yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yeongam Wangin Culture Festival 2010

Yeongam Wangin Culture Festival 2010

[Resim: 1005575image21.jpg]

Bu festival,yaklaşık 1600 yıl önce,kültür ve sanat bilgisini yaymak adına Japonya'ya giden Koreli doktor Wangin'in başarılarını anmak adına düzenlenmektedir.Ögretileri,1000 karakterli Metni(Çince Karakter alfabesi) ve Konfiçyüs Seçmeleri'ni (söylemleri) içermekteydi.Wangin,Japonlarla anlaşma yazmayı öğretmiş ve sosyal bilimler,siyaset,ekonomi,kültür ve sanat dallarının da içinde bulunduğu,tüm alanların etkilendiği bir çalışma olan egitim temellerini geliştirmiştir.
Bu festival,muhteşem bir manzaraya sahip olan Wolchulsan Milli Parkı'nda düzenlenmekte ve Dr.Wangin'in başarıları çesitli gösteri ve kültürel etkinlikler ile anılmaktadır.Festival,kiraz ağaçlarının tamamiyle çiçeğe durduğu Nisan ayında yapılmaktadır.

(Korea S parkling)

Tarih: 04.03.2010 ~ 04.06.2010

Adres: Jeollanam-do Yeongam-gun Yeongam-eup

Web site

Introduction

This festival celebrates the achievements of Korea’s Dr. Wangin, who travelled to Japan over 1,600 years ago to spread knowledge culture and art. His teachings included the Thousand-Character Text (a primer of Chinese Characters) and the Analects (Discourses) of Confucius. Wangin taught writing composition to the Japanese and developed the foundations of education, which greatly influenced all areas of study, including social science, politics, economics, culture, and art.
This festival is set in the beautiful landscape of Wolchulsan National Park and Dr Wangin’s achievements are celebrated with various performances and cultural events. The festival takes place in April when the cherry blossoms are in full bloom.

(Korea Sparkling)

Address : Jeollanam-do Yeongam-gun Yeongam-eup

Period: 04.03.2010 ~ 04.06.2010

Web site

Çeviri : sark_gunesi

[Resim: 1005571image21.jpg]
[Resim: 1005568image21.jpg]
[Resim: 1005555image21.jpg]
Güney Kore bu tür festivallerle Kültürlerini yeni nesle çok iyi bir sekilde aktarip , yasatiyolar.Çok takdir ediyorum.
Tesekkürler bilgi için.
""Bu festival,yaklasik 1600 yil önce,kültür ve sanat bilgisini yaymak adina Japonya'ya giden Koreli doktor Wangin'in basarilarini anmak adina düzenlenmektedir. "" doktoru çok merak ettim Biggrin Konu için sagol ablacim..:Opucuk:
Çok renkli ve izlemeside bir o kadar zevkli olsa gerek bu festivalin.Ayrica bayagi eski bir festival ve yaklasik 1600 yillik bir geçmisi varmis.Harika ya ne diyebilirimki..Ablacim bu güzel tanitimin için tesekkür ederim.Emegine saglik...Opucuk

TÜRKİYE ℂ⋆
Izlemesi eglenceli bir festivale benziyor Biggrin
Konu için tesekkür ederiz ablacim gerçekten çok güzel bir tanitim olmus Onay
Tanitim için tesekkürler Opucuk
''Festival,kiraz agaçlarinin tamamiyle çiçege durdugu Nisan ayinda yapilmaktadir.'' Bu festivale katilmayi çok isterdim...Smile Tanitim için tesekkürler Hale abla'cigim.AlkisAlkis
''Biri seni severse sen olduğun için seviyordur...
Eğer seni değiştirmek isterse bu aşk değildir, yalnız anlaşmadır...''

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi