çıkışlarında ve işe giderken kendisini taksi şoförü olarak tanıtan Dong-geon eşlik etmekte bu sayede de aşık olduğu bu kıza daha yakın olmaktadır.

Animasyon filmi için yaratığı seslendiren bir dublaj sanatçısı olan Dong-geon kendisini çirkin hissetmekte o yüzden Hae-joo'ya kendini anlatırken lise arkadaşı, pop sanatçısı kadar yakışıklı arkadaşı Do-shik'in siluetini küllemektedir.
Bir gün Hae-joo'nun telefonda gözlerinin açılmasını sağlayacak haberi aldığında dünyası yeniden aydınlanmaya başlamış, Dong-geon'un beğenilmeme korkusu ise hayatındaki ışıkları birer birer sönmesine sebep olmuştur.

Sevdiği kadına daha iyi gözükebilmek için estetik ameliyat olmaktan bile çekinmeyen Dong-geon daha iyi gözükene kadar sevdiği kadından uzaklaşmayı tercih eder.

Sevdiği adamın ondan uzaklaşmasına anlam veremeyen Hae-joo tesadüf eseri Dong-geon eski lise arkadaşı Savcı Do-shik'in Ejder Çetesini çökertme operasyonunda karsılaşır ve güzel kıza aşık olur. Yakışıklı lise arkadaşıyla yarışamayacağını düşünen Dong-geon için olaylar daha da içinden çıkılmaz bir hal alacaktır.

-------------------------------
ENGLISH

[Resim: thebeastandthebeautyp22.jpg]

Name: The Beast and The Beauty
Genre: Comedy, Drama, Romantic comedy
Language: Korean
Productions Year: 2005
Release date(s): 2005/10/27
Time: 101 minutes
Director by: Lee Gye-byeok (이계벽)
Written by: Han Jeong-hyeob (한정협), Hwang Jo-yoon (황조윤)
Produce by: Lim Seung-yong (임승용)
Company: CO Films
Country: South Korea

Cast:

Ryoo Seung-beom (류승범)
Shin Min-ah (신민아)
Kim Kang-woo (김강우)

Synopsis

Hae-ju is an attractive young woman who maintains good spirits in spite of having lost her eyesight years ago. For the past three years she has been in a relationship with Dong-gun, a devoted boyfriend. But when an eye-donor is found for Hae-ju, Dong-gun faces a dilemma: he is seriously disfigured by a facial scar and does not want Hae-ju to see what he looks like. Instead of explaining this to her, Dong-gun leaves a message for her that he has left Korea for Hawaii. In the meantime, Hae-ju meets Jun-ha, a lawyer who is smitten with her. He keeps fighting for her attention and affection, but Hae-ju continues to await Dong-gun’s return.

Bu komik filmi paylastigin ne güzel oldu dostum. Keske bu filmler Türkiye'de de yayinlansa.
Tüm video müzik marketleri arastirirsaniz bu flimi bulabilirsiniz.
Shin Min Ah oynuyor demek ki. Çok tatli bir kiz ya, Min ah... Gerçekten tesekkürler. Bu filmi de hemen izlemeye çalisacagim gerçekten çok sagol.

Gamsahabnida. Smile
KORE SEVER İNSANLAR KAFESİ JİNMİ'DE KORE FİLM GÜNLERİ BAŞLADI! SEN NEREDESİN ? ~~~

http://www.korea-fans.com/forum/kore-sev...#pid770811

Su anda bu film piyasada var mi? Yani Türkçe ismi nedir peki?? (Genelde aynen çevirilmez ya) Shin Min-ah benim en sevdigim Koreli bayanlardandir. Kendisini "Aci Tatli Hayat"ta izlemistim ve çok begenmistim. Her açidan güzelligi su götürmez bir gerçek. Çok tesekkürler, Necmi. Smile
A Love to Kill'i de izle. Çok seveceksin Shin Min Ah'i. =)
KORE SEVER İNSANLAR KAFESİ JİNMİ'DE KORE FİLM GÜNLERİ BAŞLADI! SEN NEREDESİN ? ~~~

http://www.korea-fans.com/forum/kore-sev...#pid770811

Ya bu filmi Türkçe alt yazili tam olarak izledim, süper vallaha yaa.
Kesinlikle izleyin.
Ben de bu filmi gerçekten begenerek izledim. Çok komikti. Özellikle kiz için yaptirdigi estetik ameliyati sonrasina diyecek yoktu. Neydi o kasinin hali.
Bu filmi seyrettim. Gerçekten çok komikti. Sevdim ve begendim.
Hem komik, hem de duygusaldi. Sevdigim filmlerden biridir, tavsiye ederim. Tesekkürler konu için.

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi