yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wondong Orchard Village
#1

Wondong Orchard Village(Likangjoo)

[Resim: tlikang.jpg]

Likangjoo

Eskiden Jeonju'da yasayan insanlar güzel bir dağdan gelen temiz suyla Likangjoo denilen özel bir bira yaparlardı. Likangjoo, armudun suyu çıkarılarak yapılır ve içinde bulunan zencefil akciğeri korur. Ulgeum'daki geleneksel soju içenleri yatıştırır, buna Jeonju'nun berrak tadı da denilebilir.
Şarap klasik ve özel bir metotla uzun bir süre sonucunda armut, zencefil, ulgeum ve tarçınla yapılır. Bu şarap Likangjoo diye adlandırılır çünkü içinde armut ve zencefil barındırır.
Açık sarı şarabı içtiğinizde tarçının duyusal lezzeti ağzınızda dolanır. Onu içtiğinizde şarabın içindeki bal sizin daha rahat hissetmenizi sağlar. İçtikten sonra geride içki sersemliği bırakmaz ve şarap %25 alkol içermektedir.

Likangjoo'nun Kökeni

Likangjoo Choseon'un en ünlü 3 liköründen biridir.(''Imwon 16ji'', ''Dongguk Sesigi'' & ''Choseon'un bira yapımı geçmişi'', ''Kore'nin ünlü likörleri'' ne göre). Jo Jung-Hyung 1941 doğumludur ve Jeollabuk-do Üniversitesi'nin kimya departmanından mezun olmuştur. Daha sonra bir bira şirketinde çalışırken, Ligangjoo binasının yapım metotlarıyla ilgilenmiştir. Ligangjoo zencefil ve tarçının ahenginden, midenin üzerindeki iyi etkisinden ve balla ulgeumun halsizliği bitirmesinden dolayı iyi bir vücudun tadına sahiptir. Jo Jung-Hyung Tarım ve Deniz Ürünleri Departmanı tarafından usta olarak atanmıştır. Ayrica Jo Jung-Hyung, 20 yıllık emeklerinin sergilendiği bir müze de açmıştır. Bu müzede köy halkı ve yerli şarapların olduğu 1.000 çeşit geleneksel şarap sergilenmektedir.

Sipariş hakkında bilgi

Tel: 82-63-212-5765
Fax: 82-63-212-5764

Çeviri: kjh-dbsk-fan

ENGLISH

Likangjoo

Ancestors in Jeonju used to brew special wine, called Likangjoo, with clean water from the beautiful mountain. Likangjoo, in which the clearness is soaked out of the pear, the ginger protects the liver, abd the traditional soju in Ulgeum settles down us, can be said to be the crystal taste of Jeonju.
The wine is matured for a long time with pear, ginger, ulgeum, and cinnamon using a classic secret method. It is called as Likangjoo because the pear and ginger are added into the wine.
The sensusous flavor of cinnamon circles around in your mouth when you drink the pale yellow wine. The honey in the wine makes you feel comfortable when you drink it. It leaves no effect of a hang-over and contains 25 percent alcohol.

Origin of Likangjoo

Likangjoo has been one of 3 liquors of the famous brand Choseon since it was established according to [Imwon 16ji] [Dongguk Sesigi] & [History of brewing in Choseon] [famous liquors of Korea]. Jo Jung-Hyung was born in 1941 and graduated from agricultural chemistry department of Jeollabuk-do University. Then he was immersed in the learning the method of brewing Ligangjoo while he worked for a brewing company. Ligangjoo has the taste of good body from the harmony of ginger, cinnamon and good effect on making stomach strong and recovering fatigue from the ulgeum and honey. Jo Jung-Hyung has even been designated as a master by the Department of Agricultural and Marine Products. He also opened a museum which dues his efforts of 20 years holds 1,000 types of traditional wines such as folk wines and local wines.

Information about order

Tel: 82-63-212-5765
Fax: 82-63-212-5764

***Kaynak/Source***
İmzanız büyük olduğundan silinmiştir.
Cevapla
#2
Konu için tesekkürler. Biggrin
Vay be! Siparis bile veriliyormus. Kralgul
[Resim: njk.gif] [Resim: eqeo.gif]
INFINITE| SS501| BIGBANG| B1A4| B.A.P
S U P E R J U N İ O R


Cevapla
#3
Tanitim için tesekkürler. ^^
Cevapla




Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi