yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Super Rookie / 신입사원 (2005)
Super Rookie / 신입사원 (2005)

[Resim: superrookie2005korean.jpg]

Adi: 신입사원 / Shin-ip Sa-won / Super Rookie
Diğer bir adı: New Employee / Recruit
Bölüm sayısı: 20
Yayınlandığı kanal: MBC
Yayınlandığı tarih: 23 Mart 2005 - 26 Mayıs 2005

Ho Min'in özeti:

Kang Ho, annesi ve arkadaşlarının iğrendiği tembel uyuşuk bir gençtir. Bir gün yakin arkadaşının da teşvikiyle LK şirketine başvurur. Başvurusu şans eseri kabul edilenler kısmına karışır. Yazılı sınavı da kafasından atarak en yüksek puanla geçer ve LK şirketine girmeyi başarır. Lise arkadaşı Bong Sam da aynı şirkette çalışmaktadır ve Kang Ho, Bong Sam'in eski sevgilisine aşık olur.

Romantik bir komedi dizisi diyebiliriz. =)

Oyuncular:

Eric Moon - Kang Ho
Han Ga In- Lee Mi-ok
Oh Ji Ho - Park Bong-sam
Lee So Yun - Suh Hyun-ah
Jung Jin - Joo Sung-tae (Kang Ho'nun arkadaşı)
Park Chil Yong- Kang Chul (Kang Ho'nun babası)
Park Hye-sook - Gong Hye-ja (Kang Ho'nun annesi)
Suh Dong Won - Kang Min (Kang Ho'un erkek kardeşi)
Kwon Ki Sun - Bayan Kwon
Yang Hee Kyung - Bayan Yang
Kim Young Min - Lee Il-man (Bong-sam'in babası)
Kim Se Joon - Sef Moon Young-ho
Lee Ki Young - Sef Goo Bon-chul
Kim Il Woo - Müdür Song
Lee Ki Yeol - Müdür Kim Ki-yeol
Lee Joo Hee - LK ofis müdürü
Kim Sook - Sook-hee (LK çalışanı)
Kaekeumaen Kim Sook - Vekil Na Aeri
Yoo Da Young - Oh Young-ran
Jung Joon Ha - Kochi
Lee Seung Chul - Baskan Maruyama
Suh Bum Sik - Miyazaki
Kim Hun Goo - Yakuza
Heo Tae Hee
Seo Bum Shik

Eric Moon  (Kang Ho)

[Resim: photo4752sp3.jpg]

Kang Ho ve Bong Sam

[Resim: photo6238mo1.jpg]

English:

Title: 신입사원 / Shin-ip Sa-won
Also known as: New Employee / Recruit
Episodes: 20
Broadcast network: MBC
Broadcast period: 2005-Mar-23 to 2005-May-26

Synopsis:
Super Rookie is an intelligent comedy which gives hope and courage to young people going through difficult times.

Sagol konu için. Shinhwa'daki Eric degil mi bu? Kesinlikle seyredilmesi gerektigine süphe yok. Oyunculugunu bilmem ama karizmasi için en az bir kere açip bakmak lazim. Biggrin Biggrin Kaç yilina ait bir bilgin var mi Hilal?
Canim sarkici oldugu yazili ama Shinwa'da mi bilmiyorum. Ama itiraf etmeliyim Eric çok tatliymis. Shinwa'yi dinlemem lazim o zaman. Biggrin Dizide de sarki söylüyor bazi bölümlerde, sesi de çok güzel. Oyunculugu da çok güzel, yüz ifadeleri çok tatli. Smile 2005 yilinda çekilmis. Dizi konusu hakkinda bazi eklemeler yapayim. Bong Sam LK'e seçildikten sonra orada bir bayanla tanisir ve eski sevgilisi Mi Ok'u terkeder. Mi Ok sonradan güzellesir fakat Kang Ho'ya asik olur. Bong Sam'in akli ise hala eski sevgilisindedir ama is isten geçmistir. BiggrinBiggrin
Zaten sesi güzelse  (ki Shinhwa'nin solisti yani tartisilmaz bile), dizilerin bir bölümü mutlaka mini konser havasinda geçer. Biggrin Sen öyle dediysen inaniyorum oyunculuguna tekrar sagol. Smile Ama yine de beni biraz sasirttin. Hem diziyi bastan sona keyifle izledigini söylüyorsun hem de oyunculari hiç merak edip arastirmamissin. ( Eric'in sarkici oldugunu sonradan ögrenmissin ya ona tas atiyorum canim. Biggrin) Yeni fotograflar bekliyoruz.
Han Cinema'dan baktim oyunculara. Orada tek singer yaziyordu valla. BiggrinBiggrinBiggrin Han Cinema'nin suçu. Ne yalan söyleyeyim Bong Sam(Oh Ji Ho) benim daha çok hosuma gittigi için Eric'i fazla arastirmadim. Shinwa'nin üyesi oldugunu bile senden ögrendim. Biggrin Smile Biggrin
[Resim: eric1rz6.jpg]
[Resim: eric3af4.jpg]
[Resim: spamscan1uw6.jpg]
Eric Moon ikinci resminde Ilhan Mansiz'a benziyor.
Oh Ji Ho'i ben de çok begendim, pek hos. Biggrin Biggrin Biggrin

Buyrun size Oh Ji Ho resmi.
Umarim kisi ile alakasiz bir resim koymamisimdir. Biggrin Biggrin Biggrin

[Resim: photo6213fq9.jpg]

jiwjiw resimler çok hos bende Oh Ji Ho'yu begendim. Gülüsü çok hos ama dizide çok gicik bir karakteri var. BiggrinBiggrinBiggrin Kesinlikle izlemeni tavsiye ederim. SmileSmile

Dizinin kamera arkasindan bir video. BiggrinBiggrin

Tesekkürler.
Ben daha koyarim pek begendim kendisini.

Hilal video süpermis çok güldüm. Biggrin
En çok da o yüzlerine yapistirdiklari kagida. Zuhaha
[Resim: 22658185.jpg]

Ellerine saglik Hilal. Happy0064 Happy0064 Su resim bitirdi beni, bu dizide Eric'in oldugunu gördüm ya üçüzümün dedigi gibi bir kere açip bakarim.

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi